Сполучливи имитации на маркови парфюми - 44

• 69 666
  • 739
  •   2
Отговори
# 585
  • Burgas, Bulgaria
Скрит текст:
Red temptation на Zara и на мен ми хареса. Усещам силна дървесна нотка в драйдауна, която ми идва малко мъжка и затова все още се колебая за покупка. Сдобих се с отливка на Instant crush и за момента съм начесала крастата с аромат от тази ароматна група. Но като свърши, ще почна да мисля отново какво да правя 😆
За пореден път се убеждавам колко различни сме във възприятията си хората: Instant crush за мен не е от групата на БР , по-близък е до обувката на CH. Flowers Hibiscus

# 586
  • София
Изключително грозно е да споделяте личните си негативни асоциации. Те са си ВАШИ. САМО ВАШИ. И проблемът може да е във вас!
solar_fields, тук не беше ли форум? Какво грозно има в това някой да сподели личните си впечатления, без да атакува другиго? Thinking
Че и главни букви в поста ти, демек подвиквания...

Похвалвам за пореден път L'interdit на Заг, справи се целодневно с 29 градуса офисна температура, и то без да ми предизвика главоболие, нито да кривне по грешен път Grinning

# 587
Льоня, ако кажеш, че някой парфюм не ти допада  е едно.
Когато обаче обясняваш как жените, които го носят, ти миришат на евтино или ти напомнят на незнам каква учителка, вече си е в категория атака на други, защото директно даваш определение на хората, които носят този парфюм. Simple Smile

# 588
Поръчах наскоро от фейсбук страницата парфюми с мисия.
Явно само аз не съм доволна нито от качество,нито от трайността . Прикачвам снимки има ли някой от тук който ги ползва и е доволен. Замислям се дали проблема не е в мен. Толкова са доволни уж всички в групата.

# 589
За тези парфюми по спомен коментарите бяха, че само някои са хубави (било откъм сходство с оригинал, било като трайност, хубав сам по себе си и т.н)
На тяхната страница пак по спомен много хитов, коментиран беше By Kilian - Moonlight in Heaven

# 590
Скрит текст:
Red temptation на Zara и на мен ми хареса. Усещам силна дървесна нотка в драйдауна, която ми идва малко мъжка и затова все още се колебая за покупка. Сдобих се с отливка на Instant crush и за момента съм начесала крастата с аромат от тази ароматна група. Но като свърши, ще почна да мисля отново какво да правя 😆
За пореден път се убеждавам колко различни сме във възприятията си хората: Instant crush за мен не е от групата на БР , по-близък е до обувката на CH. Flowers Hibiscus
Да, върху мен и моята кожа усещам йод и мускус и много ми харесва. Усещам го близък до БР и дори по приятен. Не съм привърженичка на ягоди и може би затова. Но определено моят нос не намира нищо общо с обувката на СН. (имам я в оригинал). Simple Smile

# 591
  • Варна
Томасита накажи ги в шкафа за месец. Това са току що разредени масла.

# 592
За мен е нормално даден аромат да води до някаква асоциация за място/тип човек/ класа и т.н, в което не виждам нищо лошо, а и не виждам лошо в това някоя жена, която използва въпросния парфюм да го прочете.
Майка ми дори ми е казвала по едно врема като се бях захлснала по Гучи Ръш,че и мириша на възрастна кучка, за да не го лажа по друг начин 🤣🤣 Е, какво лошо има в това, да не би да спрях да го използвам, просто се вижда чуждата гледна точка и представа за даден аромат, но не мисля,че ако той ми харесва това ще ми повлияе, нито пък,че всеи трябва са го асоциира с нещо приятно.
Важното е аз да си го свързвам и асоциирам с нещо хубаво.

# 593
Момичета, ще ходя до Заг днес. Търся нещо с кожа и тамян
Ще помогнете ли с насоки, Моля

# 594
Ботега Венета ухае на кожа, на магазин за кожени обувки.

# 595
  • Хасково
Здравейте момичета, бихте ли ми препоръчали от къде да си купя парфюма Max Mara. Много благодаря!

# 596
Много шум за едни парфюми Grinning
Как никой не скача някой като прави положителни асоциации,само отрицателните се отчитат.
По чуждите форуми,а и във Фрагрантика съм срещала много "по-цветни" описания.
Забавлявайте се бе хора,не приемайте нещата твърде лично...

И да се оплача.Имам от 3-4 години имитация на Омния Кристалин от Заг.Тези дни го изрових,ароматът много се е променил,загубил е близостта с оригинала.Уж си го пазех за летните месеци,а го "предобрих" май.
Ще го ползвам за ароматизатор за банята

# 597
  • София
И да допълня. За мен отрицателните отзиви (особено цветно написаните Grinning) са много по-отрезвяващи и  полезни, отколкото сладкодумно написани възхищения за аромати, които при пряк сблъсък с носа ми се оказват некъв ужас.

# 598
Има разлика между отрицателен отзив и простащина.

# 599
А можели някой да каже две думи за D&G L'imperatrice в изпълнение на Заг?
Чакам да ми пристигнат тестерите във вторник, но се чудя дали е добра имитация на оригинала, че нямам търпение. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт