Сполучливи имитации на маркови парфюми - 44

• 69 756
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
А бихте ли препоръчали летен аромат, свеж, с нотки на люляк/виолетки? Може и друг, да не е много сладък, да е изискан, скъп аромат Grinning  Ако може, да е от Парфен, за да хвана безплатна доставка, ще поръчам This is her от сайта.
Харесвам много My Burberry, Narcisso Rodriguez. Преди години си купувах много един на Avon - Fergie. Страхотен беше!

# 526
  • София
Предложенията са от Заг Зодиак, Парфен няма тези парфюми: Прекрасна горска виолетка е 375 She Wood DSQUARED².
Люляк - A Drop d'Issey Issey Miyake - номер 570.
Пробвай и 386 LT LA TULIPE BYREDO.
Много хубав и свеж е и 040 DIOR ADDICT 2

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 14:14 от Vesika

# 527
Да си дам 5те стотинки за тези които писах,че съм поръчала от Заг.

La belle-Много добре е направен,никакви съществени разлики не долавям с оригинала от който съм изпръскала една 50ка,пръснах на ръка,мих-още е там.
Определено не е за сега,много е плътен и ме души.
LVEB Soleil crystal-Не е моето за съжаление,усещам кокос,усещам типичната сладост,но не ме грабва.
Не съм пробвала оригинала,съответно не знам колко е близък.
Lolita Lempicka-Много ми хареса,някакъв микс от Черната рокля на Герлен с виолетка,него го пръснах само в капачката,но определено ще взема по-голяма разфасовка.
Omnia Crystalline-Него пак само от капачката,има общо с оригинала,който съм ползвала отдавна,бих го взела сега за лятото,да го въртя с Bright crystal,защото не успявам да харесам други аромати от този тип.
Alien extraordinaire-Нищо не усетих,ароматизиран спирт,все пак се надишах преди това сериозно,та ще го пробвам пак.

И от размяна Рефан Womanity-любим ми е!
Само чакам да го разходя на морето и да се срещне с морският бриз.
Има някаква промяна от това,което съм взимала предишни години,но не мисля,че е съществена.
Ами това е.Надявам да съм била поне малко полезна на някой. Flowers Four Leaf Clover

# 528
Преди час си взех Солей блан на The moon. Първият ми парфюм от тях. Нетърпелива, разкъсвам плика, изваждам заветното шишенце, пръскам… и един страшен цитрус се появява. Ама натрапчив, горчив. Понамръщвам се, но като опиянена душа ли, душа. Е, час по-късно белите цветя се появиха, ванилията се загатва, но не се е разкрила напълно. Предполагам, че ще продължава да търпи развитие. Харесва ми. Кокетен аромат, отличаващ се. Потвърждавам за концентрацията на парфюма. Усеща се, че са направени с масла. Харесва ми липсата на типичната нотка в имитациите. Ribbon

# 529
Моята последна покупка е капсулован Olympea на Рефан във версия Intense.
Ами нещо не съм особено доволна.
Имах наливният им вариант и сякаш повече ми харесваше. В капсулованият има нещо, което не е на мястото си.
Ще му дам още няколко пръскания шанс и ако не се спогодим, ще го предложа за размяна, ако някой си го харесва. Simple Smile

# 530
Искам да похваля на Биофреш №110 (Булгари Омниа Кристалин) и Биофреш №108 (пак имитация на Булгари, но не запомних кой точно). Страхотни аромати, трайни на моята кожа. Купих ги от Созопол, не съм ги виждала на друго място.

