В Барбарони ще налита АВГУСТинчето на плодовата пита

• 11 772
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Didka_b- Валето от около 3 месеща не ще АМ,понякога вечер пие или яде кисело мляко,а АМ му слагам в супите и кремчетата,та го приема все пак.Киселото доскоро го пиеше с удоволствие,но вече не го ще с шишето ,а го яде с лъжица

# 241
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи!

Криси също е хремав от няколко дни - правя промивки със среб.вода по 4-5 пъти на ден, а за през нощта по 1капка Виброцил. Избягвам какпките за нос, то с тях и без тях 5-6дни си е хремата. Simple SmileНизита също мажа на себе си, обаче нищо не усещам от нея.

На ясла не съм мислила да давам Криската. Живат и здраве на градина да, но като знам какво ме чака...Остави боледуването през 2 седмици, 3 години всеки ден се е драл от събуждането до градината. И такива сърцераздирателни сцени ми е правел, че...Като гледам сега и Криси как не се отделя от мен и плаче само да вляза в банята и не знам какво ме очаква...На работа и да се върна финансово ще бъда по-зле, за бензина и обяда и то ще трябва да додавам от себе си. Laughing

Оф, в момента вкъщи е ад и двамата непрекъснато пищят,реват и хленчат, ту единя, ту другия, да свършва ваканцията, че не издържам психически с двамата едновременно...Той защо ми пипа това, ще го счупи, малкият пък иска да пипа игрите на брат си, а не трябва да не ги развали и ревввв, ще издържа де...
Хайде лека вечер...

# 242
Честит Имен Ден на всички,които празнуват днес!   bouquet  bouquet  bouquet

Добре дошли на Илиана и Калоян  Hug

Дидка,големи премеждия сте имали на нова година.Много хора се оплакват,че празнеството им за нова година се е провалило,даже по телевизията имаше репортаж.А по въпроса за млякото,Алекс пие кисело мляко,вечер изпива 100гр,а сутрин 180гр и в двата случая си изпива млякото сголям зор ooooh! По някога през деня и давам да пие прясно мляко,но не изпива повече от 100гр.

Днес сутринта ходихме пак на лекар,защото вчера Алекс взе много да кашля,а и сополите и нямат спиране.Педито и преслуша гърдичките и каза,че взели да се чуват храчки и за съжаление ни изписа АБ-ЦЕК(да не би да обърне на пневмония),сироп за кашлица Солволан и капки за нос Виброцил.Надявам се вече с тези лекарства да се оправи  Praynig

Вени,прочетох темата за спането,но за съжаление не мога да ти помогна.Вечер Алекс я приспивам и я слагам в леглото и,но през нощта като се събуди,не я ли взема при нас на спалнята става война ooooh! реве и се тръшка докато не стане по нейната.Аз вече съм се примирила и като се събуди нощем веднага я вземам при нас.

Лека нощ на всички!

# 243
Gigi, и Ева е с много сополива. Аз лично през нощта я слагам да спи на лук и преди лягане почиствам и капя виброцил.

Как така да спи на лук  newsm78

нарязвам лук в чиниика и го слагам до нея.
Честит имен ден на всички  bouquet

# 244
  • София
Честит имен ден на всички!

Дидка, Калоян пие АМ вечер по около 240-260 мл., но той не вечеря супа, а понякога подхапва разни неща като кашкавали, хляб. пробвала съм го със супи, но по-често ми отказва. Иначе поне до 2 годинки мисля да му даваме АМ, ние сме на Аптамил от рождение Simple Smile и сме верни на марката  Joy

Ей, много болни дечица....не иска да застудее това време, че поне вирусите да поизмрат!

# 245
И ние не се цепим от колектива на сополанковците  Mr. Green - от 4 дена Яво е направо като водосточна тръба, а майка му оръженосеца на салфетки  ooooh! Ние борим положението като през половин час все му капя, бъркам, смуча с помпа или....каквото се сетите около носа  Crazy - сутрин стартираме със Стеримар, след закуска почиствам с физиологичен р-р и помпата, може да включа в оръжията и клечките за уши с които подсушавам добре нослето та да капна по 1 капка Коларгол, който подсушава лигавицата, така караме около час два до обяда, когато отново пръскам стеримар и после помпа, за да поотпуша нещата да похапне детето  Crazy преди лягане пак почиствам с помпичката и капя Виброцил, който пък действа отбъбващо на лигавицата та да поспим нормално, като се събуди имаме 3то пръскане стеримар, след известно време физиолог.р-р, помпа и така до вечерта, когато повтарям със процедурата около Виброцила за лека нощ - Лудост пълна и най-вече, че и сополите са си в почти непроменено количество вече 4 дена  ooooh! А и да не забравяме че СЛЪНЦЕТО (когато го видим де) е чудесно средство за борба с хремата - нагревки. Има и едно мазило на Хималая с евкалипт за отвън на нослето - орекчава много дишането, но да се внимава за алергий !!!

