Нашите орхидеи – тема 39

• 34 803
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • София
More Orchids, разкошни орхидеи имаш! Все така да те радват с цвят! Heart Flowers Hibiscus

# 586
  • Варна
Кой търсеше мини марк? Заредили са в Градински център Орхидея:
https://florabg.eu/bg-product-details-4320.html

# 587
Благодаря за топлото посрещане!!! Ще качвам още снимки, не всичко е цветя и рози при мен, нека не се заблуждаваме от този първи пост Stuck Out Tongue Closed Eyes Ще ви следя с интерес

# 588
При всички има лоши моменти, някак неизбежно е.
Но прави впечатление грижата и любовта към цветята при теб.

# 589
Любовта към тях е много силна наистина, чак на моменти се плаша... Качвам още малко снимки от домашните, малко по-късно ще добавя и от едни оранжерии. Обожавам да посещавам подобни места и да гледам красоти Heart Eyes

# 590
Кой търсеше мини марк? Заредили са в Градински център Орхидея:
https://florabg.eu/bg-product-details-4320.html

Благодаря ти, Месечинка виторога! Снощи си поръчах.Flowers Rose

# 591
MoreOrchids - страхотни снимки, на тази снимка с цикламени и друга с бели цветове, но в плътни бели кашпи какво е, пак ли са орхидей и как се казват? Харесват ми, че са с къси дръжки, а са толкова богати.

# 592
  • София
Май и аз ще си поръчам мини марк. Simple Smile

# 593
Имаше една мацка в темата миналия сезон, май от варна беше..
не се е обаждала скоро, чудя се какво ли стана с нейната огромна колекция от магазински цъфтежи. Ако чете, ще се радвам да сподели дали успя да я отгледа трайно..

# 594
Mini Mark е задължително бижунче за всяка колекция Simple Smile
Аз успях да утрепя моя, та си купих още два.

# 595
  • Русе
И аз утрепах моя, но още не съм се снабдила с друг. Ще трябва да го направя.
More Orchids, страхотни орхидеи!

# 596
  • Мадрид / София
Моя Мини Марк расте, но още не е цъфтял при мен. Дойде с тръгнал цветонос ама го засуши. Сега пуска корени и едно ново листенце вече попорасна. Дано пролетта ме зарадва с цвят.

# 597
  • София
Имам два Мини Марка. Единят дойде с цветонос и цъфтя от него, другият ми го подариха цъфтящо бебе с три цвята. И двата след прецъфтяването растат само на корени и изобщо не изглежда да искат да цъфнат домашно. Втора или трета година са при мен.

# 598
Нагледах се на красоти в тази тема Heart Eyes ! Хвърлих едно око и на моята (единствената останала). CryGrinning

# 599
  • Варна
Лиодорото ми не иска да пуска нови листа. Давайте съвети. От година и половина е при мен, преди година пусна едно листо и толкова. Корените му станаха дълги, има няколко въздушни, които се точат надолу. Обаче не пуска листа. Имам и още една такава, почти най-старата ми, от 2009 година. Остана с 2 листа, леко жълтеещи вече. Корени пускат, листа йок. Какво да ги правя???

Общи условия

Активация на акаунт