Сполучливи имитации на маркови парфюми - 44

• 71 178
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Втора мостра и още едно разочарование от Заг. 327 AA AQUA ALLEGORIA - MANDARIN BASILIC GUERLAIN. Много интересен свеж, но след максимум час няма никого.
Той и оригиналът в толкова.

# 106
Днес минах през Martinez.Пробвах 444 който отговаря на Zadig&Voltaire This is her. За мен е 1:1 с оригинала! Вече от  4 часа не е мръднал като трайност! 👌

# 107
  • Deutschland
Linea bio и парфюми ли започнаха да правят? Интересно ми е имат ли каталог. Със сигурност ще ги тествам лятото в България

# 108
Linea bio и парфюми ли започнаха да правят? Интересно ми е имат ли каталог. Със сигурност ще ги тествам лятото в България

Имат 6-7 аромата мисля и не са много издокарани, според мен...

# 109
Здравейте!
Кои имитации на гиза препоръчвате за
Мъже:
Унисекс:
Чакам предложения

# 110

Да, наистина имат 6,7 аромата. За близост не мога да гарантирам, но специално за трайност при мен Кирке специално долара 6чмотмедно пръскане на китка, което много рядко ми се случва.

# 111

Да, наистина имат 6,7 аромата. За близост не мога да гарантирам, но специално за трайност при мен Кирке специално долара 6чмотмедно пръскане на китка, което много рядко ми се случва.

Нищо не разбрах ...

# 112
Anonimen , когато отговаряш на съобщение, което е НЕПОСРЕДСТВЕНО над твоето, не цитирай!!! Или, ако цитираш, поне постави цитата в СКРИТ ТЕКСТ. Цени труда на автора на темата.
---
Искам да похваля Armani Code Absolu Femme Giorgio Armani на Рефан - №047. Наистина е много красив. Не е за топлото време, наесен ще е прекрасен. Има ДНК-то на първия аромат, но е по - лимонен, малко по - лек, стои близко до кожата, но има трайност...Като мек пуловер е. Simple Smile И изпреварвам въпросът: поръчах го от сайта им /рефаншоп/, с безплатна доставка. До този момент съм доволна от качеството им, нямам издънка с тях. Единственият проблем е как да разбереш кой номер на кой оригинален парфюм отговаря. Каталогът им е секретен като скрижалите от мъртво море. Neutral Face

# 113
Може ли мнение за добра имитация на Armani - My way?
Вчера бях в Заг и тяхната ми допадна. Чудя се дали има смисъл да ходя до Рефан и дали тяхната е по-добра?

# 114
Аз харесвам My Way на Martin Lion и е трайна.

# 115
  • Пловдив
Здравейте, дами! Интересувам се от парфюмите на Giza...Доволни ли сте и от кои дамски или унисекс аромати най-много? Кои са трайни и най-силно се доближават до оригинала, имате ли лични впечатления? Видях с сайта им, нямат ли повече от 30 мл? А може ли да се закупи само парфюм в пластмасов флакон пълнител, без стъклено шише?

# 116
  • Варна
Вчера се сдобих най-накрая с Martin Lion Un Jardin Sur Le Nil, отвори ми се ходене до Елитис. За тези, които нямат впечатления - страхотен цитрусово-флорален, много свеж, леко тип сапунен аромат. Вероятно с дамата ми ще си го споделяме, абсолютно унисекс. Трайността върху моята кожа стигна 6 часа и дори след душ се усещаше леко. Няма силна проекция, но такъв му е профилът. За мен е 10/10 и го запазвам за юли-август.
Тест направих и на техния BR540. Една идея по-свеж ми е от на ЗАГ(който за мен е върха), траен излезе и със солидна проекция поне 4+ часа. Ако ЗАГ за мен е 10/10, МЛ оценявам на 8/10 най-вече заради малко по-слабото представяне.
На приятелката ми пръснахме на китката  Alexandre J. Black Muscs U09, беше споменат от anonimen преди 2 страници. Наистина е много хубав и свеж, но си е типично дамски. Заслужава си вниманието и евентуален тест.

# 117
Кой номер е Бакарата на Заг?

# 118
A някой мнение за BR540 на Le parfume?
Аз от Гиза съм доволна много, супер сполучлива имитация на парфюм, който не се имитира лесно и често - Angel Muse на Mugler,не един път съм си го взимала- трайност над 6 часа, което за моята кожа е супер.
Вече след като поносих доста Lost Cherry на Зара- още по-впечатлена съм😁❤

# 119
  • Варна
Кой номер е Бакарата на Заг?
Петстотин и нещо си беше май. Вижте списъка с каталози от първа страница на темата.

Общи условия

Активация на акаунт