Нинето, това за ужасната ваканция от която ще лудна и борбата за играчките с пълна сила важи и за нашата лудница  Mr. Green

На ясла за сега не мисля да давам младежа Явор, а градината.....ух и градините не са лесни  Crazy на времето чаках да си взема детето почти целия ден в една сладкарница срещу детската градина и сърцето ми беше свито на топче - не знам за децата, но на мен определено ми беше адски трудно  Mr. Green

# 246
  • София
дОбрО утро и Честит празник!

Ние имаме 2ма Ивановци - дядо и внук Grinningнали има една приказка от кал да е Иван да е! Имам чувството,че 1/4 от българите са кръстени Иван! Laughing
До колкото знам празнуват и Ивайло и Калоян, така че да са ви живи и здрави имениците и само радости около тях!

# 247
Честит празник на всички именници!

И да ви почерпя,баща ми е Иван,а племенника Ивайло  Wine Glass  beer  cook

# 248
Добро утро

Честит празник на всички, които празнуват днес  bouquet

Честит празник и на вчерашните именници  bouquet

Благодаря на всички ви за пожеланиата за лека бремнност
Вени, за съжаление за спането не мога да ти помогна. При нас е проблем заспиването. Веднъж заспили се буди 2-3 пъти за водичка, но желание за нашата спалня няма.
Относно АМ, Нина го отказа отдавна и от тогава сме на прясно и кисело мляко, но напоследък и тях отказа. А от една седмица не иска да закусва и обядва, но стане ли 16 часа и почва едно ядене. Засега го отдавам на кучешките зъби, които и никнат в момента.

Лек ден от нас
Нека всички болни да оздравяват бързо

# 249
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честит имен ден на всички именници!

Със здраве да си носят името!

Да почерпим и ние за нашия тате Иван  beer3   party023  Popcorn  cook Wine Glass

# 250
Честит Имен Ден на всички празнуващи  Heart Eyes
Да сте здрави, да сте силни и много щастливи  Hug

Благодаря на всички за отговорите  Hug

Сънили, направо ме разби с твоята процедура отпушване на носа  Shocked

# 251
  • София
Честито и от мен на всички празнуващи тези дни!!!
[/size]

Мале пак много болни,но дано да е само лекичка болестта PraynigВалето днес е много по-добре-почти няма сополи,кашля много леко,но все пак утре ще го заведа да го преслуша педито и да каже как е ...Снощи със спането бяхме супер,заспа в 22,30 и стана в 8,30,само с едно събуждане и се задоволи само с бибата ooooh!.Ама преди това беше едно лудеене с батко му Shocked,а днес следобяд спа от 14,20 до 17,15 Shocked-и довечера мисля да го сложа да спи поне към 22,30.Дано да е от това, че рано и се наспива и затова не мога да го приспя през ноща,ще пробвам и това...Благодаря ви за съдействието Hug
Бързо всички да се оправят Peace

# 252
  • Sofia
Честито на именяците!!!

Аз за съжаление пак имам кофти новини и съм мнооого бясна. Радето днес сутринта пусна едно сополче, сега вече няма, но към 5 часа, а може и по-рано вдигна температура 38.4. Целия ден беше при свекърите и просто ми идва да ги убия, на мъжа ми само леко му намекнах в какво се съмнявам и ми се изнерви. Честно казано, не знам дали са болни, но не мога да си обясня, защо вчера са дошли, докато мен ме е нямало вкъщи и са побързали да си тръгнат, преди да се върна, а днес не пожелаха да дойдат - да сме им завели детето... Аз имам доста да уча, че утре съм на контролно и си останах вкъщи. Не искаха и да я върнат.... какво да си мисля тогава Crossing Arms
А колко се изучих, да не говорим.

Съжалявам, че ви занимавам с глупости.....

# 253
Kато за начало да почерпя за малкия-голям именник на мама - Бате Иван  Hug и да пожелая на всички презнуващи днес да им е живо и здраво името и да им носи много успехи. Всъшност знаете ли че  Иван - означава Божия благодат, а Калоян на старобългарски е Хубав Иван  Hug

Последна редакция: нд, 07 яну 2007, 23:32 от Sunnily*

# 254
Честито на всички именници и именнички днес!!!
Много, много здраве им желая, че това е най-важното, късмет и прекрасно детство Hug

Няма да ги изброявам поименно, че в нашата тема са толкова много Mr. Green

Съни, какви са тия изкушения дето ни черпиш, и то по нощите  Laughing

Аз имам да се похваля и оплача.. Първото е, че вчера излизах на женско парти и изкарах чудесно. Първо кръчма, после в Карамел. Прибрах се в пет сутринта, Али ме събуди в девет и не знаех на кой свят съм #Crazy В главата ми беше Берковската духова музика и до момента все още не ми е много добре;)
тъй като времето днес, беше прекрасно, бяхме навън три часа и малката много тича и си игра. Като се прибрахме я усетих че има Т, и като я измерих се оказа 38,8. Дадох Дадох Панадол, приспах я и после уж беше добре. Вечерта обаче пак същата работа. Този път дадох Нурофен и сега ще я наблюдавам през нощта как е.
Направо ми писна от тези болести #Cussing out Как пък от три месеца все нещо се случва...
Утре съм й записала час при класически хомеопат и се надявам да ни помогне да се справим с това. Ще взема и изследванията, които направихме, та ще видя и те как са...

Айде лека вечер от мен

Общи условия

Активация на акаунт