Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е трайността на парфюма Armani My Way на D&P?
Откъде мога да закупя D&P парфюми онлайн и дали са капсулчирани?
Как мога да разбера дали даден парфюм е оригинален, като използвам баркода на кутията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е трайността на парфюма Armani My Way на D&P?
-
Откъде мога да закупя D&P парфюми онлайн и дали са капсулчирани?
-
Как мога да разбера дали даден парфюм е оригинален, като използвам баркода на кутията?
-
Какви са мненията за имитацията на Paco Rabanne - Olympéa?
-
Какви са мненията за парфюма "Good Girl Gone Bad" на D&P?
Това с "настояването" на парфюмите съм го забелязала от собствен опит и аз. Купувам си нещо, дето не го усещам, или му лепвам етикет "нетраен" и след време не само, че е траен, ами се чудя и как за Бога, съм могла да кажа, че парфюмът е нетраен ?! Друг въпрос е, че аз и сред "летните" си търся "мой тип" парфюм, да е плътен, да е шлейфов.... А има и още нещо: носът играе големи номера понякога
Така бях предозирала с Бакара руж на Заг /опитвайки да поддържам живо усещането за началните му нотки, които все повече взех да харесвам/, че до обяд вече не усещах НИЩО от аромата. НИЩО ! /За свое оправдание ще кажа, че този "тест драйв" го правих у дома си, насаме със себе си
Е тогава за какво ги обсъждаме изобщо?! Със същия успех можем да обсъждаме нещо, дето го продават в Хонолулу, примерно