В Барбарони ще налита АВГУСТинчето на плодовата пита

• 11 769
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
  • София
А как е сега Али? Каква диагноза постави Чамурлийска?

Всъщност както сме си говорили много пъти всеки сам решава как да си гледа детето. Лично не бих се доверила на хомеопатията за толкова висока температура, най-малкото за това, че май тя действа по-бавно (ако въобще действа), а при 40 градуса кой знае какво се случва  #Crazy. Всъщност при нас хомеопатия не се ползва по принцип, но това е друга тема. Ако Панадол, Нурофен или Ефералган не действат винаги има аналгин, който е за предпочитане пред гърча. А явно, за да поддържа Т има причина...абе не знам, всъщност няма да продължавам.

Гери, много са сладки снежковците, откъде този сняг?

Последна редакция: ср, 10 яну 2007, 15:21 от Lana

# 271
На Витоша - Златните мостове! Беше страхотно!
Възползвайте се и вие, но мисля, че на Алеко ще е по-добре, че там направо си на слънце, а на Златните в началото са пътечки и малко сенчести, но по-нагоре има и полянка, до където може и  с кола да се стигне  Hug

# 272
Дидкоooooh! ужасни са ви приключенията - айде спрете се вече  Thinking, какво казва редовия педиатър за тази висока температура  ooooh! и изобщо какви са тия стойности над 40 градуса  #Crazy Та вие си ходете където щете ама идете и на лекар  Mr. Green та  да пуснете разни изследвания, че да сте наясно колкото се може по-изчерпателно на какво се дължи тази висока температура  Thinking Наистина си запалете свещичка за здраве, че нещо сте в цикъл  Heart Eyes

Джиджи, браво на снежковците и роднините им за разходката - така се спира хрема - смяна в надморската височина и въздух  Heart Eyes

Нинето, раздавам справедливост така както ми дойде на момента,  Mr. Green не знам доколко съм права, но гледам да съм строга, но справедлива  Blush  Mr. Green С две думи баткото обича да играе с играчките на бебошока, така че когато Явор пипа нещо негово (дето няма опасност от лесно чупене или пък да е опасно) а баткото съответно си го дърпа аз отсъждам в полза на дребния, но го дебна да не счупи или налапа нещо, когато обаче дребния нахалства да пипа чупливи или забранени поради вредност или пък опасност джаджи на Иван аз отсъждам в полза на батик и нещата биват прибирани в шкафовете или пък качвани на недостъпни места или пък баткото си играе под моя надзор  Mr. Green - охранявам го от бебето   Joy Абе нямам точна рецепта, но гледам да се съобразявам с личното пространство и на двамата  ooooh! и хич нееее е лесно  ooooh!

# 273
  • София
Съни, никак даже не е лесно. Това да си справедлив е ужасно трудно. Благодаря ти за отговора  bouquet

Дидка, как е Али?
Джиджи, страхотен сняг! Разходка в планината на слънце е разкош и мечта, обаче нямам познати ентусиасти за такова приключение.

А ще ми кажете ли как мога да предпазя копче от натискане? Става въпрос за копчетата на компютъра и ТВ-то. Непрекъснато се вкл. и изкл. и скоро няма да ги бъде. Идеи?

Аз май не съм споделяла с вас, но от около 2-3 месеца водя Криси на музикална анимация или музика за бебета го наричат още. За 1 час всеки петък. На дребния много му харесва. Една леля свири на пиано, децата и майките правят разни движения на съответната песничка и е забавно и полезно. Ако има някой интерес може да се присъедини. Групичката е от около 4-5 дечица на възрраст около 2 години. В 10 и в 11 часа има занимания. Цената е 5лв, а ако се плати за месец е 12лв. Намира се в енорийския център до църквата Св.Богородица зад х-л Родина. Желаещи за утре?

# 274
  • София
....
А ще ми кажете ли как мога да предпазя копче от натискане? Става въпрос за копчетата на компютъра и ТВ-то. Непрекъснато се вкл. и изкл. и скоро няма да ги бъде. Идеи?
....
Ако го откриеш тоя номер непременно ми свирни Peace
Валето откакто е проходил тормози ТВ-тата и компа с това ooooh!
Скоро на майка и татко им трябваше нов телевизор- толкова търсихме със скрити копчета...накрая взехме Сони с копче,толкова незабалежимо ,че...Но моето диване от раз го откри-просот влязохме ,отиде до нето и Щрак #Cussing out
Нищо не помага- карахме се ,обяснявахме...Има моменти в които не се сеща за тия нещица ,но има и моменти-щрака по 10пъти #2gunfire

# 275
Нинето, аз искам утре в 10ч. (по-нния час, че от 12 съм на зъбар и да имам време да метна дребния до баба му), очаче не го знам къде точно е този енорийски център, иначе църкавта ми  е добре позната - там се венчахме с мъж ми  Mr. Green и там сме кръстени цялото фемили  Crazy Драсни ми ако искаш на лични тел. ти (май го нямама  newsm78) да се разбереме в подробности  Hug

А копчетата от всякакъв вид и род са забранения и съответно най-желания обект и в нашата къща - за сега се оправяме със дебнене, каране и отвличане на вниманието, но щом остане сам със собствената си съвест  Mr. Green младежа без да му мисли много щрака първото което му е насреща и  се оглежда за "овациите"  ooooh!

