Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 449 579
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 12 675
абсолютно всички значими държави  в ЕС -Германия, Франция, Италия, Австрия... плащат конвертирано- Китай няма промяна на договора.

Американците не са виновни, че нашите  политици не  стават, но тук имаше убедени изказвания, как парите ни се пазят на сигурно място във Федералната банка, а сега се оказва, че не е така. Едно е как трябва да бъдат нещата, друго - как са фактически.

# 12 676
Цената на нефта и газа е в долари. Сега ми обяснете как плащат в рубли? Прочетете отново първото изречение. Laughing

# 12 677
абсолютно всички значими държави  в ЕС -Германия, Франция, Италия, Австрия... плащат конвертирано- Китай няма промяна на договора.

Американците не са виновни, че нашите  политици не  стават, но тук имаше убедени изказвания, как парите ни се пазят на сигурно място във Федералната банка, а сега се оказва, че не е така. Едно е как трябва да бъдат нещата, друго - как са фактически.
Сигурно е едно, доходоносно - друго.

# 12 678
Цената на нефта и газа е в долари. Сега ми обяснете как плащат в рубли? Прочетете отново първото изречение. Laughing
И аз това питам, какво ни интересува курса на рублата при плащане на газ.

# 12 679
Специално за тези, които в тази тема не се умориха да се правят на неразбрали, как Киро и Асен извършиха "диверсификация и независимост" от руския газ:

Дилян Добрев показа фактури, доказващи, че сме плащали на "Газпром" за синьо гориво и досега, но чрез посредници, с което държавата само за три месеца е била ощетена с 200 млн. евро. Един от посредниците е "МЕТ", която по негови твърдения е фирмата, откъдето идва сегашният директор на "Булгаргаз".

# 12 680
tre, Дилян Добрев, докато не обясни аферата с левче за литър, заради която дори Деска Атанасова зацикли по студията, няма какво да ни обяснява .

# 12 681

Първо, това никак не е сигурно - няма как да знаеш, че не са подписвали съответни анекси.
Второ, това не отменя фактическото положение, че при липса на двустранно подписан анекс за промяна на договора, той продължава да важи. Така че Рассия ще ни осъди на арбитраж на куково лято.

# 12 682
tre, Дилян Добрев, докато не обясни аферата с левче за литър, заради която дори Деска Атанасова зацикли по студията, няма какво да ни обяснява .
Той не само обяснява, но и показва едни фактури. Докъде я докарахме, да се налага бивши далавераджии да доказват далаверите на тези, които щяха да извършват промяна.

# 12 683
Той не само обяснява, но и показва едни фактури. Докъде я докарахме, да се налага бивши далавераджии да доказват далаверите на тези, които щяха да извършват промяна.
Искаш да кажеш, че има обяснения за онова левче, моля те сподели!
Ще ми е интересно да прочета!

# 12 684
България е загубила 10 млн.долара от неполучени лихви от парите за първите 8 самолета F-16, защото не е открила сметка във Федералната банка на САЩ. Това обяви служебният военен министър Димитър Стоянов при представянето на екипа и приоритетите си. Причината за това е, че парламентът не е ратифицирал документът, независимо, че той е внасян от неговите предшественици Красимир Каракачанов, Георги Панайотов и Драгомир Заков.

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/zagubili-sme-10-mln … za-parite-za-f-16
Кой тук разправяше, че парите ни се пазят на сигурно място във Федералната банка?

Същият каза, че ще сме щели да купуваме сега пък самолети на лизинг, че трябвали докато F16 бъдат готови. За това ли беше този зор президента да има правителство? Радев настояваше навремето да купим други самолети, а не F16. Комисионите за когото трябва са добри.

# 12 685
  • София

А бившите далавераджии са по-добре запознати с тънкостите на "занаята" от настоящите.

# 12 686
Искаш да кажеш, че има обяснения за онова левче, моля те сподели!
Ще ми е интересно да прочета!
Днес точно за това те критикуваха. Постоянно изместваш акцента и отговаряш на въпрос с въпрос. Нещо като Иванчо и краставицата.

# 12 687
Спецов е купил имот за 1.1. милиона в Дубай на името на жена си. Прави впечатление, че не е декларирал доходите на жена си, а по принцип  това е задължително. иначе е декларирал скромен доход - влог  от 80 000 и заплата от  71 388

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/skromni-dohodi-spec … ubay-za-11-mln-lv

абе интересно как всички наши политици и бизнесмени все в Дубай ходят. И Божков, и Пеевски има имоти там, сега и Спецов...защо един не си купи имоти в  "Българската Ривиера"? Нали сме "Швейцария на Балканите"?

# 12 688
Скрит текст:
Васи, ние тая мотика я настъпваме вече десетки години. И пак усилено се стремим към нея. Както каза един участник в протеста когато свалиха Никола Минчев - уморих се да ме управляват неграмотни и крадливи хора. И аз лично се уморих.
П.П. От тази сутрин, щях да се задавя с кафето - Кирил Петков: Борисов трябва да се пенсионира, а България да е независима
https://novini.bg/bylgariya/politika/732133
Право куме в очи. Изкефи ме, точно в десятката.

Офф, така е като четете преразкази. Аз пък ги гледах глупостите му

Цитат
„Борисов знае, че при работеща съдебна система, трябва да ходи в затвора. Дори европейските лидери ми казаха - той трябва да се пенсионира. Една от причините да не ни пускат в „Шенген" е, защото ги е страх Борисов да не влезе отново в управлението. Това ми го каза един от министър-председателите на срещата в Брюксел. Казаха ми още, че всеки политик трябва да знае кога да се оттегли", допълни Петков.

То бива идиотизъм , ама ... ВЕрвайте му на приказките на КП.
Кое точно е идиотизъм, че не се сещам. Гледах го интервюто, абсолютно не му пука и е първият, който извика "Царят е гол", тоест "ББ е за пенсия". И да - заради неговите истории не ни пускат в Шенген - Капитан Андреево и подобни безобразия. Уж европейска граница, трънки. Таки, Маки и така нататък. Пък вие не му вярвайте, то не е задължително това.

Една от причините да не ни пускат в „Шенген" е, защото ги е страх Борисов да не влезе отново в управлението. Това ми го каза един от министър-председателите на срещата в Брюксел.

Мда, много ги е страх, една жена, упс, един от министър председателите ми го каза, а един мърмот завиваше шоколад на съседната маса. Този Борисов колко страше бил начи, пък Румъния защо ли не е в Шенген? Сигурно пак заради Борисов.

# 12 689
Спецов е купил имот за 1.1. милиона в Дубай на името на жена си. Прави впечатление, че не е декларирал доходите на жена си, а по принцип  това е задължително. иначе е декларирал скромен доход - влог  от 80 000 и заплата от  71 388

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/skromni-dohodi-spec … ubay-za-11-mln-lv

Хехе, НАП събраха ли си вземанията от Божков?

Общи условия

Активация на акаунт