Лъчи от две седмици спи при Деничка на голямо легло и досега няма проблеми! Леглата са ъглови и Лъчи сама се качва и слиза от него!
Зърнена закуска давам но най-обикновен корнфлейкс и Лъчи много я харесва. Отвреме навреме й правя с прясно мляко и мед!
За каляването не знам понякога я обличам повече друг път по-малко. Чорапогащник досега не съм й обувала. Излиза или с чорапки и поларено панталонче или пак с чорапки и направо космонафтчето, което е по-скоро есенно - от мен е и въобще не е дебело. За зимните месеци си има по-дебело космонафтче, което още не съм й обличала. Нагоре е с боди с къс ръкав и блузка. Е, и яке разбира се или горното на космонафтчето. Там където спят с Дени не пускам отопление защото забелязах, че на студено спят по-добре. Завивам с едно одеяло, но то бива бързо изритано! Пантофи на краката си не търпи и си кара по чорапи. Къпя я през ден, през два както дойде, но не всяка вечер.
Абе, аз се обличам повече от децата и при мен отоплението е на 6, ама съм си зиморничева и гледам да не ги направя и тях такива.
Досега проблеми от облеклото не съм имала.
и то пълна програма в кревата
, сега съм
ма не мога да не се отчета. Та покрай баткото отложихме доктора за утре, пиеме течности - доколкото поемат младежите ама се чудех как точно да позная обезводняването
, че ми става страшно. Разбрах, че и Стефич се подобрява и може да ги изпишат
дано.

- знам аз какво е да викнеш Бърза помощ посред нощ-а Валето беше на 2 месеца и дойдоха след 3 часа
Като гледам как расте списъка с разболелите се и
- и аз нннищо лично ама от някой доста небрежен ще да е тръгнала цялата работа
, разбира се може да не е бил (и така се надявам) някой дребен набор или съответстващата му майка
възможно е и някой от заведението ..........., както и да е, мисля от срещи горещи да не се отказваме просто наистина ще апелирам за
Давам му Ентерол ама нещо не му действа
Ориза нещо хич не го обича и категорично ми отказва, яде малко печена филийка и от лечебната Хумана ама и нея я яде само яко разредена, разбирам го човека - и аз я опитах така както е по схема - пясък все едно да дъвчиш