На море в България 2022г.! - 2

• 59 378
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Kroki_kk, благодаря ти. Не бях обърнала внимание, че шезлонгите се плащат.

# 166
Четох, четох и не мога да реша кой хотел във Слънчев бряг или друг ол инклузив до 2100лв. Искам и с включени шезлонги, че не искам да си провялам в почивката в бой за шезлонг.
Писах ти на лични.
Ако не е много нахално,и на мен да пишете ,моя въпрос е идентичен ,с разликата,че съм се спряла уж на хотела...
А ние на кой хотел сте се спрели?
Хотел Heaven,пуснах запитване,дадоха ми добра оферта -300лв ,едноспален апартамент

# 167
Малко страничен въпрос, но се надявам да споделите опит. В изискванията на някои от хотелите пише, че искат акт за раждане или международен паспорт за децата. Ясно ми е защо се прави, но сериозно ли разнасяте и актовете за раждане с багажите за море (моите деца нямат още паспорти)?

# 168
  • here and now
Никога не съм носила и никога не са ми искали.

# 169
  • близо до Кресненското дефиле
Малко страничен въпрос, но се надявам да споделите опит. В изискванията на някои от хотелите пише, че искат акт за раждане или международен паспорт за децата. Ясно ми е защо се прави, но сериозно ли разнасяте и актовете за раждане с багажите за море (моите деца нямат още паспорти)?
Имам сканиран акта за раждане в телефона, за всеки случай. Не са ми го търсили никъде.

# 170
  • София
Те уж влизат в цената,но със звездичка са написали ,че са до изчерпване. А както знаем има запазване с кърпи,и сигурно ще е борба за тях. А разбрах,че платените чадър и 2 шезлонга са 30лв. НИЕ СМЕ и от по поспаливите и надали ще хванем безплатните чадъри. Може да се обадиш да питаш, дали има практика за запазване с кърпи?

# 171
  • В.Търново
Русалка, не ти ли се беше налагало на теб?
Да, но беше още преди да дам капарото края на ноември /първите дни от декември.

# 172
сериозно ли разнасяте и актовете за раждане с багажите за море (моите деца нямат още паспорти)?
Ксерокопия.

# 173
  • Сф
Ксерокопие,искали са ми го. Айде сега сериозно ли носим. Ние сме а различни фамилии и за граница нося. И да, вече всичко може да се сканира в телефона.

# 174
Те уж влизат в цената,но със звездичка са написали ,че са до изчерпване. А както знаем има запазване с кърпи,и сигурно ще е борба за тях. А разбрах,че платените чадър и 2 шезлонга са 30лв. НИЕ СМЕ и от по поспаливите и надали ще хванем безплатните чадъри. Може да се обадиш да питаш, дали има практика за запазване с кърпи?
  В секция Често задаване въпроси намерих информация, че шезлонгите и чадъриге на плажа са външна услуга и се заплашат.

# 175
Здравейте. Насочила съм се към Несебър за семейната почивка и по-точно един от хотелите Сол Несебър Маре, Сол Несебър Бей и Сол Несебър Палас. Някой  знае ли пред кой от 3-те хотели се намира аква парка им?

# 176
  В секция Често задаване въпроси намерих информация, че шезлонгите и чадъриге на плажа са външна услуга и се заплашат.
Точно така,  в ОИ-пакета не са включени чадър и шезлонги на плажа. Плащат се отделно на плажа.

# 177
Не знам защо ми отговаряте някои като на малоумна, естествено, че имам и ксерокопия, и сканирани файлове, явно и аз тъпо съм си задала въпроса. Интересуваше ме дали ги приемат. Съжалявам, работя с документи и текстовете ги чета буквално, като пише акт за раждане, аз го чета като оригинал, затова и попитах. Благодаря на всички, които се включиха.

# 178
Съвсем ясен си е въпроса Simple Smile Или може би, защото и аз се интересувам от този въпрос, го разбрах. В темата за Дюни питах и ми казаха, че може ксерокопие или на телефона снимка. И на мен не ми се носи оригинала по багажи и хотелски стаи Simple Smile

# 179
Здравейте. Насочила съм се към Несебър за семейната почивка и по-точно един от хотелите Сол Несебър Маре, Сол Несебър Бей и Сол Несебър Палас. Някой  знае ли пред кой от 3-те хотели се намира аква парка им?
Бей или Маре. Палас е по-средата.
Ако притеснението ви е за шума - поносим е.
Ако е за разстоянието - на минута от най-отдалечения.

Общи условия

Активация на акаунт