Сполучливи имитации на маркови парфюми - 44

• 71 307
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Пробвали ли сте Allure Sensuelle и Cloe Nomade на The Moon, дали са добри

# 406
  • Варна
Аз май намерих парфюмче с Албиция, 30 ml, Gorgeous Blossom, цена под 3 лв., приятно е, вече 4 часа го усещам

# 407
Krissy, по опаковката ми прилича на Gucci - Bloom.
За жалост оригиналът се представя много зле като трайност. Ще е супер, ако този е същият аромат, но по-траен. Simple Smile

# 408
037 Escentric molecule 02 na Refan кого точно имитира? На Гиза има моюекула 02 и 01 - ирис и пачули и не знам рефанския кой е, че да пробвам и Гиза

# 409
За жалост оригиналът се представя много зле като трайност. Ще е супер, ако този е същият аромат, но по-траен. Simple Smile

На Заг е хубав Гучи Блум.

# 410
  • Варна
Rocket за съжаление не е от най-трайните, трябва да се подновява, иначе е приятен, ще го изпръскам с кеф, за под 3 лв. толкова Simple Smile

# 411
  • Стара Загора

На Заг е хубав Гучи Блум.

На Парфен също е сполучлива имитацията и е траен.

# 412
От къде и как поръчвате парфюми на The moon?

# 413
# 414
И като се заговорихме за The Moon… някой знае ли какво представлява техният парфюм W00151 Dove - Dove? Не са описани нотки. Може ли да е аромат на сапун/дезодорант Dove? Никак не би било зле, според мен.

# 415
А парфюмното им масло пробвал ли е някой и как се употребява?
За Dove и аз се замислих какъв ли е аромата.

# 416
Някой да знае добра имитация на Hugo Boss Boss Ma Vie Pour Femme?

# 417
Плюс 2 ръце за The MOON.❤❤❤

# 418
  • вкъщи
Момичета,добра имитация на Womanity?

# 419
  • обл. Шумен
Спомняте ли си, Парфен изпращаха безплатно мостри за 8-ми март? Тогава ми се видяха доста нетрайни и оставих 2-3 да се мотат в шкафа. Вчера гледам - единият даже потъмнял - Lost cherry-то и се нафъсках с него, точно 3 пъти. Усещах го 4 часа !!! Явно наистина им трябва отлежаване или пък са си трайни 😆 И аз се обърках вече.

Общи условия

Активация на акаунт