Сполучливи имитации на маркови парфюми - 44

• 71 303
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Бях в Хисаря. Имаше Заг, взех си Уоманити. Ами, фъс и няма никой. Потресена съм, нищо общо с купуваното от мен в Бургас и други градове

# 421
Момичета,добра имитация на Womanity?

И аз се интересувам от същото. Бях писала скоро, но така и никой не се включи. Това, което аз намерих като инфо, е че имитацията на Рефан е добра. Ходих в магазин на Рефан, взех си тестерче, хареса ми. Жената каза, че уж бил траен парфюма, но не мога да потвърдя на 100% дали е така.

# 422
Аз имах Рефан, след което си взех оригинала.
Да, няма спор, рефанският е добра имитация, но за мен му липсва нещо, да не кажа доста неща.
Стои плоско и обикновенно в сравнение с отигинала.
Смятам, че Womanity е труден за имитация парфюм, може би и за това няма включвания по въпроса.

# 423
  • Burgas, Bulgaria
Да, наистина е така, трудно се имитира такъв шедьовър, между другото плъзнаха слухове, че е спрян от производство в оригинал /аз лично не съм проверила, не съм му фенка/, така, че момичета, ако наистина ви вълнува този аромат все още някъде може да се намери на разумна цена. Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 01:29 от kolevaangela

# 424
  • София
Womanity вижте и на Гиза.
Не е спрян, само онлайн го продавали, нещо като специален/есклузивен…?
Скрит текст:

# 425
Здравейте, в каталога на Мартин Лайън няма ароматна пирамида описваща парфюмите, та питането ми е кой от серията Ом имитира този Герлен?

Martin Lion H58 Мъжки парфюм,вдъхновен от GUERLAIN MON-HOMME IDEALL INTENSE

Благодаря предварително.

П.П.Търся и добра имитация на Д и Г лаит блу форевър.

# 426
Гиза имат имитация на lightblue forever, но не съм я пробвал.

# 427
Womanity не е спрян, а е реформулиран

# 428
  • BG-DE
Така е, аз имам в оригинал и старата и новата версия на Womanity и разлика не намирам, а много харесвам и версията на Заг, има леки разминавания но е разкошен и, ако не са го развалили, е много, много траен 😊

# 429
  • Deutschland
Аз имам Рефанската версия. При мен ухае на зелен лимон, примесен с едновремешен одеколон. Не бих си купила повече.
Допълвам за разгадаване :

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 12:36 от Фрау С

# 430
  • вкъщи
Този новият на Заг къде е зареден?

# 431
  • Deutschland
Пише, че във фирмените им магазини го има.

# 432
  • BG-DE
Фрау С, да не би нещо друго да са ти сипали погрешка или да е развалена партида 🤔 Имала съм и рефанско Уоманити, не беше никак зле, а и никакъв лимон нямаше, то и в оригинала няма такъв.

# 433
  • Deutschland
Може. В магазинчето ми се видяха доста застояли продуктите и парфюмите, но тогава нямах избор. Уж все гледам да купувам от непретенциозни, малки магазини и накрая греда. С наливни винаги има риск, какво да се прави.

# 434
  • Бургас
570 DI е Issey Miyake - A Drop d'Issey.

Общи условия

Активация на акаунт