Сполучливи имитации на маркови парфюми - 44

• 69 673
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • BG-DE
Ползвала съм Императрицата на Заг преди години и доколкото си спомням беше супер приближена и по-трайна от оригинала, което и ме накара да я взема вместо него.

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 13:45 от Menerva

# 601
  • вкъщи
Оригиналът е супер нетраен,трае 15 минути. Наистина на Заг е по- дълготраен.

# 602
Аз пък въобще не си го слагам. Даже ме забавляват такива коментари.
Всеки харесва различни парфюми.
Изобщо не се вълнувам и не могат да ме обидят такива коментари.
Защото съм наясно, че всички имаме различни вкусове и възприятия към ароматите. И мразеният от мен парфюм се харесва на другарчето и обратното.

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 19:48 от Caroline_Bingley

# 603
Относно "Императрицата": имам оригинала, имала съм имитацията на Рефан, а сега покрай колежка тествах и тази на Заг Зодиак. Приликата е почти 100% като аромат, но оригиналът притежава една....острота е може би думата, в началните нотки, която имитациите нямат. Минутка по - късно вече са изключително сходни, но аз, понеже се пристрастих именно към тази остра първа нотка, ползвам оригиналния парфюм. Трайността и излъчването са на ниво и при двете имитации. Моето мнение е, че този парфюм не харесва жегите, най - добър е когато е лято, но градусите не са 40 Simple Smile В офиса на климатика е превъзходен парфюм! Превъзходен! Ммммм....  Flowers Watermelon

# 604
  • Burgas, Bulgaria
Скрит текст:
За мен е нормално даден аромат да води до някаква асоциация за място/тип човек/ класа и т.н, в което не виждам нищо лошо, а и не виждам лошо в това някоя жена, която използва въпросния парфюм да го прочете.
Майка ми дори ми е казвала по едно врема като се бях захлснала по Гучи Ръш,че и мириша на възрастна кучка, за да не го лажа по друг начин 🤣🤣 Е, какво лошо има в това, да не би да спрях да го използвам, просто се вижда чуждата гледна точка и представа за даден аромат, но не мисля,че ако той ми харесва това ще ми повлияе, нито пък,че всеи трябва са го асоциира с нещо приятно.
Важното е аз да си го свързвам и асоциирам с нещо хубаво.
Ах, това Gucci Rush, прекрасно е с тези праскови, наистина "леко перверзно" Smiley Най-добра е имитацията на D@P /според мен/, колко мили спомени! Благодаря! Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 19:16 от kolevaangela

# 605
  • Варна
Оригиналът е супер нетраен,трае 15 минути
На приятелката ми подарих оригинала миналия август, носи го есента, зимата и пролетта с доста пестеливо нанасяне по шия и коса. Дори след 6 часа го усещах, когато минава покрай мен. Но лятото и тези жеги никак не му понасят.
Имаме и имитация от Камея и двамата смятаме, че е много успешна като аромат и трайност. Само в първите буквално секунди е малко остричка, но бързо се приближава до оригинала.
Но това за мен е един от най-добрите ароматни профила за жена, обожавам го и винаги го разпознавам.

# 606
Аз вчера си взех любимия ми за лятото Номад на Заг. Не го бях ползвала от миналата година. Божествен. Даже мисля, че сега го харесвам повече от преди. Женствен, цитрусов, шлейфов, пудрен и с една деликатна дървесна нотка в развитие. Красотаааа. Heart Eyes

# 607
D-frag12 за втори път увам мъж да твърди колко сттахотна е императрицата. Имах един индивид, който още тъжеше по бившта си приятелка и само за този парфюм ми говореше защото тя го била ползвала и колко бил хубав. Тогава го отдадох на това, не на качествта на парфюма. Не ми е любима Императрицата, не бих си я купила, нито ако ми я подарят ще я нося, но ми стана много интересно че смяташ че е един от най-женствените парфюми. Аз го усещм скучен, безхарактерен и не особено оригинален. Отново се убеждавам колко са различни възприятията ни.

# 608
На мен пък хич не ми харрсва тази Императрица. Интересен, но като атомат ми е даже леко неприятен. Плодова водица.

# 609
Аз Императрицата занпръв път я пробвах преди няколко дена в Лили и очите ми светнаха. Много, много свеж и енергичен аромат.
А уж изобщо не обичам цитруси, но този успя да ме грабне.
Все пак, от няколко места видях, че не е от най-трайните и в такива случаи предпочитам да проверя за хубави имитации.

# 610
  • там край морето...
Аз в крайна сметка взех Pure poison и Daisy на Заг. Ще споделя впечатления когато ги разнося.

Познавам оригинала на Дейзи и от години търся негова имитация, която да се доближава, но говорим за най- първото Дейзи, с маргаритки и нежност която се носи от теб с часове.
Имаш ли вече впечатление как е аромата.
Преди тук в темата ми препоръчаха на една фирма, но не беше същото, само бегъл спомен.

# 611
Аз в крайна сметка взех Pure poison и Daisy на Заг. Ще споделя впечатления когато ги разнося.

Познавам оригинала на Дейзи и от години търся негова имитация, която да се доближава, но говорим за най- първото Дейзи, с маргаритки и нежност която се носи от теб с часове.
Имаш ли вече впечатление как е аромата.
Преди тук в темата ми препоръчаха на една фирма, но не беше същото, само бегъл спомен.

Най-първият аромат е този, който взех.
Не познавам оригинала първо да кажа, само го тествах.
Доста е сходна имитацията на Заг.
Не е трайна, 2 часа, 3 макс.
Аромата е точно на маргаритки, нежен, зелен, на мен много ми напомня на Еклата на Ланвин.
Харесва ми, но не съм го разносила още достатъчно. Определено е мой тип аромат.

# 612
  • Бургас
Въпреки натрупаните запаси не можах да устоя на новите аромати на ЗАГ. По описание 570 е моят и теста на място го потвърди.Много, много е хубав!!! Но... Трайност при мен - 15 минути. В къщи, на климатик. Направо умирам от яд!

# 613
На мен пък хич не ми харрсва тази Императрица. Интересен, но като атомат ми е даже леко неприятен. Плодова водица.
Абсолютно това е и мое мнение,изпръсках преди 10 год оригиналът зорлем,даже за ароматизатор…а имитацията си представям какъв воднист компот е.

# 614
Аз Императрицата .........че не е от най-трайните и в такива случаи предпочитам да проверя за хубави имитации.
Изпръсках две шишета когато дойде в Бг преди повече от 13-14-15 г.Беше толкова трайна и силна,че на втората бутилка  ми дойде в повече. Не знам дали не са  го развалили,  при мен беше един от най-трайните аромати.
Не бих го определила като водица и компот,доста наситен аромат е,дори леко тежнее.

Общи условия

Активация на акаунт