В Барбарони ще налита АВГУСТинчето на плодовата пита

• 11 784
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Привет и от нас  Hug
Да си кажа и аз - снимките ви са чудесни, аз този път обаче малко се изложих с тях, не са много на брои и чак толкова качествени
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=83886
Малките сладурковци са просто невероятни - всичките! Толкова са сладки!!! Страхотни са душичките малки!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Иначе партито си беше пълна лудница, чесо да си призная нищо не разбрах. Да не говоря, че с никои не можах като хората да си кажа 2 приказки. Май наистина ще трябва да се съберем само мами и да се почерпим като бели хора с .....ВОДКААААА (както каза Лана)  Sunglasses

# 61
  • София
Привет от мен и Валето!
Срещичката беше готина,но да не се повтарям и аз- другия път на ВОДКААА без дечурлигата/и мъжете/ Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Иначе поне аз си изкарах добре- като се изключат обичайните за мен препядствия ooooh!-първо колата ми не запали сутринта,после от бързане вместо подаръка и късметчетата/дори джуджанската шапка на Валето/съм грабнала плика с подаръка на племенника Embarassed Embarassed
Поне отидох по-раничко и имах време да разкрия белята- та набързо взех нещо за подарък и еленски рога на Валето.Предварително се извиних за скромността на подаръка,но ...имах извинителна причина...а и се реванширах/надявам се подобаващо Embarassed Embarassed Embarassed/
Ето и от мен снимки-скромно количество-но аз гледах да не се появявам пред очите на моя юнак и имах възможност да си поседна поне мъъничкоо Twisted Evil Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=72164&photo=19

# 62
  • София
Привет и от нас  Hug
Да си кажа и аз - снимките ви са чудесни, аз този път обаче малко се изложих с тях, не са много на брои и чак толкова качествени
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=83886
Малките сладурковци са просто невероятни - всичките! Толкова са сладки!!! Страхотни са душичките малки!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Иначе партито си беше пълна лудница, чесо да си призная нищо не разбрах. Да не говоря, че с никои не можах като хората да си кажа 2 приказки. Май наистина ще трябва да се съберем само мами и да се почерпим като бели хора с .....ВОДКААААА (както каза Лана)  Sunglasses

Айде сега излагай ме пред всички Joy
Децата са страхотни, а снимките са супер, ще си ги запиша с голям кеф, че ние сме без фото и много страдам :9
Наистина беше голяма лудница, чак като излезнах навън разбрах колко шумно е било Simple Smile

# 63
  • София
Срам ме е да си призная от кога не съм влизала тук.... Embarassed Embarassed Embarassed

И изпуснахме коледния купон Cry Cry Cry Ще се пръсна от яд! #2gunfire

Иначе сега изчетох мноооого. Дечковците изглеждат страхотно на снимките. Да са ви живи и здрави.

Иначе ние растем и беснеем Онова прекрасно и кротко бебе Яна с нищо не подсказваше какво чудовище и побойник ще стане. Ходи на ясла и много й харесва. На мен също. Ходи на гърне, даже започва да се събува, когато й се приходи, яде сама, пие от чаша. Прелест!!! И не застава за секунда на едно място. Но най-големият проблем са обувките, които очевидно са й слабост. онзи ден сама си избра ботуши и сега не дава да й обуя нищо друго. Непрекъснато се опитва да се навре в моите обувки. А още е само на годинка. Тежко ми и горко в бъдеще.

И яде всичко и по много. Може би е по-добре, че не дойдохме на купона, защото децата ви щяха да си тръгнат гладни...

За сега толкова, че стана много дълго. Обещавам в бъдеще (от петък съм безработна) да влизам редовно и да идвам на форумските срещи!!!!

# 64
  • Sofia
Здрасти и от нас!
Много готини купонджийски снимки!

Ради вече е здрава, но до Новата година ще си се тормозим вкъщи  Confused Да укрепне малко. Последният път хемоглобинът й беше 89, при стойност на годинка 124. Дано другата година да се вземе в ръце и да не боледува вече.
Да не говорим и до какви скандали и чудеса доведе това боледуване, чак зълва ми искаше да си идва, да поеме нещата в свои ръце едва ли не  Close А аз скоро ще вляза в психиатрията, едва ми издържат нервите.

