На море в България 2022г.! - 2

• 59 396
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • В.Търново
тортичка , може ли малко снимки от басейните и ресторанта? Как е дълбочината на плажа в началото?

# 151
  • София
Четох, четох и не мога да реша кой хотел във Слънчев бряг или друг ол инклузив до 2100лв. Искам и с включени шезлонги, че не искам да си провялам в почивката в бой за шезлонг.

# 152
От 23 юли ще сме в Сънрайз Ол суит и всякакви мнения и снимки са ми полезни.
Разбрах, че е далече от центъра, а аз обичам да си обикалям сама и да не занимавам другите, та дано има транспорт.
Децата нямат търпение, искат и анимация.

# 153
тортичка , може ли малко снимки от басейните и ресторанта? Как е дълбочината на плажа в началото?

Живот и здраве, в петък съм там, ще дам и аз като редовен гост отзиви Simple Smile

# 154
От 23 юли ще сме в Сънрайз Ол суит и всякакви мнения и снимки са ми полезни.
Разбрах, че е далече от центъра, а аз обичам да си обикалям сама и да не занимавам другите, та дано има транспорт.
Децата нямат търпение, искат и анимация.

Има алея и е ок за разходки, ние поне сме ходили и с малко дете.

# 155
Четох, четох и не мога да реша кой хотел във Слънчев бряг или друг ол инклузив до 2100лв. Искам и с включени шезлонги, че не искам да си провялам в почивката в бой за шезлонг.
Писах ти на лични.

# 156
  • София
Здравейте!
Досега не ми се беше  случвало да не мога да отида на море на посочените в резервацията дати.
Тази година два пъти. Не ми се иска да ми се провали септемврийската Хелена.
Някой сменял ли е дати? През Съни Турс съм. Дали могат да го направят втори път? Много ли ще е нахално?
Не ми вдигат цял ден.
Русалка, не ти ли се беше налагало на теб?

А иначе чакам с нетърпение съботното пътуване до Азалия, Константин и Елена.
Преди беше много хубаво там и отдавна  искаме да отидем.
Миналата година обаче познати не бяха много доволни и ми е едно...
Ще дам отзиви има ли промяна- към добро, дай Боже или пък към лошо...

# 157
Здравейте!
Досега не ми се беше  случвало да не мога да отида на море на посочените в резервацията дати.
Тази година два пъти. Не ми се иска да ми се провали септемврийската Хелена.
Някой сменял ли е дати? През Съни Турс съм. Дали могат да го направят втори път? Много ли ще е нахално?
Не ми вдигат цял ден.
Русалка, не ти ли се беше налагало на теб?

А иначе чакам с нетърпение съботното пътуване до Азалия, Константин и Елена.
Преди беше много хубаво там и отдавна  искаме да отидем.
Миналата година обаче познати не бяха много доволни и ми е едно...
Ще дам отзиви има ли промяна- към добро, дай Боже или пък към лошо...

Аз съм сменяла дати през Съни турс, но преди 3 години мисля, че беше. Тогава съдействаха без проблем и от хотела имаха места съответно. Доплатих разлика в цената, тъй като от края на юни преместихме за средата на юли. Успех!

# 158
  • България
Рязко става дълбоко в началото. Не е като на Златна рибка. Simple Smile
Сладоледът много ми хареса.
Снимала съм бара на басейна.

# 159
Писах ти на лични.
Ако не е много нахално,и на мен да пишете ,моя въпрос е идентичен ,с разликата,че съм се спряла уж на хотела...

# 160
Писах ти на лични.
Ако не е много нахално,и на мен да пишете ,моя въпрос е идентичен ,с разликата,че съм се спряла уж на хотела...
По-добре направо тук пишете, все ще е от полза за някого.

# 161
  • Great Britain
Чадърчето , което пази пицата от мухи много ми хареса.Браво,/от снимките на тортичка/.

# 162
  • София
Писах ти на лични.
А ние на кой хотел сте се спрели?

# 163
Някой с отзив за Хасиенда бийч от тази година, въпреки че е рано още? Четох най-различни коментари, особено лоши от миналата година.

# 164
  • София
Някой с отзив за Хасиенда бийч от тази година, въпреки че е рано още? Четох най-различни коментари, особено лоши от миналата година.
И аз така,четох различни мнения и му се чудя. Днес пуснах запитване за апартамент там и ми пратиха следната оферта Брой апартаменти
·       1-спален апартамент гледка парк – ОЛ ИНКЛУЗИВ: 2-ма възрастни + 2 деца (едно от 0,00г. до 1,99г. и едно от 2,00г. до 11,99г.)
273 лв. х 7 нощувки = 1911 лв. крайна цена на апартамент
·       1-спален Делукс апартамент гледка море – ОЛ ИНКЛУЗИВ: 2-ма възрастни + 2 деца (едно от 0,00г. до 1,99г. и едно от 2,00г. до 11,99г.)
341 лв. х 7 нощувки = 2387 лв. крайна цена на апартамент 
*Делукс апартаментите са туко що реновирани апартаменти и все още няма качени снимки в сайта, за това ви ги прикачвам тук.
Брой възрастни
2
Брой деца (от 0 до 1.99 г.)
1
Брой деца (от от 2 до 11.99 г.)
1"
Изпратиха ми и тези снимки на ремонтирани

Но като и сложа цена за чадъри 7 х 30 още 210 лв, а и като чета е борба за тях.

Общи условия

Активация на акаунт