Сполучливи имитации на маркови парфюми - 44

• 69 777
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Вчера се отбих през Мартинез и взех 333 Монтблан - новият ми фаворит! Страхотен аромат, според мен подходящ и за лете и за зиме Simple Smile пробвах и техния This is her, мисля добре са се справили, но се въздаржах за момента, че имам да изпръсквам 3-4 имитации и оригинал Rolling Eyes

# 436
Подкрепям за Montblanc при мен е чист ванилов сладолед препоръчвам за летните жеги-трайност перфектна.

# 437
  • Варна
Малко извън темата, но... Взех си ароматизатор за кола по картинка... Ами оказа се Angels share by Kilian, мирише ми на Коледа. Видях, че Гиза го имат на масло, искам да го взема за есен/ зима, някой може ли да каже как е като трайност, или ако го има по-траен при други марки.

# 438
  • Burgas, Bulgaria
Angels share by Kilian на Гиза според мен е много добър, близък до оригинала и траен, съветвам те да не го вземаш като масло, така ароматът губи от проекцията си, "прибира" се един вид. Просто както всички техни парфюмни  спрейове изисква сериозен период на "зреене". Flowers Hibiscus

# 439
Днес се сдобих с актуалните списъци на Заг Зодиак. 
Има нови аромати:

568 LV - heures d`absence - louis vuitton
570 DI - drop d`issey - issey miyake
571 LA - la vie est belle soleil cristal - lancome
572 IA - idole aura - lancome
271LB - light blue forever pour homme - d&g
421 LV - meteore - louis vuitton

# 440
  • Пловдив
Тези и двата звучат като такива, които ще ми харесат доста.
568 LV - heures d`absence - louis vuitton
Обаче си имам парфюми, как да спра да взимам, не знам.
Взех Under the Sea от Рефан. Не е точно мой тип аромат, доста ми е сладникав. Не знам дали няма да иде в размяните. Размених и на Muscent Andromeda, началото му е много приятно, после става Ерба Пура и Кирке, нещо в тях не ми понася, някаква силна синтетика е за моя нос. От размяните имам вече Делина и на Сан Сиро. На Muscent е по-маслена сякаш, има повече трайност и развитие, иначе е същата. Не съм пробвала оригинала.

# 441
Моля за съвет. Simple Smile
Искам да си поръчам  My Way - Armani и Olympea - Paco Rabanne (капсуловани), но искам да са от едно място, за да не плащам двойна доставка.
В момента използвам Olympea на Рефан и ми харесва, но доколкото видях те не предлагат My Way.
 От къде ще ми препоръчате да взема, така че да са хубави и двата? Simple Smile

# 442
Angels share by Kilian на Гиза според мен е много добър, близък до оригинала и траен, съветвам те да не го вземаш като масло, така ароматът губи от проекцията си, "прибира" се един вид. Просто както всички техни парфюмни  спрейове изисква сериозен период на "зреене". Flowers Hibiscus

На гиза парфюмните спрейове колко горедолу ги оставяте да престоят и има ли ефект от престояването?

# 443
  • вкъщи
Нямам търпение да пробвам новите на Заг,но момичето в Бургас не беше и чувала за тях.

# 444
  • Deutschland
Лелка, питай ги на страницата им в инстаграм.

Одеве се разминах с една съседка  във входа и ме лъхна един бонбонест парфюм, виолетки като ония от пакетче едно време. Тъкмо се връщам да я питам кой е парфюма и тя изчезна нанякъде по улицата. Имате ли идея кой парфюм ухае на тези бонбони?
Все пак ще я попитам, ако я срещна пак 😊

# 445
  • София

На гиза парфюмните спрейове колко горедолу ги оставяте да престоят и има ли ефект от престояването?
Точно това ми беше питането преди време в Гиза и Милка каза, че трябва да престоят 7-10 дена след разреждане, за да се смесят добре съставките. Аз си взимам само масла и си разреждам и си оставям и масло. След разносване си преценявам като какво искам да го ползвам. Често пръскам спрей и през деня, ако реша, подновявам с масло.

# 446
Този вчера взех от Заг и ни хареса.
Ухае много приятно на някакви бели цветя, според мен.

# 447
  • Пазарджик
И аз съм се наточила на новите на Заг. Искам да пробвам louis vuitton. Никога не съм ползвала техен аромат.

# 448
Моля за съвет. Simple Smile
Искам да си поръчам  My Way - Armani и Olympea - Paco Rabanne (капсуловани), но искам да са от едно място, за да не плащам двойна доставка.
В момента използвам Olympea на Рефан и ми харесва, но доколкото видях те не предлагат My Way.
 От къде ще ми препоръчате да взема, така че да са хубави и двата? Simple Smile

Martin Lion. Имам My Way от тях, много ми харесва. Когато го купувах, пробвах и Olympea и беше хубав и той. Тогава си взех на Аристеа, без проба, защото имаше малка разфасовка, ама мисля, че направих грешка.

# 449
  • Варна
Рефан също го имат и хич не е лош за който харесва аромата. На мен лично ми е бозав и безличен в оригинал. Поредния компот. Имах мостра  и сигурно още се търкаля някъде.

Общи условия

Активация на акаунт