etomira, браво на Яна, каква е послушна! Grinning Ради също казваше "ако, ако", бях се похвалила, но напоследък само ме лъже, а като има наистина ако, то е в памперса. И тогава вика едно протяжно Ауууууууу. Не знам защо престана да си казва :/
И тя има страст към обувките, обаче само пантофите сама си избра. Но поне веднъж на ден ми тупва моите обувки на масата, после носи и всички останали чифт по чифт  ooooh! Това се преживява, върхът е, като ми докопа отнякъде някои гащи и си ги закача на врата и обикаля стаята така Embarassed В по-тежките случаи нахлузва по 3-4 чифта...
Малко да го похваля все пак детето, с такова желание и радост тича към пералнята, като я помоля да ми носи дрехи да простирам, а после сама се сеща да ги свали и ми ги дава да сгъвам  Laughing И ме изчаква да види дали ще сгъвам или я баламосвам Crazy

# 65
Радвам се за вас Хуанке,  Hug

Сега дойде и нашия ред да се "похвалим" с разболяване -   от снощи повръщаме и двамата   - днес аз съм малко по-добре обаче Явото не може нищо да поеме - щом хапне или пийне нещо и веднага обретно (не ми останаха сухи дрехи и бельо  ooooh!)  и вече 24 часа не мога да я овладея тая история   Лекарката ни разбира се изписа разни гадости - Суметролим и Вомакур (антихистамин) наред с по-безобидните вомитосхил ентерол и смекта, първите две засега не съм ги дала че листовките им звучат направо плашещо.   Та така дойде и нашия ред да ви помолим за малко положителна енергия и дано спре малкото ми съкровище с това повръщане, че иначе ни грози болнично лечение   Rolling Eyes

# 66
  • София
Лелееее, Съни да не са пипнали нещо децата - Калоян от сутринта едвам хапва, но все пак на обяд си изяде почти цялото бурканче бъркоч, но следобяда едвам едвам половината десерт и след 2 часа повърна в колата Sad. Оттогава е добре, хапна малко хляб, изпи си млякото с апетит и сега спи. Дано да се разминем, а вие с Яво бързо да се оправяте! Прегръщаме ви! Hug

# 67
Здравейте и от нас  Hug

Много готини снимки  Heart Eyes

Sunnily*  Hug  Heart Eyes от нас и много положителна енергия! Бързо да се оправя мом4ето. Дано не излезе купонджийски вирус...

etomira хич да не се оплакваш от детето Naughty Моята хубосница не яде (последния месец е само на кърма, което го отдавам, и се надявам, на три едновременно излизащи кътника)  и не знае що е туй гърне. Днес сутринта се изчишка за сефте от 20-на дни и става и си пляска  Mr. Green Иначе гърнето се ползва за куклите, та дори им вика Писи писи  Laughing
Обувната страст и у нас е нахлула с пълна сила. Само да види свободни чехли/ обувки и започва едно обуване... Другата страст е да вади всичко от чекмеджета/ гардероби  Twisted Evil Оп, и най-новата и е да "чисти". Скъсих и дръжката на една подочистачка и сега "бърше" пода пред 2 часа  ooooh! Не сяда по цял ден. В къщи постоянно някои нещо търси, защото госпожицата "прибира"  Laughing
А дядо и я научил като си пие аперитива да си викат наздраве - той с уискито, тя с шишето с вода  hahaha Той замезва с ядки, тя - с бисквитки зайчета.

Хайде, стига толкова, че се унесох  Wink
Някой ден ще се наканя да кача и малко снимки... То не че имаме много, че все или апарата забравяме, или незаредена батерията му... Та изтървахме доста готини моменти...

# 68
Здравейте и от нас  Grinning
Снимките от купона са супер,а децата големи сладурковци  Heart Eyes радвам се че сте си изкарали добре  Wink

Sunnily,бързо да се оправяте с Явор.Изпращаме ви хиляди целувки  Heart Eyes и прегръдки  Hug

Lana,дано Калоян се размине гадния вирус  Hug

Juana,радвам се че Ради е добре  Hug и стига вече с тези болести Heart Eyes 

Явно страста към обувките и дрехите е обща "болест"  Laughing Алекс само да види чехли и почва да ги разнася из цялата къща,затова съм изнесла всички чехли и обувки на терасата  WinkА за дрехите отваря гардероба вади ми бельото и го носи на баща си  Laughing а дрехите ги събаря на земята и ги разглежда Laughing

Приятен и слънчев ден на всички!

# 69
  • Sofia
Jes, твоята си дава гърнето на куклите, моята иска да ака в кукленско гърне  Crazy И реве, щото не се побира в него.

