На море в България 2022г.! - 2

• 59 289
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте! За първа година ще ходим на Дюни с бебче. Дали има някой бил вече там този сезон, който може да сподели как е храната тази година? Благодаря Simple Smile
https://www.bg-mamma.com/?topic=1451412

# 316
  • Германия
Здравейте! За първа година ще ходим на Дюни с бебче. Дали има някой бил вече там този сезон, който може да сподели как е храната тази година? Благодаря Simple Smile
Колко е голямо бебчето? И ние сме за 1 път там, с бебе на 1 годинка. Чудя се все пак да взема пюрета/ менюта.

# 317
Когато съм ходила в Дюни, винаги е имало възможност за изхранване на малки дечица. Има и диетично меню, откъдето може да се разнообразява с разни зеленчуци на пара и пюрета. Аз пък се интересувам тази година дали е лудница по ресторантите, че минали години беше ужас, има ли румънци например? То по-скоро тези, които ще ходят юли и август ще са ми полезни, тогава настъпва олелията там.

# 318
  • Sofia
Когато съм ходила в Дюни, винаги е имало възможност за изхранване на малки дечица. Има и диетично меню, откъдето може да се разнообразява с разни зеленчуци на пара и пюрета. Аз пък се интересувам тази година дали е лудница по ресторантите, че минали години беше ужас, има ли румънци например? То по-скоро тези, които ще ходят юли и август ще са ми полезни, тогава настъпва олелията там.

Прескочи в съседната тема, точно обсъждат препълнените ресторанти.

# 319
Благодаря ви Simple Smile По-скоро за нас за храната се интересувах, че отвсякъде чувам, че с поскъпване на цените тази година е паднало много нивото на all inclusive-ите. Иначе бебето ще е на 5 1/2, тъй че няма да се възползва от нищо, освен от кошара Grinning

# 320
Сега сме в Белвил, на Дюни. Храним се в ресторант Созопол, храната е качествена, разнообразна и вкусна Simple Smile

# 321
Благодаря ви Simple Smile По-скоро за нас за храната се интересувах, че отвсякъде чувам, че с поскъпване на цените тази година е паднало много нивото на all inclusive-ите. Иначе бебето ще е на 5 1/2, тъй че няма да се възползва от нищо, освен от кошара Grinning
Има бебеши каши, пюрета, плодове и на разположение имате кани за топла вода и микровълнова печка. Не мога да кажа какви марки са, защото това не ме вълнува. Храната също зависи от това, в кой хотел се храните. В темата за Дюни има различни отзиви за храната за различните ресторанти. Аз почивах в Марина Роял Палас и там храната беше с много добро качество и изключително разнообразна.

# 322
От няколко дена решихме, че все пак ще се ходи до морето.
За началото на август.
Четирима сме, децата вече минават в графа възрастни. Може да са две отделни стаи с тераси, даже за предпочитане, може и да е апартамент, но да са отделни стаите и балкон.
Държа да е на първа линия и гледка море. Храната не е задължителна, може би закуска.
При такъв вариант обаче трябва да има ресторанти, където да седнем и вечер да се разходим.
Като района Влас-Сл. бряг и Несебър отпада, защото ни е писнал.

Нещо да препоръчате Blush
Искаше ми се Созопол, Приморско, ама сигурно ще е пренаселено тогава.

Загледах Съни касъл, Кранево - някой може ли да сподели нещо.

Благодаря предварително Grinning

# 323
Горещо Ви препоръчвам Поморие...

# 324
Началото на август си е пренаселено навсякъде по морето.

# 325
Горещо Ви препоръчвам Поморие...

Бях забравила за Поморие.

Гранд хотел Поморие ми допадна. Нали не е далече от града.
Била съм там, но през зимата Grinning

# 326
Гранд хотел Поморие е в центъра на града. Атмосферата на града е много свойска. Човек се чувства като у дома си.
Хотели има всякакви,за всякакви вкусове.

# 327
Някой знае ли дали тази година има лунапарк в Равда?
Миналата година имаше и дъщеря ми много се забавлява!
Сега ходихме в Приморско, където плажът е чудесен, но няма много забавления за деца. Обмисляме да отидем и до Равда по-нататък. Но се чудя дали ще има лунапарк като миналата година...

Къде сте запазили в Равда?

# 328
И аз се интересувам за Съни Касъл в Кранево, някой има ли впечатления?

# 329
За Топола скай има добра оферта в момента. Някакви отзиви за хотела и плажа?

Общи условия

Активация на акаунт