Сполучливи имитации на маркови парфюми - 44

• 69 662
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета, бихте ли ми препоръчали от къде да си купя парфюма Max Mara. Много благодаря!
Заг Зодиак

# 631
# 632
Да споделя впечатления от последните покупки от Заг
1.
La Belle-Много нежен бонбонест аромат.
Нещо средно между La vie est belle и Angеl.
Почти същия, нищо ново, но много нежен, лек, ненатрапчиво сладък, носим.
Хубав е определено ми хареса.  Отново в драйдауна ми харесва много повече.
За зимата и празниците ще е разкош.
2.Love in Paris-имах огромни наджеди, че тука ще попадна на следващият мой аромат, но не би. Много здравец усещам и пудра, една киселост, никакви божури, никакви рози. Интересен е, харесва ми повече като утихне, но здравецът се усеща много.
Не е моят, уви.
3.Trussardi Donna-нежен, лек, непретенциозен, ежедневен, комфортен и уютен. На пръв поглед нищо забележимо, но е много нежен. Хареса ми и бих го носила с удоволствие.
4.Pure Poison-за съжаление не намирам общо с оригинала, а смятах, че са едно към едно, но не.
Избива една гадна ретро нотка и няма нищо общо с това, което харесах на летището. Голямо разочарование.
Задушлив ми е и няма да го нося.
Магнолията не я усещам. С една дума не ми харесва.
5.Дейзи-пролетно свеж, женствен, подходящ и за лятото, мой тип е, но отново нещо не ме грабна съвсем, не го нося с кеф и не знам дали ще го изпръскам.
Както виждате май не случих и този път.
А уж много ми бяха харесали, но сега като разносих, не.
Трайността е около 4 часа.
Исках нов аромат за морето, но няма да са тези. Продължавам търсенето.

# 633
  • BG-DE
Pure poison на Заг беше много добър, когато ползвах оригинала винаги носех малко шише от него в чантата си за освежаване през деня, че оригинала беше 100мл, но в него няма магнолия, той си е основно жасмин 🤔 да не го бъркаш с нещо друго?

# 634
Pure poison на Заг беше много добър, когато ползвах оригинала винаги носех малко шише от него в чантата си за освежаване през деня, че оригинала беше 100мл, но в него няма магнолия, той си е основно жасмин 🤔 да не го бъркаш с нещо друго?

Не, не го бъркам. Този е.

# 635
  • София
Caroline_Bingley  Love in Paris  кой номер е на Заг, че ме заинтригува този здравец?

# 636
  • BG-DE

Странно, защото и според Фрагрантика магнолия няма 🤔
https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Pure-Poison-214.html

# 637

Странно, защото и според Фрагрантика магнолия няма 🤔
https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Pure-Poison-214.html

Да, няма, но аз реших, че има, после проверих, оказа се, че си е бели цветя.
Очаквах, че ще има магнолия и бях се заблудила, защото ароматът е много сходен с Rare Pearls и беше едно към едно когато ги помирисах, но този на Заг няма нищо общо и не ми допадна.

Love in Paris e LV 042

# 638
  • София
Прегледах всички имитации от файла на първа страница, но не откирх Petit Matin MFK. Предполагам, че го няма, но все пак ако някой е срещал някъде /дори и в чужд бранд/ ще съм благодарна да сподели Flowers Hibiscus.

# 639
  • вкъщи
Аз пак да попитам за добра имитация на Mon Paris
Мартинез или ДП?

# 640
Привет! Може ли някой с инфо за най-трайната имитация на Mojave Ghost Byredo 🥹

# 641
  • София
Поръчах от ЗАГ ЗОДИАК 375 She Wood. Очаквам го другата седмица. Служителка от фирмата каза, че има малко количество само в магазина в София на княз Борис.
Дано да ми хареса. Но в темата отзивите са страхотни за този парфюм. Simple Smile  А аз съм зарината от парфюми.....
За съжаление магазина не работи в събота. Изобщо не ме устройва работното им време.

# 642
  • Sofia
Sospiro - Elba Pura? Търся го като имитация, тъй като оригиналния ми идва много като пари...

# 643
  • Sofia
Имам го в имитация на Мартин Лайън и много ми харесва, без да познавам оригинала.

# 644
  • Варна
В момента и аз използвам Erba Pura на Martion Lion, не познавам оригинала, но повече ми харесва версията на Giza - имала съм и маслото, и спрея, даже днес си го поръчах на спрей с още няколко аромата от Гиза.

Общи условия

Активация на акаунт