Сполучливи имитации на маркови парфюми - 44

• 69 662
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Аз също съм имала имитацията на Мартин Лайън и изобщо не миришеше добре на моята кожа, а си го харесах от приятел,който ми миришеше супер яко.

# 646
Плюс едно за Соспиро на Мартин Лион.

# 647
  • BG-DE
И от мен плюс за Erba pura на Мартин Лайън, правила съм паралелен тест с оригинала, много е добър, върху моята кожа след 5 минути практически разлика няма.

# 648
  • Варна
Sospiro - Elba Pura?
Скрит текст:
Търся го като имитация, тъй като оригиналния ми идва много като пари...
Имам ЗАГ - невероятно наситен и траен.
Мартин Лайън - само тест върху кожа два пъти, оценявам като почти отличен, стои ми идея по-свеж от на ЗАГ.

# 649
Здравейте, искам да попитам някой има ли проблем с поръчка от Сансиро? Поръчах преди три дни от тогава ни вест ни кост....

# 650
Здравейте, искам да попитам някой има ли проблем с поръчка от Сансиро? Поръчах преди три дни от тогава ни вест ни кост....
Не изпращат имейли.След 3-4 дни пристига в Еконт.Ако искате може да им пишете във вайбър,отговарят бързо.Телефон:0899951552

# 651
Благодаря! Предполагам идната седмица ще ги получа:)

# 652
  • Пловдив
Здравейте, за пръв път се включвам в темата и имам въпрос към момичета от Пловдив - дали магазинът на ДП до подлеза на аптека Марица все още съществува? Не съм минавала скоро оттам и не ми е правило впечатление.

# 653
  • BG-DE
Можете ли да ми препоръчате имитация на LVEB Intensement, в която да доминират началните нотки на оригинала?
Онзи ден пробвах Rose gourmand for her на Зара и бях впечатлена от приликата с Roses vanilla на Mancera, а трайността му направо ме уби, нито жегата нито душът успяха да го махнат, буквално ме умори 🤪

Последна редакция: пт, 05 авг 2022, 21:19 от Menerva

# 654
Здравейте, за пръв път се включвам в темата и имам въпрос към момичета от Пловдив - дали магазинът на ДП до подлеза на аптека Марица все още съществува? Не съм минавала скоро оттам и не ми е правило впечатление.
До преди десетина дни работеше. Ако има в нета телефон питайте за по- сигурно. Началото на седмицата като мина ще погледна ако искате пишете на лични да не се отнеса.

Menerva, и на мен тази серия на Зара ми се видяха доста сполучливи. Роз ванилия, Либре, поне още два мирисах сякъш едното беше Ла ви..но кой вариант точно..видяха ми се обаче само големи разфасовки. Пак ще ги огледам. Идол също има мисля.

# 655
  • обл. Шумен
Скрит текст:
......даже днес си го поръчах на спрей с още няколко аромата от Гиза.
Krissy, виждам че си от Варна. Не ходи ли на място ?
Аз миналата седмица ходих до Варна и се отбих в магазина, за жалост. ☹ Имаше едно момиче, което каза че било ново. Ароматите, които познавах, не можа да ми ги покаже, явно ги нямаше. За да не е напразно, взех Mon Guerlain Floral - Guerlain. Като се прибрах, етикета с друг номер и не знам в действителност какво има в шишенцето . 😡 Два дена го поносих , но ме удряше една острота в края на аромата и накрая полетя към кофата.
А толкова го чаках това ходене там...😠😠😠
Май поръчката с куриер наистина е по-добрият вариант.

# 656
  • Варна
Милка си е взела продавачка ли? Това не е на добре....Половината от чарът на Гиза е точно отношението и професионализма на собственичката.

# 657
  • Варна
От Варна съм, но работното ми време е същото като на Гиза, затова предпочитам да поръчвам парфюмите с куриер, иначе с Милка си говоря по телефона.

# 658
За любителите на My Way ,на Армани. Приятелка си го купи- наскоро го пробвах, ами да ви кажа останах приятно изненадана. Трайността беше прилична. Препоръчвам!

# 659
Милка си е взела продавачка ли? Това не е на добре....Половината от чарът на Гиза е точно отношението и професионализма на собственичката.

Знаете ли случайно дали Гиза Рол-ончетата мигат да се направят на спрейчета ако си ги разтворя със спирт?

Общи условия

Активация на акаунт