Lana, дано е било инцидентно и да не сте болни!

Sunnily*, да се оправя Явор бързо! Исках да те питам също разболявал ли се е досега? Дали лекото обличане е допринесло да е по-здрав? Защото нашето закаляване отиде на кино, особено сега с тези болести и аз дори се усещам, че я навличам допълнително (все още не прекалено  Laughing). А дори се затруднявам да убедя мъжа ми да я къпем вечер, че според него може да се простуди. Засега минавам с довода, че не може цяла зима да не я къпем Crazy

# 70
  • София
Какви са тия болести-я всички да се оправяте Twisted Evil Mr. Green Laughing Laughing Laughing
Дано не е вирус а нещо временно- стискам палци Heart Eyes

Моя юнак още не проявява слабост към облеклото,но отлично разпознава коя дреха на кого е и ако имам неблагоразумието да ги оставя извън гардероба-грабва ги и после не може да му я вземе човек-от скоро дори ги носи на притежателя им и настойчиво го кара да си ги облече Joy
Обувки и чехли ooooh!-чисти-мръсни -влачи ги из цялата къща и то пак на притежателя/как ги разпознава само newsm78/....
За гърнето- справяме се що годе, ама като го види и вика "ако",взима го и сяда- голям ентусиазъм,ама не и да си каже когато е необходимо Wink,ама и аз не съм настоятелна...
Моя също е "нация техническа"-няма играчки за него- дай му една прахосмукачка или пералня,в краен случай някой щепсел и контакт- и гледай занимание Joy
Juana- аз също не го навличам много моя юнак,той и на топло не ще да спи-гледам да е Т около 16-17 градуса за сън,иначе е едно въртене и мрънкане.Чорапогащник не му обличам още-под ескимоса е с едно тънко костюмче и тричетвърти чорапки.За къпането- то си е хубаво-аз все още го къпя през ден ,въпреки че мъжлето не е много навито-нали на него се пада честа да оправя после "къпалнята" Mr. Green
Още не съм видяла всички снимки от купона #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out-много фотографи,много нещо- а налице -НЪЦКИ #Cussing out #Cussing out :bad-words:
Sunnily*- моето маймунче така обича да ти позира за снимки,а още нищо не съм видяла  Twisted Evil
Всички болни бързо да оздравяват!!! ::hug

# 71
  • Чикаго / София
Ехееей, здравейте!

Явно партито е било вълнуващо, лудо и незабравимо! Simple Smile

Снимките са страхотни! Малките джудженца на тях също!  Hug

Да, и аз забелязах, че липсват мнения, но не е само тук. Явно е имало някакъв проблем с форума, защото липсват на места и цели теми.

Sunnily дано Яв се оправи бързичко, а най-добре е вече нищо да му няма! Heart Eyes

Това  пожелавам на всички дечица - да са здравички!

Поздрави на всички!

# 72
Честит Рожден Ден на мама  Дженифър newsm59
Много Любов и Усмивки  bouquet

# 73
Честит Рожден Ден на мама  Дженифър newsm59
Много Любов и Усмивки  bouquet

Благодаря! Heart Eyes
Имате виртуална почерпка от мен. Simple Smile

# 74
Аз пък съм отличник  Party - купила съм подаръкче  Mr. Green изпрала съм миналогодишните шапки и малкия ще ходи с тая на батко си  Crazy (децата на обущаря ходят боси  Mr. Green) и съм се нстроила яко за приказки и гушене на мабчовци - така че ако обичате да ми ги докарате барабар с майките им че ........................ Crossing Arms

Алесиа - можем да я обявим за несИриозник на годината  Mr. Green и няма да я приемем в евросъюза  Twisted Evil

Обичам ви и утре с нетърпение чакам да ви видя  Hug

Аз пък се засрамих Blush и взех, че дойдох. разбира се със час закъснение, но все пак успях. newsm44 Снимки за доказателство няма да показвам, че голям срам Embarassed Индианец да пипне фотоапарат и да направи качествени снимки smile3532 Имаме го от няколко дни и въобще не съм разбрала, че е нагласен да снима със ефект сепия.  smile3515

На Андрейчо пък му избиват кътници newsm78 Има два горни предни зъба и сега кътници! И естествено тия два дни ни е побъркал. Онзи ден вдигва 39,3 температура и не спря да реве два часа. Нищо не иска да яде, на ядене му бъркам по пет манджи белким хапне нещо. Въобще лудница smile3511

Общи условия

Активация на акаунт