# 531
Преди час си взех Солей блан на The moon. Първият ми парфюм от тях. Нетърпелива, разкъсвам плика, изваждам заветното шишенце, пръскам… и един страшен цитрус се появява. Ама натрапчив, горчив. Понамръщвам се, но като опиянена душа ли, душа. Е, час по-късно белите цветя се появиха, ванилията се загатва, но не се е разкрила напълно. Предполагам, че ще продължава да търпи развитие. Харесва ми. Кокетен аромат, отличаващ се. Потвърждавам за концентрацията на парфюма. Усеща се, че са направени с масла. Харесва ми липсата на типичната нотка в имитациите. Ribbon

Всички сме различни и усещаме ароматите различно, но това описание никак не прилича на Soleil Blanc. Възможно ли е това да e Soleil Neige? Имам ги и двата от The Moon.

# 532

Всички сме различни и усещаме ароматите различно, но това описание никак не прилича на Soleil Blanc. Възможно ли е това да e Soleil Neige? Имам ги и двата от The Moon.

В началото и аз се усъмних. Сверих кода на бутилката и този в сайта - отговаря на Soleil Blanc. А и преди да пусна поръчката, проверих.

# 533
Jo Malone Wood Sage and Sea Salt е имитиран от Jenny Glow Wood & Sage, който понякога се изчерпва по сайтовете. Мисля, че много хора го знаят, но за всеки случай да обясня. Та думата ми е, че го видях в сайта brasty (тия с високата цена за доставка) и в Нотино
Линк няма да слагам, има някакви проблеми

# 534
  • София
+ и от мен за Jenny Glow Wood & Sage. В Мейкъп също има парфюми на Jenny Glow.
HappyElly, да, много е хубава Лолитата на Заг. Пробвай при възможност 040 DIOR ADDICT 2  на Заг, от твоя тип е, лек и свеж и хубав. Ако има възможност да го пръснеш на друг или във въздуха, за да го усетиш по-добре. Свекърва ми се беше напръскала с него в банята и който влезе след нея, каза, че много хубаво ухае в банята. Тогава обърнах внимание на този парфюм.
П.С. При едно обсъждане в темата на най-добрите имитации на Womanity някой беше споменал, че в едната версия има повече личи и точно затова я харесва повече. Но не помня чии имитации се обсъждаха и коя беше с повече личи.

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 14:13 от Vesika

# 535
Бих пробвала.
В Womanity няма личи.
Понеже чета темата от преди да направя профил по спомен Солар беше споменала това за личито,но се отнасяше за Nuit tresor.

# 536
Е, няма момент, в който да съжалявам, че надничам тук!
Знаете ли, че винаги съм мислела Pure poison за тежък, опияняващо сладък, като змийска отрова от най-чиста проба задушаващ парфюм. И сега чета друго. Влизам, прочитам и нямам търпение да си пръсна в някой магазин и да го усетя.
Моля, не спирайте да споделяте, дори за известните парфюми!

# 537
  • София
Ау, грешката е моя. 040 DIOR ADDICT 2 е свежият и хубав. Ще коригирам предните ми постове. Днес съм нещо расеяна...

# 538
А-а, не така! Ще фалирам! Сега ще чета и за този. Но отровата съм я подминавала толкова години неоснователно. Просто не ми понасят тежките парфюми. Буквално ми става лошо.
Редактирам: Прочетох, но Pure poison, а не Addict, е моя. Само да се разбере с кожата ми.
Твоята грешка е моя печалба.

# 539
Е, няма момент, в който да съжалявам, че надничам тук!
Знаете ли, че винаги съм мислела Pure poison за тежък, опияняващо сладък, като змийска отрова от най-чиста проба задушаващ парфюм. И сега чета друго. Влизам, прочитам и нямам търпение да си пръсна в някой магазин и да го усетя.
Моля, не спирайте да споделяте, дори за известните парфюми!

Вчера го купих на Заг. Изчакай няколко дни и ще споделя и аз моите впечатления. Сега малко не смея да се напръскам с него, че умирам от жега, а е доста присъствен и силен на пръв поглед, пък аз съм капризна и чувствителна на аромати и може да ми стане лошо.
А тук е ужасно топло в момента.
 Но  е красив, много!

Общи условия

Активация на акаунт