Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 449 965
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 12 195
Те ГЕРБ и цифровизацията я бяха направили, ама.....

Електроннато правителство и администрация също е готова...сигурно, според ГЕРБ. След 10 години и около 2 до 4 ри милиарда изчезнали.
Всичко при тях е: ахааа да стане, ама не им стигна времето във властта и пари още трябват.

# 12 196
Смит хиляда пъти каза защо не е имало смисъл от тази връзка по-рано. Защото от гръцка страна нещата са готови от 1-2-3 години, ако не бъркам. И да бяхме го направили 2012-2013, щеше да стига в нищото.

Естествено, че е така. И схеми се пускаха, обаче нали не отговарят на лъжливите опорки на новите, в т.ч. ДБ и ПП, се пренебрегват и продължават да приказват глупости и да лъжат народа.
Политика, какво да го правиш, лъжа след лъжата. Как иначе щяха да обърнат ГЕРБ?

# 12 197
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
 И още няколко милиарда за наши фирми и ще стане

# 12 198
Току що гледах Теменужка Петрова по БТВ. Каза, че по договор проектът на газопровода с Гърция е трябвало да бъде завършен на 31 декември 2021. Аман от опорки и лъжи на ПП и останалите. Договорът е бил до април 2021 г., но поради пандемията е бил отложен до декември 2021 г. Така че, просто Киро само е отишъл, врътнал е едно кранче, без да е направил каквото и да било и интересното е, че проектът още не е завършен, защото няма издадени необходимите документи. А ГЕРБ не са на власт от началото на 2021 г., така че всичкото забавяне се дължи на новите (първото служебно правителство на Радев) и после това на петорната коалиция, начело с ПП. И опорката за пътната карта отиде в киреча. Пътната карта е за Балкански поток, не за Гръцки.
Всяка власт опитва да изкара себе си най-най-най-.... Сигурно и Киро така! НО..... моля ви, за кражбите, беззаконията, лъжите, грабежите на ГЕРБ?!?! Има ли някой здравомислещ със съмнения в тази посока! Едно време Желев каза с непоносима горчивина, че момчетата и момичетата от СДС грабят държавата, така както и турците не са я грабили! За маскарите от ГЕРБ едва ли има измислена дума, сравнение и определение в българския език! Тия дни в един сайт бяха публикували как герб са отмъкнали едни над 20 млн. през Пристанищна инфраструктура, за удълбочаването на Варненското пристанище. Пладнешки грабеж, на "бяло видело", дето се вика! А ние тук пишем за пенсионерските протези.... Срам, голям срам, госпожо Теменужка Петкова!

# 12 199
  • София
Аз не знам някой в тая тема да е твърдял, че ГЕРБ не крадат или, че са целите беши и добри. Всички крадат, не само в България… Въпросът е, че навън крадат с дългосрочни цели и влагат и в народа, а тук, който докопа кацата, гледа да вземе едва ли не всичко.

# 12 200
Скрит текст:
Току що гледах Теменужка Петрова по БТВ. Каза, че по договор проектът на газопровода с Гърция е трябвало да бъде завършен на 31 декември 2021. Аман от опорки и лъжи на ПП и останалите. Договорът е бил до април 2021 г., но поради пандемията е бил отложен до декември 2021 г. Така че, просто Киро само е отишъл, врътнал е едно кранче, без да е направил каквото и да било и интересното е, че проектът още не е завършен, защото няма издадени необходимите документи. А ГЕРБ не са на власт от началото на 2021 г., така че всичкото забавяне се дължи на новите (първото служебно правителство на Радев) и после това на петорната коалиция, начело с ПП. И опорката за пътната карта отиде в киреча. Пътната карта е за Балкански поток, не за Гръцки.
Всяка власт опитва да изкара себе си най-най-най-.... Сигурно и Киро така! НО..... моля ви, за кражбите, беззаконията, лъжите, грабежите на ГЕРБ?!?! Има ли някой здравомислещ със съмнения в тази посока! Едно време Желев каза с непоносима горчивина, че момчетата и момичетата от СДС грабят държавата, така както и турците не са я грабили! За маскарите от ГЕРБ едва ли има измислена дума, сравнение и определение в българския език! Тия дни в един сайт бяха публикували как герб са отмъкнали едни над 20 млн. през Пристанищна инфраструктура, за удълбочаването на Варненското пристанище. Пладнешки грабеж, на "бяло видело", дето се вика! А ние тук пишем за пенсионерските протези.... Срам, голям срам, госпожо Теменужка Петкова!

Щом в един сайт са го публикували това нещо, няма начин да не е вярно. Лена, ти ли си?
Добре де, защо пишете неща, изсмукани от пръстите? Като имате доказателства, съдете виновните. Но само така на едни сайтове да вярваме...

# 12 201
Аз не знам някой в тая тема да е твърдял, че ГЕРБ не крадат или, че са целите беши и добри. Всички крадат, не само в България… Въпросът е, че навън крадат с дългосрочни цели и влагат и в народа, а тук, който докопа кацата, гледа да вземе едва ли не всичко.
Проблемът не е само в краденето. Проблемът е в липсата на приемственост и продължение на започнатото. Всеки следващ отрича/отхвърля направеното преди него. Игнорира го и започва от нула. Загубите в това са много повече от всичко откраднато, изгубеното време още повече.
Защо се прави не мога да обясня, но прави впечатление, че в другите държави това нещо е минимизирано. Следващите, които дойдат, дори и с различна политика, не "изтриват" добрите постижения, а ги доразвиват.

