Сполучливи имитации на маркови парфюми - 44

• 69 633
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Скрит текст:
Lale_Lili, напълно съм съгласен и аз затова си имам елементатна система. Имитацията трябва да е минимум 3 пъти по-евтина от оригинала на база 100мл. Търся нишови и висок клас дизайнерски аромати. Или вече спрени от производство/лимитирани издания.
Пример са Dunhill Desire Red/Blue, които ми излизаха по 15-16лв за 100мл(тестери по 30мл от parfimo на промоция 4-5лв) а много техни имитации се предлагат за 15+лв за 50мл.
Но всеки си носи главата и сам трябва да си преценява.
Друга точка е, че имитацията трябва да втаса, да премине мацерацията. Аз и жена ми имаме над 40 продукта от Камея, които посочват с етикетче дата на производство на партидата върху бутилката. Разликата е наистина съществена на продукт на 1 месец или 6+месеца. Имам доста от тях на 2+ години и вече са с невероятно представяне, дори летните. И при други производители е така, но това е коментирано вече много в темата.
Напълно съм съгласна и аз. Hands Plus1 Това с "настояването" на парфюмите съм го забелязала от собствен опит и аз. Купувам си нещо, дето не го усещам, или му лепвам етикет "нетраен" и след време не само, че е траен, ами се чудя и как за Бога, съм могла да кажа, че парфюмът е нетраен ?! Друг въпрос е, че аз и сред "летните" си търся "мой тип" парфюм, да е плътен, да е шлейфов.... А има и още нещо: носът играе големи номера понякога Simple Smile Така бях предозирала с Бакара руж на Заг /опитвайки да поддържам живо усещането за началните му нотки, които все повече взех да харесвам/, че до обяд вече не усещах НИЩО от аромата. НИЩО ! /За свое оправдание ще кажа, че този "тест драйв" го правих у дома си, насаме със себе си Simple Smile /

# 91
  • Стара Загора
С голям интерес ви чета и поръчах
Bargello, алиена.
 Много хвалите Бакарата на Martin Lion. Аромата ми хареса много, но трайноста е час и спирам да го усещам. Иначе много бързо ми дойде доставката и имаше подарък от тях, спрей за тяло.

Колко е различно при всеки....ходейки в Елитис от любопитство си фъснах на китката, тъй като е много обсъждан този парфюм. Е това нещо не се измириса с часове....Не можах да разбера дали ми харесва, или не...хем ме привличаше...хем усещах нещо анти...но трайността бе поне 5 часа.

Общо взето досега каквото и да съм пробвала на МЛ все е със завидна трайност.

# 92
Днес разнасям Zadig and Voltaire This is her в имитация на Заг. Не бих си купила оригинала, въпреки че е достъпна цената, защото ми се струва някак банален ароматът. Идва ми в тежест опушената нотка, някак ми се бие млечен аромат с опушеност... Докато и Африканския Бал има такава опушеност, но там не ме дразни така.
А кой номер е парфюмът на Заг Зодиак - Zadig and Voltaire This is her

# 93
Може ли да препоръчате наливен вариант на AMOUGE INTERLUDE MAN и DIOR HOMME SPORT. На Martin Lion хубави ли са? ❤️

# 94
  • Пловдив
Момичето в Musent не иска със сигурност повече да ме вижда. Пробвах повече от 15 парфюма, напръска ми ги на блотерчета, но издържа стоически и сподели, че не е виждала такъв списък като моят. Първо на ръката настоях да ми пръсне Allure. Не знам ковид ли ме промени, имитацията ли не струва или беше кофти мостра. Докато пробвах другите, бях сигурна, че ще го взема, обаче го платих и го смених 10 секунди по-късно. Мирише ми на вкиснато. Пробвах  F028 - Florabotanica, N139 - Cassiopеа, N421 - Beach Walk,  N196 - Delina, N007 – Woodsage Seasalt , N292 - Philosykos, F294 – Girls Can Do Anything, F282 – Pure White Linen, N300 – Andromeda, N028 – Honour Woman, 128 Soleil de Capri Montale, 255 soleil blan, от мъжките  M013 – Only The Brave, M142 - Versace Dylan Blue, M141 - YSL Y, М064 - Paco Rabanne Invictus Aqua, M057 – Sun Men. Взех си и блотерчетата, естествено. Някои веднаа отхврлих, на сина ми взех Diesel , на мен Делина, Андромеда и Soleil di capri . Андромедата е чудна. Стоя и си я душа, напомня малко на Кирке, но е по-женствен. Делината е изненада за мен, не понасям рози, но тук розата е много интересна. Така се омагьосах в този магазин, душих парфюми, кафе, пак парфюми, ужас. Приятелката ми си взе нейните люими Либре и Олимпия. Ще споделя впечатления за трайност тези дни. Изненадващо също, след като изветря Philosykos доста ми хареса. Касиопея също. Въобще съм много доволна, момичето в магазина беше бетон. Тук на втори блотер вече въртят очи обикновено.

# 95
  • София
Петя, в Мюсънт последния път попаднах на момичето и едно от момчетата. Аз също последния път ги взривих с около 20 блотъра. Но, момчетата в комбина са много яки. Усмихнато, пускат шегички - според вкуса ти предлагат и други парфюми, които бяха харесали. Момичето е по-дръпнато, но пък винаги учтиво комуникира. Нямам търпение пак да нахлуя в магазина и да изпръскам нови 20. 😄😄😄

# 96
Откъде мога да купя Филис на pull and bear

# 97
Тези Musent ги чувам за първи път. Може ли линк към сайта им ? Благодаря.

# 98
В Сф или Пловдив имат ли физически магазин Muscent?

# 99
  • вкъщи
Muscent ги няма в България, само в Турция.

# 100
Благодаря, момичета. Flowers Hibiscus Е тогава за какво ги обсъждаме изобщо?! Със същия успех можем да обсъждаме нещо, дето го продават в Хонолулу, примерно Simple Smile

# 101
Попаднах на тези парфюми в една квартална дрогерия. Имаше кирке, черната орхидея, интенс кафе, рояла.
За съжаление открих кой парфюм ми мирише на вкиснало - кирке. А така ми се искаше да го душна, че по пирамида ми се струва много  мой. Орхидеята ми се стори много близка. Цената е 7-8лв за 30мл.

Скрит текст:

# 102
Мислех,че само на мен не ми се дават по 20-25 лв за имитации. 😆 Успокоявате ме.
Още не съм стигала до парфюмерията аз. Имам цял шкаф с парфюми,но сутрин е голямо чудене с кой да се напръскам.
Иначе за Ейвън съм съгласна. Сега често ползвам един техен,много ми пасва за това време.
И също тествам на косата на детето. 😊

# 103
Втора мостра и още едно разочарование от Заг. 327 AA AQUA ALLEGORIA - MANDARIN BASILIC GUERLAIN. Много интересен свеж, но след максимум час няма никого.

# 104
  • София
Благодаря, момичета. Flowers Hibiscus Е тогава за какво ги обсъждаме изобщо?! Със същия успех можем да обсъждаме нещо, дето го продават в Хонолулу, примерно Simple Smile
Защото има фенки и ходим част от момичетата в Одрин и си купуваме. И обменяме опит Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт