Сполучливи имитации на маркови парфюми - 44

• 69 673
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Здравейте, дами! Може ли да споделите, тези, които са ги ползвали, кои парфюми Muscent от ниш колекцията са сполучливи и трайни имитации? Харесвам ориенталски тип аромати като цяло...
И бих искала да попитам кой номер на Zag e She wood? Не го намирам нещо

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 18:50 от jasmin1303

# 616
  • София
Здравейте, дами! Може ли да споделите, тези, които са ги ползвали, кои парфюми Muscent от ниш колекцията са сполучливи и трайни имитации? Харесвам ориенталски тип аромати като цяло...
И бих искала да попитам кой номер на Zag e She wood? Не го намирам нещо

375 SW  She wood - няма го в списъка. Утре и аз ще си го поръчам, уникален е за мен.

# 617
  • Пловдив
Емси, и аз искам да си го поръчам, но  момчето от olx ми казва, че го няма, защото е спрян от производство. От къде мога да го намеря, откъде ще си го поръчаш?

# 618
  • Варна
Здравейте момичета , да задам и аз въпрос..Поръчах на Zag 351 LN Tresor L Nuit , дали някой има впечатления от него ?Simple Smile Иначе ще споделя като пристигне, познавам бегло оригинала, харесва ми и реших да пробвам с по-бюджетен вариант  Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 16:00 от Vessi_to

# 619
Здравейте момичета , да задам и аз въпрос..Поръчах на Zag 351 LN Tresor L Nuit , дали някой има впечатления от него ?Simple Smile Иначе ще споделя като пристигне, познавам бегло оригинала, харесва ми и реших да пробвам с по-бюджетен вариант  Simple Smile

О, страхотен е! Един от най-добрите на Заг, мисля. Страхотен шлейф прави, траен, женствен аромат. Heart Eyes

# 620
  • Варна
Heart

О, страхотен е! Един от най-добрите на Заг, мисля. Страхотен шлейф прави, траен, женствен аромат. Heart Eyes

Ей, супер. Благодаря за мнението, много Hug. Направо се ентусиазирах, ще кажа какво мисля също като пристигне.

# 621
  • София
Похвала от мен за един Рефан, отдавна не бях вземала нищо тяхно - 177 е имитация на Долче Роуз, много елегантен, много, с хубав шлейф, изискана роза, както само италианците го могат. Не познавам оригинала,  но рефанският парфюм сам по себе си е жесток!

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 21:40 от Льоня

# 622
  • София
Момичета, за тези, които тъгуват по 375 She wood на Заг, има останало малко количество в магазина на Борис в София. Днес звънях и така ми отговориха, и че няма да го поддържат повече.

# 623
Здравейте! Ще имам нужда от Вашето компетентно мнение и съдействие. Имам един парфюм Рафела, някаква ноар колекция. Има останало съвсем малко на дъното и за моя изненада днес като отворих сайта видях, че е 50лв., което за имитационна парфюмерия, че и за 50мл ми се струва пълен абсурд. Прикачвам снимка, ще се радвам, ако някой от Вас може да ми помогне и да каже дали е на някой парфюм имитация или техен си “бъркоч”. Иначе аромата е “бомба” в бутилка…

# 624
Мога да ти помогна, но на шишето не пише нищо друго освен Noir-а това е серията. Има Dubai, Milano, Sofia, Men, Men intense.... Дай повече инфо кой е парфюма

# 625
Благодаря. Ето този е, пише само noir series дамски.

Мога да ти помогна, но на шишето не пише нищо друго освен Noir-а това е серията. Има Dubai, Milano, Sofia, Men, Men intense.... Дай повече инфо кой е парфюма

# 626
На мен пък точно в магазина на Борис ми казаха, че ще продължат да го зареждат She wood,  защото им бил много търсен парфюм. Директно попитах жената дали не е спрян и тя ми отговори, че си го изискват от магазина да им го карат и че има достатъчно количество.
Странно,  защо на вас са казали точно обратното

# 627
  • Deutschland
На мен още зимата в производствената им база ми казаха, че е спрян, писах и тук. Незнам в този случай откъде зареждат.

# 628
  • София
Звънях на телефоните, които излизат ,когато се намри магазина на Борис и някаква жена каза, че ще провери да изчакам и, че има малко количество там,но няма да го поддържат. Не знам къде е истината, но и двама разпространители ми казаха,че е спрян.

# 629
  • София
Момичета, за тези, които тъгуват по 375 She wood на Заг, има останало малко количество в магазина на Борис в София. Днес звънях и така ми отговориха, и че няма да го поддържат повече.

Къде точно се намира този магазин?

Общи условия

Активация на акаунт