Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 449 294
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 13 020
Баце вЕрно е гоУем. Остави всички в парламента да си стоят и да се излагат в продължение на 7 месеца, а през това време той и Севда не спряха да обикалят цяла България, за да си прови предизборен ПР - клипове, лични срещи с хората и вадене на кирливите ризи на опонентите му. Снимки с баби, лелки, тетки и попове в църкви и малки градчета. Ръкостискания, широки усмивки, прегръдки и обяснения колко не стават новите. Това беше непрестанен 7-месечен ПР. Отскоро и галене с перце по Радев. Глупав бил а? Хич не е глупав. А пък и ПП доста го подцениха, което историята е доказала, че е много грешна стратегия. Да не споменавам показния му арест, който го превърна във великомъченик за отрицателно време.
Това беше може би най-голямата глупост, която ПП успяха да сътворят и наистина му изписа вежди вместо да извади очи.

# 13 021
Баце вЕрно е гоУем. Остави всички в парламента да си стоят и да се излагат в продължение на 7 месеца, а през това време той и Севда не спряха да обикалят цяла България, за да си прови предизборен ПР - клипове, лични срещи с хората и вадене на кирливите ризи на опонентите му. Снимки с баби, лелки, тетки и попове в църкви и малки градчета. Ръкостискания, широки усмивки, прегръдки и обяснения колко не стават новите. Това беше непрестанен 7-месечен ПР. Отскоро и галене с перце по Радев. Глупав бил а? Хич не е глупав. А пък и ПП доста го подцениха, което историята е доказала, че е много грешна стратегия. Да не споменавам показния му арест, който го превърна във великомъченик за отрицателно време.
Ех, как го написа... звучи като Бай Ганьо в този век Simple Smile.

# 13 022
Далеч съм от мисълта да подценявам Борисов. Нито пък да надценявам ПП и коалиция. Като не ти е ясно как се управлява държава, те свалят с вот на недоверие на шестия месец. Твърдя обаче, че пагубните последици от 12-годишното "управление" на Борисов и шайката му ще ги сърбаме дълго, дълго време. Неизменен си остава фактът, който боде очите, за нула време Турски поток, 12 години гръцката връзка. И моля, не ми обяснявайте, че 2020 вече имало азербайджанска тръба... За 12 години /2009 г. Борисов се кани да го направи/ Борисовите правителства можеха, сто пъти можеха да се разберат и с азери, и с турци и да върви газта. Сега знаете ли как сме в тази криза? Все едно съм болна, у нас имам кутия с животоспасяващо лекарство, но то е резервирано до 2039 година и аз нямам достъп до него. ГУЕМИЯТ Борисов, приятелят на целия ЕС и отвъд него, това направи - ГУЕМО добро на Газпром и на Путин И едно ГУЕМО нищо за нас.

# 13 023
Е, стига де, чак пък "нищо".

# 13 024
Е, кажи нещо Winkкачествено, бързо и в полза на народа . Подчертавам първото.

# 13 025
Построи пътища - бързо и некачествено, с раздадени пари предварително и без конкурс на "наши момчета"...
Приватизира граничния контрол...
Плажовете даде на мутрите...
Закачи ни за Газпром навеки...
Далаверите в хазарта станаха нещо нормално...
Милиарди европари се усвоиха за поршета и мазератита....
И най-вече - ерозира всички обществени институции, до степен да не могат да работят като такива.

# 13 026
И да не пропуснем най-важното - всичко това със знанието и одобрението на ЕС (срещу съответните суми, разбира се).

Сега тоя същия ЕС ще ми дава наклон колко да се къпя и кой бил агресор.

# 13 027
Все едно съм болна, у нас имам кутия с животоспасяващо лекарство, но то е резервирано до 2039 година и аз нямам достъп до него.
Кво? Имаме възможност да продаваме газ на Сърбия и Унгария?
Това е ново. Innocent

# 13 028
Дори и по времето на баце нещата доста се подобриха в сравнение с преди, благодарение на ЕС и въпреки голямото крадене. ЕС не е само едни пари, които ни дават, ами отворени граници, общ пазар, включително и на труда. Та нещата се подобриха, може да се каже и въпреки баце. Само дето можеше да е и още по-добре.

