Октомврийско мъничко дете се подготвя вече за море- тема 4

• 30 143
  • 676
  •   1
Отговори
# 240
И аз ползвам от Англия - Do Dot, пробвах с памперс и пуфис,беше ужас, постоянно изпускаха. Единствево с Хугис нямах проблем. Иначе от няколко дне имаме голям проблем със съня. Буди се например в 2, изправя се в леглото и започва истеричен плач. И като я вземя при мен спира. Странното е, че тя никога не е спала при нас. Просто незнам от къде го измисли сега това..

# 241
La Libellule не си сама ако това те успокоява😀
Моят постоянно е напикан....Гащи, памперси сменявах сто вида, нищо не помага.По цял ден беснее из къщата и се налива с вода и всичко пропуска.През нощта се напикава.Вчера понеже спим заедно ми седна на възглавницата през нощта и ми я напика заедно с всички чаршафи😃Не е имало нощ в която да се спи, без значение какво е ял, колко е спал, стоял спокоен преди да заспи .Интервали на будуване следвах, половин консултант по сън станах.Просто си повтарям, че все някога ще порасне и само това ме крепи🤣Кураж .Преди дни бяхме на почивка не знам хората в хотела как са ни понасяли като изпадаше в истерии и почваше да пищи.За мен просто децата са различни и на някой им трябва много време да почнат да спят като възрастни.Ето до преди 10 дни моя беше трагедия с храненето.Какво ли не пробвах нищо не помогна.И изведнъж просто почна да яде.Не зависи всичко от нашите усилия и желания.Стискайте зъби ще оцелеем❤️🥰

# 242
Памперсите може да пропускат, ако бодито е малко, проверете и това.
И моят си се буди по 2-3 пъти нощем за кърмене. Наскоро имаше 2 седмици, в които трябваше и да го разнасям, че да заспи, но беше заради зъб. Сега пък се буди по веднъж на нощ.

# 243
Аз ползвам Лнидтъл ейнджълс и до сега не е имало теч при нас. Аз и разкопчавам бодито за през нощта и слагам по-широки клончета, за да не стягат пелената. А, заради зъбите, Ирина пие вода постоянно. Не иска нито биберон, нито гризалки. Не помагат и гелчетата за зъби. А те растат един по един. През нощта сменям пелени по 2-3 пъти, отделни се буди и за вода. И при нас няма една нощ цялостен сън. Не я разнасям аз преди сън, защото много ми тежи. Слагам я в леглото и лягам до нея, без да я закачам. Тя се мърда, изправя, пълзи и по някое време ляга някъде и заспива. Вече проходи по-добре и мисля другата седмица да направим прощапулник.

# 244
  • София/Севлиево
Аз ползвам различни,в момента сме на Памперс актив бейби 4-ка и всичко е точно.През нощта се събужда,за да си търси биберонът(той спи с него),но ако е някъде забутан само го гушвам и заспива без драми(спим заедно).Има ли все още непроходили дечица?Моят не иска да се пусне и това е.Иначе ходи като се държи само за един мой(или на ММ) пръст,заседява се изправен ,без да се подпира,но не ходи сам...

# 245
  • София
Мойта не ходи, ама и изправена без да е хваната някъде не стои. Днес за първи път се пусна, за няколко секунди стоя без да се подпира никъде и после пак се хвана. Ако я държа за ръце, ходи около 15 секунди и сяда. Но и аз не изгарям от желание да ѝ бъда патерица. Не се притеснявам за прохождането. Даже вече не го и чакам с нетърпение. Когато стане - тогава.

На Зори ѝ расте зъб тия дни и суче много и денем и нощем, а се бях наканила да спирам дневното кърмене.... Май не трябва да се заричам, че всеки път като кажа нещо такова, се случва друго дето да ми сецне ентусиазма.

# 246
  • au bout du monde
И моят не ходи. Вчера за първи път прояви желание да ходи хванат за две ръце навън.
Предпочита да лази, супер бърз е 😄

# 247
И моето момче не ходи, още е много нестабилен. Чак след като навърши годинка започна да се изправя, не му давам зор. Единствено му помагах да се научи да пълзи на колена, че си караше на военно пълзене.

# 248
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, кога взехте обувчици за прохождане? Сега я возя в количката с кожени маратонки на Понки, слагам и покривалото, но вече е време за подплатени ботички. Искам да й взема за босо прохождане, но са си цифра и не знам как да постъпя. Тя се изправя от вече 2 м, а от един ходи настрани по мебелите. От седмица седи изправена известно време без опора и като се умори, сяда. Но крачки напред не прави, дори хваната за ръце. Веднага подвива крачета да лази. Искам да й взема качествени и топли ботички, но ако пък не проходи, мога да взема и нещо по-обикновено.

# 249
  • au bout du monde
Все още е с маратонки. Докато не проходи няма да взимам нищо друго.

# 250
За прохождането колев и колев ,имаме и едни на беко от каката , но вече купих боти зимни на клибе, прощапулникът мина ,хвана калкулатор ,но после портмоне,с което игра 10 минути. Давате ли нещо имуностимулиращо,каката цял месец е болна вкъщи ,зарази и нас ,само малкото не е хванало.

# 251
  • au bout du monde
Аз нещо се разколебах за почивката ни. Точно сега зимата преди празниците по тея хотели гъмжи от народ. А и в една стая не ми се иска. Много исках в този хотел, но ще идем друг път.
Гледам и за Велинград. В Роял спа някой бил ли е?

# 252
В Роял последно бяхме преди да се роди малката и дни преди да забременея. Хубаво е, но дотам. Сега с малката ходим в Арте вече 3 пъти и сме изключително доволни, тя се кефи страшно много във водата и се изморява идеално за дъъъълъг и непробуден нощен сън. Сега им предстои и разширяване на СПА зоната, което е супер, защото зимата идват май недостатъчно шезлонзите на вътрешния басейн, доколкото разбрахме (явно през уикендите, ние все сме дежурни през делниците на такива места).
Малката лятото като проходи, си проходи боса. После като стана вече много горещ асфалт, почва и всичко (в Пловдив лятото земята си е лава), едната баба ѝ взе летни на Беко, според ортопеда е с идеална крачка в момента. Сега кара с втори чифт на Найк. Май е време за ботушки вече да се замисля 🤔

# 253
  • София
Блу, аз взех на ДД степ от босата серия, есенни ботички са. Взех ги преди повече от месец и все очаквах да е проходила. Нооо уви, явно в сняг ще газим. Засега обувки други няма да взема докато не проходи. Майка ми ѝ е взела някакви подплатени обувчици, които не са боси въобще, но ще свършат работа докато проходи. Но и да фи нямаше щеше да е все тая.

# 254
  • до най-прекрасния мъж
Eleyn, точно на ДД Степ съм харесала и аз. Много хубави зимни ботички гледахме с подплата от вълна. Но и те са си едни 90 лв и ако не проходи скоро, само ще ги купя. То реално за в количката е все тая с какво е, само да й топли. И ако не ходи, подметката няма никакво значение.
Следобед взехме едни ботушки от Декатлон. Виждат ми се с гъвкава подметка. Да има на първо време нещо, а натам ще купим и харесаните ботички.

Общи условия

Активация на акаунт