В Барбарони ще налита АВГУСТинчето на плодовата пита

• 11 802
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
  • Чикаго / София
Gigi миличкият Стефанаки и вие! Много силна прегръдка от нас и бързичко да се оправи човечето!!  Hug

Sunnily*, Lana, Деси прегръдки и на вас и Яв, Калоян и Жорката да се оправят бързичко! Hug

Явно наистина сте го прихванали от там. А от юлските дечица има ли болнички? Наистина, то е достатъчен едно дете или възрастен с такъв проблем в близък контакт и нещата стават зле!  И аз съм съгласна със Съни, че сополките са едно на ръка, ама това вече е сериозно, и ако на някой му минава за 1 ден, то за други е доста тежко. Наистина говори за голяма безотговорност, ако човека е знаел! Rolling Eyes Аз на моите им давах два дни само препечено хлебче и солети. Но при тях наистина мина дста леко. Дени повръща два дни и то само вечер  по 2 пъти и 1 път сутрин, а Лъчи и не стигна до повръщане. И при двте разстройството продължи също 2-3 дни и то пак леко изразено. Иначе никакви лекарства не съм им давала а и двете през това време сами си искаха и пиеха много вода. При нас се знаеше, че Дени го донесе от градината. Ох, наистина е много неприятно!
 Sad

# 106
Привет от нас  Hug
Благодаря ви на всички за подкрепата  Hug Heart Eyes

Sunnily*, още имаме дрисък, но не чак толкова. Давам за ядене от вчера това което и ти. Педито ни изписа ентерол, хидрасек - също прахчета 3х1, а и за обезводняване Хидратин алфа.

Ще видим днес какво е положението от вчера след обед не е дрискал.

Toni4ka, наистина е достатъчно само 1 човек за да се прихване...Между другото стаята е страхотна  Grinning

А относно безотговорността на родителите просто какво видях в болницата, ще паднете.
В съседната стая имаше една майка с голямо детенце (около 1ви клас). Та детето ктато отидеше до тоалетната или майка му да хвърли пикото от гърнето не ги видях 1 път да си измият ръцете!!! (Само да уточня че там са прозорци между стаите, а тоалетната беше срещу вратата ни и не се затваряше и виждах всичко). На всичкото отгоре понеже Стефанаки понякога се изпраовяше на прозореца и им тропаше и майката го заигра с някакво календарче и по едно време реши да ми го носи. Направо изтръпнах, викам й да не ми го носи, а тя не. Влиза в боксчето при мивката и ми вика "аз тука ще го оставя, че детето ми е заразно болно..."!!!!!
Нали се сещате къде отиде това календарче.

Ето така.

Деси, бързо да се оправяте и дано Тонката да го опазите Simple Smile

Сега изпращам само положителни вълни от положителна енергия  Hug зя всички ви и бързо да се оправяте  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 15:50 от Gigi

# 107
леле като чета как сте изкарали на коледното парти, направо...завиждам ви благородно  Party
лошо обаче как са се разболяли децата.ние имахме лятото с моето мъниче подобен случай с повръщане и разтройство. По поръка на лекаря ни бях направила в 1 шишенце от 500 мл  минерална вода с малко сол, захар и сол и го редувах с глюкоза и чай. Редувах ги през 15 мин по 2-3 глътки, за да не се обезводни детето, мога да ви кажа, че върши чудеса
Иначе и ние сме нещо болнички - кашляме ,температура, сополи...ужас. доктора каза, че в момента имало някакъв вирус по малките деца, така че внимавайте....
Хайде, стискам палци на всички болнички да оздравяват бързо Praynig

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 14:53 от veronic

# 108
  • София
Уф, чудя се дали и тази тема като Юлската да не я заключим и да започнем наново...

При нас нещата май са по-добре (да не чуе дяволът) Калоян вчера беше леко разстоен, тази сутрин също, но имаше и нормални акита, а следобяда вече беше само кашообразно, без водна част - та се надявам какавото е било да е минало.

Дано и Жорката и Яво да са вече по-добре! Много целувки за тях и Стефанаки! Други да не се разболяват Praynig

# 109
  • София
Днес повръщането май премина при Жорката, но пък вече дрискаме...  Mr. Green Сега не мога да слагам свещички против повръщане и се моля да не се налага. Тонката държи фронта засега.  Praynig
Благодаря на всички за милите думи и пожелания и пожелавам от все сърце на всички болнички бързо оздравяване!

# 110
Пожелавам на всички болни дечица и мами скорошно оздравяване.
Нас този вирус за щастие не успя да ни хване. Но за съжаление преди няколко дни ми дойде болна приятелка на гости и ме зарази със друг вирус. Засега само сополи имам, но се надявам да ги пресека бързо. Пия усилено фервекси и топли чайове.
А проблема на партито едва ли е бил в храната, защото ние и двамата с Анди си хапнахме от всичко, но от барчето не съм взимала нищо. А и нали закъсняхме та си играхме самички в игралната зала. Имаше само две-три дечица. Както и да е, важното е да се оправят бързо дечицата и повече никакви болести да няма.  bouquet

# 111
Днес повръщането май премина при Жорката, но пък вече дрискаме...  Mr. Green Сега не мога да слагам свещички против повръщане и се моля да не се налага. Тонката държи фронта засега.  Praynig
Благодаря на всички за милите думи и пожелания и пожелавам от все сърце на всички болнички бързо оздравяване!

абсолютно същото беше и при нас,
цяла нощ повръщане, после разстройство и ако пийне повече вода (пак повръщаше) и така, днес не се изака изобщо, дано вече му е отминало  Praynig

# 112
И ние сме малко по-добре днес (пу-пу- дано) - д....ли сме само 3 пъти  Mr. Green и то в рамките на памперса.

Ма верно я од...скахме темата  Crazy можем поне да започнем нов лаФ  Laughing

Как е Коледното настроение аааааааааааа  Hug

# 113
Добро утро  Hug

Тази нощ се понаспахме. Стефанаки не се събуди нито веднъж до сутринта, това не се е случвало откакто се е родил  Grinning
Иначе татито купи вчера елхичка и днес ще я украсим, иначе къщата що годе я поукрасихме.
Коледното ми настроение се покачва.
Много ми се иска да отида до коледния базар на мамите, но не знам дали ще свогна. Много ме е яд че така се получи. Разбрах че ще иза страхотни неща.

Хайде събуждайте се с хубаво настроение и добри новини  Hug Heart Eyes

# 114
pi6ete ni i nas molqvi nie sme Daiana rodena 2300,49sm i Teodora rodena 2500,49 sm na 10.08.2005g s mama Desi termin ma 25 avgust

# 115
  • София
Привет на всички
Браво на болните джуджета- вече са се поооправили Hug Laughing newsm44
Никой друга да не се разболява ,че няма да получи подарък Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Аз съм малко махмурлия и недоспала-снощи бях на новогодишния купон на фирмата-прекарах страхотно...ама днес съм Crazy, а спах до 10ч.Хубаво си е човек да поизлезе и да се види със стари познати-някои от колегите не ме бяха виждали от една година....Ама недоспиването около детето си оказва влиание, а и ЕГН-то hahaha
Добре дошли на новата мама и двете сладурани-чакаме снимки
Hug  bouquet
Чао от мен- с мъжо отиваме по магазините....

# 116
  • София
Радвам се, че вече сте по-добре!
Вчера си купих от коледния базар едни красотички от Съни Hugи не само от нея де, и с тях завърших коледното украсяване на дома! Аз си направих елхата още след основното почистване, от което и помен няма вече(4 декември май беше), а аз се изтрепах, но винаги така правя в началото на декември изчиствам хубаво и слагам украсата. Така й се радвам цял месец, нали ми е изкуственичка...Криската вече почти не й обръща внимание, от време на време дърпа по някоя и друга топка, но за сега няма поражения. Ето, ако ви се гледа: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=85881

Само нямам идея как да опазя телевизора и компютъра, Криси непрекъснато вкл.и изкл. копчето и така 10 пъти един след друг. Какво да не знам, за да няма достъп и да не ги натиска.

Хайде вече да си говорим само за коледни работи... Praynig...никакви болести!
След точно една седмица е Бъдни вечер и ще има подаръцииииии.....
Нацелувайте дребните и спокойна нощ!

# 117
Привет и от мен
много време не съм писала, но сега ще си наваксам
Първо  и аз да пожелая вече никакви болести да не ви спохождат и да си говорим само за хубави работи Heart Eyes
Много съжалявам че така се е получило с бебоците;( Слава богу при Алекс няма никакво отражение коледното ни парти. За сега е здрава(пупу), даже успяхме да й сложим най-накрая ваксината, която трябваше да се направи още преди два месеца. Утре ще й пускам отново всички изследвания, за да видим как е нослето и кръвната картина.
В петък ходих на Боровец на банкет от службата. Изкарах страхотно, не се бях се забавлявала така от почти две години. За съжаление нямам снимки да показвам, но поне спомените ми ще останат.
Алексче се е държала много добре и майка ми не може да се нахвали от нея... като е при нея направо не мога да я позная;)))
Естествено вчера като се прибрах, беше като гербова марка за мен Mr. Green
Сега отивам да гледам снимки, много целувки и гушки за всички дечица Heart Eyes

# 118
Едно набързо за да се отчета със снимките от Партито Такива коментари бих им прасанла......... Mr. Green ама пусто напоследък времето ми е адски кът  Crazy

# 119
  • София
Добре дошла на адашката с близначките! Пиши повече подробности за девойките и за теб.  Hug

Жорката днес ака засега веднъж и то не мнооого рядко, но жълто и силно ароматно, така че не мога да кажа че ни минава, но е по-добре със сигурност. Само дето не иска да яде и засега кара на лечебната Хумана. Тони още държи фронта, но баба им ги гледа в събота, за да отида аз на базара и в неделя сутрин се обади и каза, че не може да стане от леглото. Явно вируса е доста силен.
Смятам да дам сок от нар, имал запичащо действие, но чух и за корите, че могат да се изсушат и да се варят като чай...  newsm78 някой чувал ли е подобно нещо?!?

Общи условия

Активация на акаунт