Sunnily* - най-после показа фотографиите
Страшно коледно настроение,няма що
Така стига с моето "оптимистично"коледно настроение...
чао от мен
. Иначе нашата консистенция днес беше по-добра
но я караме на бисквитка по хапка две, бананче по хапка две, каша пак така и изобщо апетита ни е изфирясъл и няма изгледи да се върне докато сме на тази диета, а поне още седмица трябва да я караме на олекотен режим и...............еми няма да яде от коледната пуйка Яво 
верно щях да намразя Коледата
Иначе на базара аз бях целия ден, но в събота, а в неделя минах само за един час, че бях градска отпуска за коледни подаръци

Внимавайте и вие, защото доктора ни каза, че било виросно, да дано никое друго сладурче да не го лепне 
http://www.dailymotion.com/video/xq5mw_multik12 

Дано имаме една прекрасна снежна Коледа.
) часовник, конструктор, диктофон
и играчка за елхата
На бабите вече по традиция ще приготвя календари със снимки на малчовците (само да си сменя тонера
мислех да си сменим дивана, че....ама Явор още доста цапа и не пази та може и да го отложим за догодина, както и да е ще пазаруваме в последния момент явно най-голямата покупка - то за мен това си е част от празника - мога с дни да обикалям по магазините

) чинийки и върху тях чашки и после внимателно отпива от тях
и лазещо бебе-кукла, останалите не ги знам какво са приготвили. От лелята на мъжа ми получи ботушки и по цял ден си тропка с тях 

Точно сега лииииии?!?!
А аз преди това толкова бързах да взема нещо за почерпка, та бях забравила, че е алергична към ядки и почти всичко, което бях купила, беше с ядки
За сметка на това Ради нахапа всички бисквитки, добре, че моята приятелка не е много гнуслива
Прихвана ме от твоята вълна и какво украсяване му спретнах в къщииииии 
Та накрая им взех по един строител - за Лъчи с големи части, за Дени с по-малки; по едно пъзелче-пак с различни по големина и брой части и по една пижамка - щото имаха нужда! Сега се надявам да има мир и спокойствие!
Днес се надявам и с него да свърша и съм готова с подаръците. Ааа на мъжа ми едно пуловерче и пантофи. Така де дребни са нещата, ама важното е, че всеки ще си намери нещо под елхата! 
Любопитство просто!
Пипахме ги заедно ,но още не са му омръзнали....
- абе направо....
/.На родителите ми и на свекитата съм взела по един комплект ножове- нали трябва да се купи нещо за дома...накупувала съм сумати сувенирчета от Коледния базар за приятели и познати и за кумовете ,както и за дъщеря им...Абе направо се разорих.Остава само за приятелката ми да взема нещо- търся фигурка на бебе-че и се иска,но още не съм открила...
Опитвам се да си отговоря на въпроса от къде се взеха всичките тези коли???Преди само 1 година пък не ми е правило впечатление да вися по 45мин в задръстване, какво се обърка точно не знам....Знам само, че студ не студ ще си ходя пеша, поне си спестявам нервите...
/искал компютър, не че си няма, но му бил на 5години и не тръгват игрите на него, "мислел бавно и не ставал за нищо". Та за него нов комп, и ръкавици, ама два чифта да има с кой да се боксира/познайте от другия месец ще ставам и боксьорка
/. На дребния му взех от тези колички, които се бутат с крачета. Баба им е взела комплектчета шал и шапки и за двамата и една игра, която е сложна да ви я обясна, а ще я снимам и ще я видите /дървена е и се пускат по едни релсички предмети и от тежестта пада на долно ниво/, казах ви че е сложно...За моите родители ще вземем Уред за готвене на пара, а за на мъжОто техните - ренде Бьорнер, аз го ползвам и ми е много удобно.За сестра ми и мъж и циклонов филтър за прахосмукачка, абе ще спонсорираме WS Teleshop с две думи. За прабабите по нещо коледно, а за братята на мъжО по едни готини боксерки и това е...
.