В Барбарони ще налита АВГУСТинчето на плодовата пита

• 11 789
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Забравих Embarassed

Честит Рожден Ден Дженифър

bigdance2  ura  bigdance2

# 76
Уф, Лана, дано не е наистина купонджийски вирус  Confused разбрах че Джиджи със Стефанаки са в болница с чревна инфекция  Sad, утре и ние сме на преглед отново, че още не можем да увладеем положението  Cry направо бях истерясала днес след поредното повръщане, малчото не е слагал грам храна в устата, донякъде се успокоявам че го кърмя, но не знам какво количаство му пускам след целия стрес, поне мойто  повръщане спря бързо.

Иначе за каляването, Хуана, аз и сега го държа голичък - той се нервира ако му е топло и обича да спи отвит - сега спи между нас на спалнята, за да го контролирам и да му давам водичка при всяка една възможност - та ако се опитам да го завия веднага почва да рита докато не премахне одеялото и си заспива спокоен щом успее  Crazy Не знам дали е по-здрав, но и вирусите май това не ги вълнува, но това наистина ни е първото по-сериозно боледуване и ме изкара от равновесие  Cry

ДЖЕНИФЪР ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА
  Hug

# 77
  • Чикаго / София
Много неприятно! Дано и Стефанаки и Явчо бързичко се оправят! Praynig

И Дени го изкара това вирусче, ама я държа един ден само с разстройство и повръщане, а Лъчи имаше само разстройство. И двете за 2 дни се оправиха. Дано и при вас да мине бързичко! Аз всъщност на тях нищо не им давах, ама наистина леко го изкараха а и беше преди 2 седмици. Да не би пък да е нещо от храната в клубчето? Thinking Дано им мине бързо на мъниците!

Jenifer, renci, klaris ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!

Мерси за почерпката! Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 11:07 от irka

# 78
Ааа, много рожденници  Laughing Да са ни живи и здрави  Hug   Heart Eyes
Честит рожден ден на Ренци и Кларис   newsm59  bigdance2

За закаляване-разболяване моята бебка никаква закалка не сме и правили. Даже май множко я навличам  Blush Но досега не се е разболявала пу пу пу... Иначе още се къпем всяка вечер (главата само през ден два), иначе няма сън- чака си къпането  ooooh!

Поздрави  Hug

# 79
Евала мацки Simple Smile
Аз се готвя за тази събота, а вие вече сте се събирали...... Много работа напоследък и изобщо не съм влизала тук да прочета какво става.
Нищо- догодина  Laughing

Честито на всички, които са имали повод за празнуване!   bouquet

Ренци честит рожден ден!     bouquet

# 80
  • София
Хей, болните, бързо да се оправяте, че идват празници и подаръци. Ние ви  Hug силно и ви даваме от нашата енергия.

Успокоихте ме, че не е само моята хубостница фен на обувките, защото тук много ми се смеят как ще издтржим финансово на обувките и яденето. Embarassed

А иначе те скоро ще започнат да се раждат с телефон в ръка. Яна обожава да работи с мишка и клавиатура, много сладко тътри прахосмукачката из къщата и е първа помощница в домакинските задължения. А аз й давам докато има желание, че след години ще има да й се моляяяя да помага....

Дженифър, Честит рожден ден на патерица!!! Hug

# 81
  • София
Честит рожден ден на всички рожденички!

Момичета, благодаря ви! Засега ние сме добре, бих казала че беше само инцидентно повръщане и освен по-слаб апетит всичко друго при Калоян е добре.

Надявам се болните мъничета да се оправят бързо, сега ще пусна смс на гери, дано да даде малко инфо как е Стефко! И бързо да излизат от болницата!

# 82
Честит Рожден ден на Ренци  bouquet и честито на всички, които са имали поводи  Hug

Аз сега да се похваля - нашата детска е готова, ето и няколко снимчици (специално за Sunnily*):

1
2
3
4
5

п.п. Още има някои неща за довършване, като вратата на единия гардероб и едните чекмедженца, но и това ще стане.

# 83
Честит Рожден Ден!

на Дженифър(с малко закъснение  Embarassed),Ренци и Кларис!

