Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 449 745
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 12 030
И за какво са му на Путин и руснаците рубли?! Laughing Рублите вече са безполезна хартия. И се получава абсурдна гротеска и смешна до припадък ситуация - някои западни държави плащат на Русия в долари или евро за газа,а Путин ги обръща в безполезни хартийки,(рубли).Laughing

# 12 031
Радев ги изкопа отнякъде тези недоразумения, той си ги и катурна като си видя грешката. И то си ги катурна без никакво усилие и твърде позорно, но пък Киро влезе в историята- първият кабинет в новата история на БГ, свален с вот на недоверие. Това признание трябва да му стигне за цял живот.
Да разбираме ли, че ИТН са Радева партия?

# 12 032
Ама какво му е евтиното на руския газ, като струва 194 евро на MWh?
Кой предлага дългогодишен договор на по-ниска цена, задоволяващ изцяло нуждите ни?
Газпром дългосрочно отпада от енергийния микс на ЕС. Освен да напуснем ЕС?

Ако е вярно това за Еконт (което ме съмнява), голяма излагация.

# 12 033
Не знам кой рови толкова и пуска партенки срещу всеки, но докато няма приемственост, поне   половинчато да признават предишните, все нещо са свършили и не всички са  крадци и идиоти, нищо няма да свърши никой, ако ще господ да дойде.
 Ясно ,че не е довършено  узаконяването на връзката с Гърция, допускам и  правописните грешки,  такова стана нивото,  стигна до върха неграмотността, изпекохме си някакви псевдо грамотни висшисти, но пък  нищо да не е наред изглежда прекалено..
 Няма да прекъсват работата по узаконяването, не знам фейк ли е  и заявлението на гълъбчето ,че целта  му е да покаже колко некадърно е било предното ПП управление,  и дано не са негови думи.
Приоритет са поддържане системите в държавата , неотложни проблеми да се решават и  довършват, и изборите.
Златно яйце тая власт, ще се избият за нея.

# 12 034
Няма как, целта сега е да се дискредитират всички партии и хората да прегърнат идеята за Спасителя Радев за неограничено време. Той самият съдейства по силите си за този процес.

# 12 035
Сега протестират за запазване на "диверсификацията", която я няма, но това е подробност, утре ще е за новите цени на газа.
У нас вече има професионално протестиращи.
Колко е заплащането?

# 12 036
А имаш ли евтина алтернатива или наизуст се приема, че руският газ ще е евтин?  И цената само в долари (рубли) ли се мери?
Ще се мери в това, в което каже производителят. Ако каже в рубли, в рубли ще е. Докато не постигнат пълна диверсификация, а това няма да е скоро, ще купуват с държавни пари това, което народът може да си позволи. Ако, казвам ако, на този етап може да си позволим руски газ, а не азерски, нека е руски. Като стане така, че азерският газ стане по-евтин, прехвърляме се към тях. Но не да ми викат, по-евтин е, ама трябват такси за пристанища, за разтоварване, за това, за онова. Крайната цена да е по-ниска. Иначе sorry.
Да плащат и в копейки, ако искат. Изобщо не ми дреме. Нашият интерес си е наш интерес.

Освен евтиния газ нашият интерес е и да се откъснем от Русия, защото ако не беше саботажът на руските мекерета може би щяхме да си имаме и наш газ, и алтернативни трасета.

# 12 037
Кой предлага дългогодишен договор на по-ниска цена, задоволяващ изцяло нуждите ни?

Поне още 5 години в Европата ще карат на скъпия и ненадежден руски газ, така че и ние можем.

# 12 038
  • София
Спокойно:
Ивайло Мирчев от протеста: Вицепремиерът Христо Алексиев звънна и ме увери - няма да спират акт16 на гръцката връзка
https://faktor.bg/bg/articles/ivaylo-mirchev-1-2

# 12 039
  • София

Ако е вярно това за Еконт (което ме съмнява), голяма излагация.
Кога? Някога, но не сега.

Защо да е излагация за Еконт? Нормална практика. Все пак шефът им е потърпевш.

Скрит текст:
Не знам кой рови толкова и пуска партенки срещу всеки, но докато няма приемственост, поне   половинчато да признават предишните, все нещо са свършили и не всички са  крадци и идиоти, нищо няма да свърши никой, ако ще господ да дойде.
 Ясно ,че не е довършено  узаконяването на връзката с Гърция,
допускам и  правописните грешки,  такова стана нивото,  стигна до върха неграмотността, изпекохме си някакви псевдо грамотни висшисти, но пък  нищо да не е наред изглежда прекалено..

Скрит текст:
Няма да прекъсват работата по узаконяването, не знам фейк ли е  и заявлението на гълъбчето ,че целта  му е да покаже колко некадърно е било предното ПП управление,  и дано не са негови думи.
Приоритет са поддържане системите в държавата , неотложни проблеми да се решават и  довършват, и изборите.
Златно яйце тая власт, ще се избият за нея.
Точно тези висшисти не сме ги изпекли ние, за да сме точни. Те се гордеят точно с това, че не са БГ кадри. Типични представители на рода "хем неграмотно, хем със самочувствие".

# 12 040
Потър певш им бил шефът.  Според вас на собственика на Еконт за какво му е било да влиза във властта ? Аз лично на всеки човек с добре развиващ се и доходоносен бизнес по-лесно мога да се доверя в безкористните цели отколкото на Копейкиноподобните.

# 12 041
  • Варна
Потър певш им бил шефът.  Според вас на собственика на Еконт за какво му е било да влиза във властта ? Аз лично на всеки човек с добре развиващ се и доходоносен бизнес по-лесно мога да се доверя в безкористните цели отколкото на Копейкиноподобните.
Точно такъв тип не бива да попада във властта.

# 12 042
Точно такъв тип не бива да попада във властта.
Различни гледни точки имаме.
Например, без да съм правила проверки дали е така, аз лично съм впечатление и от професионалната биография на бившия енергиен министър-има интересен и сериозен опит в риск и ликвидния мениджмънта. За сметка на това например ръководните органи в Булгаргаз се оказват някакви безхаберни, безотговрни паразити.

# 12 043
  • Буркина Фасо
като дойдат другите на власт и ще видиш колко "читав" е и този бизнесмен. 

# 12 044
Здравейте! Чета с интерес мненията ви!... Стигам до убеждението, че за някои от вас, не е проблем да плащат изкуствено завишените цени на всички стоки, като една от тях е сметката за потребен газ! От една страна, това е хубаво, че сте платежоспособни, но от друга страна, има хора, които не могат да си позволят измислените космически сметки!!! Аз съм практик и ще ви споделя какво се случва при мен в момента. Миналата година (2021 г.) сметката ми за "лошия" руски газ която получих на 04 Август 2021 г. беше 68.45 лв. В момента дължа 169.86 лв. - със СТО ЛЕВА ПОВЕЧЕ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА!!! Извинете ме, но аз определено искам нов дългосрочен договор с ГАЗПРОМ, защото, колкото и да им е цената нагоре, тя ще е много по-ниска от предлагания ни втечнен газ или държавата ни да купува чрез "посредници" пак същия руски газ, но на осезателно по-висока цена!!!!!!!!!!!!!!
Никой не е в състояние да ме "убеди", че водата от водопровода е по-лоша от тази, която ни докарват с водоноска!!!!!!!! Същото се отнася и до газта!!!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт