В Барбарони ще налита АВГУСТинчето на плодовата пита

• 11 800
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • Чикаго / София
Toni4ka стаята ви е страхотна!  Много ми хареса!А и Вили много е порастнала!

Лъчи от две седмици спи при Деничка на голямо легло и досега няма проблеми! Леглата са ъглови и Лъчи сама се качва и слиза от него!

Зърнена закуска давам но най-обикновен корнфлейкс и Лъчи много я харесва. Отвреме навреме й правя с прясно мляко и мед!

За каляването не знам понякога я обличам повече друг път по-малко. Чорапогащник досега не съм й обувала. Излиза или с чорапки и поларено панталонче или пак с чорапки и направо космонафтчето, което е по-скоро есенно - от мен е и въобще не е дебело. За зимните месеци си има по-дебело космонафтче, което още не съм й обличала. Нагоре е с боди с къс ръкав и блузка. Е, и яке разбира се или горното на космонафтчето. Там където спят с Дени не пускам отопление защото забелязах, че на студено спят по-добре. Завивам с едно одеяло, но то бива бързо изритано! Пантофи на краката си не търпи и си кара по чорапи. Къпя я през ден, през два както дойде, но не всяка вечер.
Абе, аз се обличам повече от децата и при мен отоплението е на 6, ама съм си зиморничева и гледам да не ги направя и тях такива.

Досега проблеми от облеклото не съм имала.

# 91
  • София
Привет и от нас! Нямах нет от събота и чак сега ще наваксвам. Затова снимките след малко, като ги кача, а на болничките бързам да пожелая бързо оздравяване!

От партито аз лично нищо не разбрах, Тонката нали не спря да плаче през цялото време и се наложи да седя в отдела на децата  Laughing. Нито видях кой е дошъл, имаше непознати за мен физиономии, но не успях да се запозная и въобще лудницата беше пълна. То с "деца на баня" не се ходи, хората са си го казали, така че подкрепям среща без децата, че сега явно са в такава възраст, че дори в детски клуб не може да ги озапти човек...  Joy

# 92
# 93
  • Бг-мама
http://www.save-darina.org/content/view/13/28/lang,bg/
Майчета моля да го прочетете  и ако нямате фин.възможност поне опитайте да ес регистрирате на другия сайт който ще пусна по доло и гласувайте за желание 769.
Ето го и сайта:
http://www.loop.city.bg//index.php?destroy=true
Благодаря ви!

# 94
  • София
Леле, vnd много се извинявам!!! Станало е недоразумение!!! Какво съм спала докато съм чела.А, вие бяхте си забравили армагана, съжалявам още веднъж!!!

# 95
  • София
Дано болничките да се оправят по-скоро!
Гласувах за Дари. Колко мъка има на този Свят!...

Спокойна нощ.

# 96
Привет от бойното поле с вирусите  Crazy
Явото днес е малко по-добре, но пък през нощта и баткото се присъедини към  Sick и то пълна програма в кревата  ooooh!, сега съм  Tired ма не мога да не се отчета. Та покрай баткото отложихме доктора за утре, пиеме течности - доколкото поемат младежите ама се чудех как точно да позная обезводняването  newsm78, че ми става страшно. Разбрах, че и Стефич се подобрява и може да ги изпишат  Praynig дано.

Тоничка
, стаята е разкошна, особено двойна - пожелавам ви севсем ефективно да си я ползвате и с мнооого здраве  Hug

Момичета, много брагодаря за виртуалната ви подкрепа - сега наистина усетих пълната й сила  Hug

# 97
  • София
Леле, vnd много се извинявам!!! Станало е недоразумение!!! Какво съм спала докато съм чела.А, вие бяхте си забравили армагана, съжалявам още веднъж!!!
Ама изобщо не се притеснявай- не съм се засегнала,всичко беше в кръга на майтапа-като се изключи неспинкането на Валето -ние сме добре/пу-пу-пу/....
Радвам се на подобрението на Стефанаки, а Sunnily* непременно намерете време за доФтУр-това с обезводяването не е шега работа-и аз незнам как се разпознава ама нали затова са учили....
Приятен ден от нас с Валето Hug

# 98
Привет Hug
Само да кажа че вече сме си вкъщи.
Подробности когато мога  Hug Heart Eyes

# 99
  • София
Браво на вас! Бързо се възстановявайте!

Явко също да се оправя бързо, както и батко му!

За съжаление в нашия отбор нещата не са цветущи, Жорката на Деси е повръщал цяла нощ, аз също макар и не чак толкова. А Калоян едвам стана сутринта и около 45 мин само ми лежеше на рамото, гледаше в една точка и не реагираше особено. Заведохме го на лекар, но засега всичко е наред. Живна малко, сега спи, надявам се това да го поободри.

Явно покрай партито сме си лепкали разни работи, ние оттам, Жорко после от нас и така...но се надявам да се оправят бързо юнаците и Тонката да удържи фронта!

Хайде на всички само положителни емоции оттук насетне!