# 276
  • София
За "новия" имидж - нали все ме дразнеше това desislava(dim-да ме няма  hahaha), та реших да го сменя вече, но си оставих снимката, че наистина няма да се сетите коя съм иначе.

Juana, аз си купих специално за хладилник една джаджа от Мосю Бриколаж, но още не съм я монтирала, защото Тонката вече не проявява интерес към хладилника (засега). Когато започне отново да го отваря и прибира какви ли не неща вътре  Joy ще я монтирам. Иначе спасението е залепването й на високо, така че да не могат да я отлепят, защото така или иначе те са с лепенки. Иначе печката ми е омотана с едно гумено въже, защото голяма страст е отварянето на фурната със замах и падане заедно с вратата...  ooooh!

Гери, много хубава картинка, страхотен сняг, предполагам, че децата са се забавлявали страхотно.

Дидка, как е Алекс? Оправи ли се вече? Аз също мисля да се ориентирам към хомеопат в един момент, когато започнат да боледуват дечковците. Третирането със силни аналгетици и АБ само срива имунитета и води до други болести.

Съни, аз вече съм ги записала за ясла, т.е. подала съм молби за май месец, но ще видим дали ще е от тогава и въобще как ще тръгнат нещата. Ако пък много боледуват ще си ги гледам...

# 277
  • Sofia
Лесно ви е на вас с големите хладилници, нашият е миньон, даже камера си няма  Laughing Малко по-висок е от Ради. Ще я видим как ще продължава, току-виж й минал скоро хладилния мерак. Jes, страшна е Жанета на снимката, явно е голям кеф вътре Mr. Green

Да ви кажа, много съм ядосана на тая фитнес програма - вместо да свалям килца, аз качвам (е, не съм сигурна, че е точно от упражненията...). Иначе май почвам да се постягам и вече не се задъхвам още на загрявката  hahaha и регулирах малко сърд. ритъм (от 89 на 77). Но обиколките не намаляват  Sad

# 278
Нинето, и аз искам да дойда някой път - другата седмица. За днес не се заплюх, защото бяхме на консултация, а и нали Стефанаки беше с едни секрети та исках да видя какво ще каже доктора. Вече е добре и даже ни каза да спираме капките а камо със Стеримар да действаме. Та когато ще ходиш другата седмица кажи, за часа нямам претенции.

Иначе днес от консултацията мерките са ни - 11600 кг. и 83 см. Не ни сложиха ваксината, защото ще ни сложат комбинирана дифтет+менингитна другия месец. Имало някаква нова такава и вместо 2 пъти да го боцкат ще го боцнат веднъж наш Стефанаки.

# 279
Ние сме много доволни от днешния ден - С Явото и приятеля Криско ходихме на музикалната анимация (танци) за бебета, младежа (моя си) гледа умно през цялото време и стоя като замръзнал, нещя да отреагира на нито една песничка или танц, обаче после през деня въведохме нова сричка в речника ни (па-па)  Mr. Green и цял ден ми папака и тропаше по масата в резултат от едната песничка явно, беше видимо доволен и музикално настроен  Crazy

# 280
  • София
Гери, ние сме на ваксина ДТК в сряда и аз се обадих вчера да питам има ли вариант да сложим заедно ДТК+менингит-на и ми казаха, че не може. Били си две боцкания, на различни места и не можело наведнъж. Хем казах, че ще си я купя, ако я има комбинирана, само и само да не ходим два пъти и да не ги бодят двойно, ама..........  Thinking .... всеки доктор си пее неговата си песен и това си е!  Close
Гледам да не се ядосвам и тъй като засега съм доволна от нашата лекарка се съобразявам с мнението й, въпреки че май повечето новости й убягват.  Crossing Arms
Та, кажи каква е ваксината, комбинирано ли се продава и какво каза вашия педиатър по въпроса!

# 281
Здравеите,да се запишем и ние при нашите наборчета.Ники е родин на 14 август 2005г и чак ега видяхме темата.При следващото събиране ще се радваме да доидем да се запознаем. Peace

# 282
Аз писах в здравословни ама и на вас да се оплача: Ужасен грип го хвана моето момче! Много е гаден! Без апетит, висока температура, разива се скоростно за два три дена слиза в гърдичките...Мъничето е вече на антибиотик (Формилид).
Някой да е чувал за този антибиотик? Детето изобщо не го понася (гаден на вкус и консистенция). Опитах се да спра вируса със стандартните неща (Нурофен, Стеримар, Мукоплант, даже Зиртек, Калциев сироп, Олинт и кво ли не..)
Освен това според мен наистина от въздуха дойде....нито сме имали контатки с болни дечица, нито сме ходили някъде с много хора...странна работа ви казвам...Подсилвайте имунната система и дано не ви хване.

# 283
Десимира защо толкова късно слагате ДТК - то?
Попитай педиатътката си дали можеш да си купиш ваксината ти и те само да я сложат. Има такава каквато искаш по аптеките.

# 284
  • София
Десимира защо толкова късно слагате ДТК - то?
Попитай педиатътката си дали можеш да си купиш ваксината ти и те само да я сложат. Има такава каквато искаш по аптеките.

Това е реимунизация и се прави доколкото разбрах между 1,5 година и 2 годинки. Просто ми се искаше да сложа и противоменингитната сега...

Общи условия

Активация на акаунт