Желая ви всичко най-хубаво!

bouquet bouquet  bouquet

Gigi,стискам палци Стефанаки да се оправи и да излезете бързо от болницата Praynig

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 10:55 от milena000

# 84
  • София
Леле-миличкия Стефанаки - чак до болница се е стигнало Cry
И аз пращам каквато енергия ми е останала/че моето диване от 3 дни иска посред нощ да си играем по 3 часа Crazy Twisted Evil/-бързо оздравяване Praynig Hug Praynig Hug
Toni4ka - детската стая е страхотна-ама защо са две легълцата newsm78/да не съм пропуснала нещо Embarassed/

Честито на празнуващите!!!

# 85
  • София
Изпращам много положителна енергия на малките ви съкровища и дано леко и бързо да се оправят!!! Hug
Дали наистина нещо не са си обменили вирусчета във неделя? В понеделник Криси беше хремав, но и маше и запек 2 дни. Значи вируса не е само с разстройство и повръщане, но и Стефчо, Явор и Калоян и Валето...и Криси с хрема...не знам?!..
Оф, дано оздравеят напълно и Гери да не е в болница!!!
Съни, вие как сте с Явор?Дано сте по-добре! Hug

Честито на рожденичките! Здраве, щастие и любов им желая!

Аз оправих/дано да е така8 Криската отново с промивки със сребърната вода и малко Коризалия/вече може да ги смуче/. На батко му давам цяла зима ей така превантивно една добавка - Левурда/див чесън/ и Ацерола/вит.С от вишна и касис/и от онзи ден давам по 1 таблетка и на малкия.Схрусква я и я харесва, нищо че е леко киселка. Моля се да не се разболяваме! Praynig

За закуска давам от зърнената закуска с мед и ядки/смлени разбира се/с прясно мляко и дребчо много я харесва. Вие давате ли от въпросните Нес куик и подобните му?
Хайде,че стана дълго, целувки и лек ден на всички!

# 86
  • Sofia
Честит рожден ден на патеричка на Дженифър и без патерички на Кларис и Ренци!!  bouquet

Бързо да оздравяват всички!!

Е значи все пак не го навличам много моето диване - изобщо нямаме космонавт, обувам чорапи и ватирани панталони, нагоре пуловер или ватирана блузка, яке и шапка. Чорапогащник само когато няма налични чорапи Embarassed
Веднъж пробвах да сложа шал, но не го търпи.
Показах й как се слагат ръцете в джобовете и тя така ходи вече  Grinning

# 87
Благодаря ви! Hug
Много целувки на малките зайчета, болните бързо да се оправят!

# 88
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Jenifer, renci, klaris ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet   bouquet   bouquet

Toni4ka -много хубава ви е станала детската стая,честито!Виждам,че вече планирате второто бебе  Mr. Green(шегичка).

nineto_boy  -аз опитвах няколко пъти да давам на Мариелка Нескуик,но не го харесва,лапва по 3-4 лъжички и толкова.Предполагам,че още и е рано.
Тя сутрин си пие млякото и полсе направо обядва,понеже става по-късничко и закуската я пропускаме.

Много весели снимки от партито,само че бързо да оздравяват мъниците.

И ние сме в отбора на любителите на обувки,носи,пренася,хвърля навсякъде.И голяма мания и е да се обува и се ядосва,че не може да си мушне петите,абе лудница е.
Вече пие от сламка и нормална чаша и така си пием сока.
Аз също я обличам повече,защото е постоянно отвита вечер и ме е страх да не настине.Иначе се къпем през ден сега зимата.
Много положителна енергия от нас за всички болни дечица. Hug

# 89
  • София
nineto_boy - нещо си объркала дечурлигата Laughing- Валето не е от болните, а от неспящите Joy/и да си кажа чесно това е за предпочитане-неспящо бебе от болно бебе Rolling Eyes/
Аз от Нес куик-а не съм давала- за закуска яде: попара,каша ,гриз или макарони/рядко давам овесени ядки,че го разхлабват/-каквото ми падне.
radost24- и моя юнак изявява желание да пие от чаша-ама от стъклена-не се получава,пълни си носа Laughing,ама ако успее да докопа някоя много се кефи,бяга с нея из къщата,на мен ми настръхва косата да не падне и да се пореже...ама ако му я взема е един реееввв... ooooh!.Пие от детска с накрайник,ама и с нея се улива, и предпочитам бибероните-има време за чаши.
Чао от мен Hug  bouquet засега

Общи условия

Активация на акаунт