# 100
Ето така започна всичко:
В понеделник след като хубаво се навечеря и спокойно заспа, час по-късно Стефанаки започна да повръща. В първя момент помислих, че нещо се е задавил, но след като повръщането продължи да се повтаря през 15 мин. звъннах в дежурната ни поликлиника, от там ни препратиха в Превент (???), от там пък ни казаха да звъннем на бърза помощ,а от бърза помощ ни отговориха "ми вие щом живеете на Стамболийски защо те дойдете до Пирогов". Тръшнах телефона и хукнахме с мъж ми. Там се наложи мъжът ми да търси доктора из коридорите, че не благоволи да се появи 20 мин. През всичкото това време Стефанаки продължава да повръща. След като дойде доктора зададе въпрова "ми вие защо сте тук, отидете си в дежурната поликлиника или в инфекциозна на Димитър Нестеров". Вдигнаха ми кръвното всички и в 00:30ч. звъня на педито, които ни каза за всеки случаи да отидем до инфекциозното.Айде там и на системи. Не ми се описва какъв рев му удари Стефанаки и цяла нощ продължи всичко. Сутринта дойде и рядкото щастие. Така ни поставиха диагноза чревно вирусна инфекция.
Три дни Стефанаки изкара на вода и кърма. Там единственото нещо което даваха беше лечебна хумана, която той категорично отказваше и преварена вода. Лекарства никакви.
Изписаха ни като ни казаха да продължаваме с диетата.
Да ама Стефанаки е гладен а в цоците след обед почти нищо няма вече.
Мисля да му давам картофче, сиренце и оризче.
Обадихме се и на педито и по-късно ще отидем и при него.

А мъничето ми е като прохождащо дете, толкова е отпаднал, пада,залита иска да го водим за ръчичка и да го носим. Sad

Това е от нас.

Прочетох по диагонал, че има доста болнички, дано бързо се оправят.(

И по този повод съм категорична, че на подобно събиране с над 10 деца няма да отида. Определено си взехме "хубав" вирус от Коледното парти. Това ще ни е за урок!
Не искам да ме разбирате погрешно и не искам да обидя никои, но по-добре и сополиви да си седим вкъщи отколкото след това по болници.
Не искам да изживявам повторно такова нещо.

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 16:38 от Gigi

# 101
  • София
Гери, радвам се, че вече сте добре.
Жорката тази нощ повръщаше през 15-20 минути. Накрая вече нямаше какво и само се давеше. Милото ми много се измъчи. На сутринта не иска да стане и само си лежеше, като го изправя - залита и пада. Та с хомеопатични свещички засега се оправи и сега вече разнася един пластмасов стол из стаята. Надявам се да няма продължение и Тонката да не прихване.
Та, явно от партито добре се подредихме, но.... все едно ги пуснах пробно на ясла за два часа.... Резултата е доста тревожен...  Sad
Пожелавам бързо оздравяване на болничките и дано няма повече засегнати.  Praynig

# 102
  • София
Майчице,Gigi и Деси -като чета направо ми се плаче Cry Cry Cry
Разбрах че децата са болне ,но сега като го чета...направо нямам думи да ви кажа колко ви съчуствам и с какви думи да ви дам кураж.Но важното е ,че положението се е нормализирало Peace
А аз съм тръгнала да се оплаквам ,че Валето от 4 нощи се буди да си играем по час- два Embarassed Embarassed Embarassed....
Горе главата момичета-положинелни мисли и всичко ще се оправи Peace
 п.с.Gigi това с лекарите е направо #2gunfire- знам аз какво е да викнеш Бърза помощ посред нощ-а Валето беше на 2 месеца и дойдоха след 3 часа #2gunfire-буквално ги изядох с парцалите....

# 103
 Crossing Arms Като гледам как расте списъка с разболелите се и  smile3515 - и аз нннищо лично ама от някой доста небрежен ще да е тръгнала цялата работа  smile3514, разбира се може да не е бил (и така се надявам) някой дребен набор или съответстващата му майка  smile3516 възможно е и някой от заведението ..........., както и да е, мисля от срещи горещи да не се отказваме просто наистина ще апелирам за ПОВЕЧЕ СЪОБРАЗИТЕЛНОСТ И ЯСНА ПРЕЦЕНКА - все пак едните сополи са си сополи, но това ...........

Така, ние сме по-добре в някой направления, но Яво продължава да дриска като за световно и то като за световното по плуване  ooooh!, защото след всяко акане е като седнал сред басейна  ooooh! и средно се преобличаме по 4-5 пъти наден - изоснови  #Crazy Давам му Ентерол ама нещо не му действа  newsm78 а мен и батко ни пресече от второто прахче  Thinking Ориза нещо хич не го обича и категорично ми отказва, яде малко печена филийка и от лечебната Хумана ама и нея я яде само яко разредена, разбирам го човека - и аз я опитах така както е по схема - пясък все едно да дъвчиш  Sick, давам му по мъничко банан, сварих картофи с моркови на крем супа ама нея утре ще я ядем, иначе течности сам си иска и пие вече доста, живнал е определено и дет се вика си стъпи на краката детето - са остава и да спрем с канализацията  Joy

Джиджи ,   Hug радвам се че вече сте си вкъщи , я сега кажи как се преборихте с дрискането  Crazy

Деси, миличка стискам палци - давай нещо превантивно  newsm78 знам ли може би ентеролче и на двамата - то нали просто уравновесява чревната флора  Thinking

# 104
Crossing Arms Като гледам как расте списъка с разболелите се и  smile3515 - и аз нннищо лично ама от някой доста небрежен ще да е тръгнала цялата работа  smile3514, разбира се може да не е бил (и така се надявам) някой дребен набор или съответстващата му майка  smile3516 възможно е и някой от заведението ...........

Съгласна съм Peace

Гери радвам се, че нещата влизат в контрол, обаче да ти кажа честно за такова нещо е нужно само едно дете, не 10 ... бройката няма значение, а че има безотговорни родители просто не ми се говори сега, важното е, че всичко се оправя.

Общи условия

Активация на акаунт