Сполучливи имитации на маркови парфюми - 44

• 69 751
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Рефан също го имат и хич не е лош за който харесва аромата. На мен лично ми е бозав и безличен в оригинал. Поредния компот. Имах мостра  и сигурно още се търкаля някъде.

За кой казваш, че го имат Рефан?
За My Way Armani ли?
Ако да, имаш ли идея кой номер е, че последния път ми казаха в кварталния, че го нямат.

# 451
  • Варна
Да за него говоря. Със сигурност го имат ама кой номер е идея нямам.

# 452
  • София
Рефан също го имат и хич не е лош за който харесва аромата. На мен лично ми е бозав и безличен в оригинал. Поредния компот. Имах мостра  и сигурно още се търкаля някъде.

За кой казваш, че го имат Рефан?
За My Way Armani ли?
Ако да, имаш ли идея кой номер е, че последния път ми казаха в кварталния, че го нямат.
В списъка на 1-ва страница го има 030 MY WAY/ARMANI
Аз го имах наливен,но го подарих.На мен беше задушаващ, въпреки,че като аромат го харесвах.И след разреждане пак не можех да го нося и го подарих.

# 453
  • Пловдив
Фрау С много ще се радвам да споделиш кой е бил парфюма на съседката, който ухае на бонбони виолетки.

# 454
  • BG-DE
И на мен ми е интересно 😊 знам само два парфюма с мирис на виолетки Insolence и She wood но в тези горещини първият би бил като БОВ, а вторият, за съжаление е спрян ☹️

# 455
От къде поръчвате на Заг?

# 456
  • Deutschland
She wood не е. Имам го. Този просто беше супер бонбонест. Надявам се да я видя тия дни и ще попитам

# 457
Здравейте, малък обзор на последните дни Simple Smile
Получих от размяна I Want Choo на Заг и съм много доволна, защото имам мостричка от оригинала и на моята кожа ароматите са почти неразличими. Не мога да преценя трайността все още.
Преди няколко дни получих от размяна Andromeda Tiziana Terenzi на Muscent и LIRA на  Martin Lion. Andromeda първоначално много ми хареса, но после изби една странна нотка, която не е за мен. Дамата, от която го получих, ми каза и беше права. Вероятно ще отиде в размените за някой, който го харесва. Lira направо ми идва да го изям, толкова вкусно мирише 😁
Чакам поръчка на Гиза Paradiso Azzuro, голям фен съм на цялата серия, най-вече на Gemma di Paradiso, надявам се да е направен добре.
Поръчала съм на моя позната, която ще ходи до Турция, да ми вземе по 15мл на Muscent Decadence, Un Jardin Sur Le Nil и Bal d'Afrique Byredo. Цената им в сайта е по 70 лири, което в момента не е много и ще мога да ги пробвам, много ми хареса шишенцето на Andromeda .
Ако някой знае добра имитация на Gemma di paradiso, ще ме зарадва Simple Smile

# 458
  • Burgas, Bulgaria
She wood не е. Имам го. Този просто беше супер бонбонест. Надявам се да я видя тия дни и ще попитам
Може би е Flower by Kenzo? Flowers Hibiscus

# 459
На летището съм и досега тествах аромати в безмитния. Нищо не ми хареса освен два аромата.
Влюбих се в Pure Poison Dior!
Преди време някоя от вас беше предположила, че ще ми хареса.
Ами права излезе. Страшно красив аромат.
Няма да питам за реплики, защото мисля да си взема оригинал или на първо време направо Rare Pearls Avon. 😂
Направи ми впечатление,че са идентични, направо са еднакви, много близки.
Не познавам добре и в детайли двата парфюма (Пойзъна и Перлите), но разлики на първо време аз не намирам.
Вие ще кажете какви са разликите, със сигурност има такива.
Но... много, много красив парфюм!
Вторият, който харесах е Дейзи.
Та за него ще питам да ми препоръчате реплика?
Мисля да тествам този на Заг.

# 460
  • Deutschland
Момичета, каза ми че вероятно е бил Violet blond на Том Форд. Не си спомня, че всеки ден била с различен 😁.
За съжаление май няма негова имитация или бъркам?

# 461
Tom Ford Violet Blonde
Наливните на парфен: номер 810, съд за наливане 125 мл и празно парфюмно шише с пулверизатор са 39 лв (хваща безплатна доставка)
Оригиналът е спрян.
Заглеждах го по едно време, огромно количество, а според мен този парфюм по-трудно се имитира. Ако някой има шишенца и  фуния (аз нямам) и ни предложи по 10-20-50 мл, аз бих се включила.
Допълнено впоследствие: явно има негативни мнения за версията на парфен

Последна редакция: сб, 23 юли 2022, 08:32 от Артемис6

# 462
  • Deutschland
Дори и спрян, явно все още се намира някъде или жената си пази парфюмите. Аз като имам парфюм, който ми харесва много, съм като луд с картечница. Пръскам, пръскам, чак до непоносимост.

# 463
  • BG-DE
Мисля, че Заг също го имаха Violet blond, ако не са го спрели, беше им много хубав но се водеше май Violet orchid🤔

# 464
откривам го като  Velvet Orhid.
Мисля, че Заг също го имаха Violet blond, ако не са го спрели, беше им много хубав но се водеше май Violet orchid🤔

Общи условия

Активация на акаунт