# 13 029
Дори и по времето на баце нещата доста се подобриха в сравнение с преди, благодарение на ЕС и въпреки голямото крадене. ЕС не е само едни пари, които ни дават, ами отворени граници, общ пазар, включително и на труда. Та нещата се подобриха, може да се каже и въпреки баце. Само дето можеше да е и още по-добре.
Това противоречи на тезата, че заради ББ сега сме на този хал - няколко кризи на куп. Логично би било след неговото падане/отстраняване всичко да върви напред, а не е така. Дали наистина само той е пръта в колелото.Thinking

# 13 030
Аз не съм твърдяла, че само той е проблема. Просто има голям принос за някои бакии. Даже не се задълбавам толкова в неговото управление, важно е какво правим оттук нататък.

# 13 031
  • София
"И Кирил Петков и Асен Василев получиха огромен шанс. Млади хора с претенции за сериозно образование, свежи идеи и нов поглед. Всичко това е чудесна предпоставка за много сериозен успех. Президентът има само една "вина" - че им даде този шанс. Много бързо те се обърнаха срещу президента, вместо да потърсят съюз", коментира вицепрезидентът Илияна Йотова в интервю пред БНТ.

Отдавна чакам Радев да го признае това, но не би. И не просто да го признае, а да се извини на всички подведени, които заради него гласуваха за тези недоразумения.

# 13 032
"И Кирил Петков и Асен Василев получиха огромен шанс. Млади хора с претенции за сериозно образование, свежи идеи и нов поглед. Всичко това е чудесна предпоставка за много сериозен успех. Президентът има само една "вина" - че им даде този шанс. Много бързо те се обърнаха срещу президента, вместо да потърсят съюз", коментира вицепрезидентът Илияна Йотова в интервю пред БНТ.

Отдавна чакам Радев да го признае това, но не би. И не просто да го признае, а да се извини на всички подведени, които заради него гласуваха за тези недоразумения.

Не е виновен Радев. Още щом се разбра за канадското гражданство на КП, хората трябваше да се осъзнаят, но не би. Народа сам си избира управляващите и после няма какво да се оплаква, че е сгрешил. Ето, сега пак ще има тази възможност, който си избере, той ще го управлява.

# 13 033
Това противоречи на тезата, че заради ББ сега сме на този хал - няколко кризи на куп. Логично би било след неговото падане/отстраняване всичко да върви напред, а не е така. Дали наистина само той е пръта в колелото.Thinking
Практически е невъзможно да е само той. Дойдоха хора, които смятаха, че така, бързо, "по американски" ще оправят нещата, доста инфантилно впрочем. Те не си дадоха сметка срещу кого и какво се изправят. Срещу добре настроената герберска машина по места в страната, срещу инсталираната съдебна система, срещу парламентарна група, доста опитна в саботирането чрез хватки, срещу цялата партия герб, готова за битка на всеки милиметър - да не се отвори касата с престъпленията и кражбите им и така нататък. Как е възможно да не осъзнаеш и да си изработиш съответната стратегия? Умът ми не го побира!

# 13 034
Скрит текст:
Практически е невъзможно да е само той. Дойдоха хора, които смятаха, че така, бързо, "по американски" ще оправят нещата, доста инфантилно впрочем. Те не си дадоха сметка срещу кого и какво се изправят. Срещу добре настроената герберска машина по места в страната, срещу инсталираната съдебна система, срещу парламентарна група, доста опитна в саботирането чрез хватки, срещу цялата партия герб, готова за битка на всеки милиметър - да не се отвори касата с престъпленията и кражбите им и така нататък.
Как е възможно да не осъзнаеш и да си изработиш съответната стратегия? Умът ми не го побира!
Това може да се обясни - недостатъчно информация, подведени, "подводни камъни", "минирани полета" ..... и дори да са имали стратегия да не е сработила.
Защо обаче започнаха да си служат с лъжи и то толкова елементарно? Е това не ми се побира в ума. Wink
Когато спечелиш доверие,  ще имаш и подкрепа, но когато лъжеш, при това лошо, на какво се разчита.

Общи условия

Активация на акаунт