# 12 202
Проблемът не е само в краденето. Проблемът е в липсата на приемственост и продължение на започнатото. Всеки следващ отрича/отхвърля направеното преди него. Игнорира го и започва от нула. Загубите в това са много повече от всичко откраднато, изгубеното време още повече.
Защо се прави не мога да обясня, но прави впечатление, че в другите държави това нещо е минимизирано. Следващите, които дойдат, дори и с различна политика, не "изтриват" добрите постижения, а ги доразвиват.

Е, както казах, всичко е за политическо дъвкане. А иначе нещата са си точно същите, каквито са били преди. Ей в това е проблема. Лъжат ни, че щяло да има промяна, а то преоблякъл се Илия, като погледнал - пак в тия.
Не помниш ли СДС? Промяна, промяна, пък то едно крадене настана...приватизация, бонови книжки, обезценяване на парите, въобще, една промяна за чудо и приказ ни спретнаха. Но и до ден днешен Костов (ДБ) си има железни фенове. Реститутите. Но има и такива, които не са реститути и които яко пострадаха от Костовото управление, но пак са му фенове. Ей тях не мога да разбера - Стокхолмски синдром ще да е.

# 12 203
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Това не е обида, а чиста реалност. Нарича се демография

Още от електората

"Една снимка в профила на Бойко Борисов, от посещението му в Монтана, много ясно илюстрира какъв е електората, който ГЕРБ привлича и какви са неговите правосъдни потребности. На фотографията Борисов се прегръща с двама мъже. Единият, този с коса до Борисов, е Николай Александров Недков, по прякор „Куката“, известен от криминалните хроники. Вторият с голата глава е Георги Спасов Георгиев, задържан в миналото за лихварство и пране на пари."

източник Бърд

Последна редакция: нд, 07 авг 2022, 10:12 от Роузи

# 12 204
Скрит текст:

Щом в един сайт са го публикували това нещо, няма начин да не е вярно. Лена, ти ли си?
Добре де, защо пишете неща, изсмукани от пръстите? Като имате доказателства, съдете виновните. Но само така на едни сайтове да вярваме...
Отговор - Сайтът е Дневник, "Да похарчиш 21 млн. лева от бюджета за "производствени разходи", без да си произвеждал" - това е заглавието на материала. Автор - Спас Спасов, 5.08.2022 г. И не, не съм Лена, не я познавам. Не познавам и никого от ПП и от ДБ. И, не, не съм гласувала за тях. И ако не ти се прави нищо друго, може да видиш, че съм била яростен техен критик, когато ми се е струвало, че имам повод. Поздрави!

Последна редакция: нд, 07 авг 2022, 10:46 от elitan

# 12 205
Цитат
Не помниш ли СДС? Промяна, промяна, пък то едно крадене настана...приватизация, бонови книжки, обезценяване на парите, въобще, една промяна за чудо и приказ ни спретнаха.
Помня повече, отколкото ми е нужно. Може би и затова вярата и очакванията ми са много под нулата.

# 12 206
  • Там,където се събуждам щастлива.
Не знам какво бърка някои българи, че някой си дошъл и отишъл да си прави зъбите. Тия пари дето ги плаща при кого отиват? При някой българин, който си храни семейството. Нали? Това е пазар. Искаш да правиш нещо тук, правиш го. Независимо каква ти е причината.

Преди няколко години и аз си направих 3 зъба. Не, защото ми е по-евтино, защото на практика платих повече, а защото имах време. Иначе трябваше да отсъствам от работа. И сега съжалявам, защото ако имаш проблем след това, то става още по-голям, защото не можеш да отидеш при същия зъболекар.
Честно казано, тези  коментари на тема зъболекар, не са ми понятни. А и цените тук се вдигнаха доста, така че за хората с добри застраховки, които държат на здравето си, въобще не е по-евтино.

# 12 207
Не знам какво бърка някои българи, че някой си дошъл и отишъл да си прави зъбите. Тия пари дето ги плаща при кого отиват? При някой българин, който си храни семейството. Нали? Това е пазар. Искаш да правиш нещо тук, правиш го. Независимо каква ти е причината.

Преди няколко години и аз си направих 3 зъба. Не, защото ми е по-евтино, защото на практика платих повече, а защото имах време. Иначе трябваше да отсъствам от работа. И сега съжалявам, защото ако имаш проблем след това, то става още по-голям, защото не можеш да отидеш при същия зъболекар.
Честно казано, тези  коментари на тема зъболекар, не са ми понятни. А и цените тук се вдигнаха доста, така че за хората с добри застраховки, които държат на здравето си, въобще не е по-евтино.

Благодарене на българите в чужбина, стоматологичната индустрия в България се разви и в момента може да се намерят услуги за всеки джоб. Това е пазар. Доколкото имам представа, стоматологичните услуги навсякъде са скъпи и дори застраховките не ги покриват, освен ако човек не си позволи скъпи такива. В крайна сметка, някои хора си живеят с протези и без зъби. Всеки си знае себе си и не това е най-важното.
Аз нямам против да ходим на избори до дупка, нека политиците да се стараят да ни омаят и да ни се доказват. На мен започва да ми харесва, в крайна сметка, докато не си намерим подходящите, можем да ги сменяме като носни кърпички, да си знаят мястото, че са слуги на народа, а не обратното.

# 12 208
Карадайъ: България има нужда от ДПС, дори и във властта, за да има сигурност и стабилност - тема за размисъл.

# 12 209
Карадайъ: България има нужда от ДПС, дори и във властта, за да има сигурност и стабилност - тема за размисъл.
Ами помислете Stuck Out Tongue Winking Eye
Математиката за здравото наливане е изчезнала.

Общи условия

Активация на акаунт