На море в България 2022г.! - 2

• 59 290
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Моите спомени са, че пред хотел Ривиера също е плитко, така ли е или се бъркам? Втората част от почивката ни е там и ми е важно да си имам дъно, че какъвто съм плувец..

2018 бяхме в района на Ривиера, живот и здраве тази пак. Пред Ривиера Бийч изобщо не е плитко.
Доколкото е меродавна информацията, свободните зони са силно намалени, май плажовете на Ривиера няма да са както преди години.
Дали докато е време да не сменим дестинацията, ама пусто сме фенове на Северното Черноморие, на Юг не ни се стъпва.

# 301
  • Sofia
Buty, благодаря! Явно жестоко съм се объркала. Но, каквото такова, нямам сили и нерви да търся повече. Преживях една отменена ранна резервация, стига ми толкова. Simple Smile
Прекрасно и слънчево лято ви желая! Simple Smile

# 302
Вече изпада в депресия, гледам за море но така и не попадам на читава. Искаме да е нещо средно, да има поне пързалки за малката, а за каката вечер анимация. Храната да е хубава, за да не я мисля дребната и в същото време таткото да не носи много багаж до плажа да е близко. Приемам мнения, а и плажа да е плитък, май имам много изисквания
Ако не Ви притеснявам лудницата и ако има места, Панорама Китен.

Нещо не може да ме грабне хотела

# 303
Някой резервирал ли е през Амигос травел? Досега само на Визит и Букинг съм ползвала услугите и сега се чудя дали Амигос са стабилни?

# 304
Аз съм резервирала през Амигос, нямаше проблеми.

# 305
Не знам дали е случайност, но ден след завръщането от Блу съм с температура,диария и повръщам.

В басейна не влизах, в морето - да.

Няма да се учудя ако след месец имам антитела Joy

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 13:53 от aiwabg

# 306
  • София
Някой знае ли дали тази година има лунапарк в Равда?
Миналата година имаше и дъщеря ми много се забавлява!
Сега ходихме в Приморско, където плажът е чудесен, но няма много забавления за деца. Обмисляме да отидем и до Равда по-нататък. Но се чудя дали ще има лунапарк като миналата година...

# 307
Не знам дали е случайност, но ден след завръщането от Блу съм с температура,диария и повръщам.

Няма да се учудя ако след медец имам антитела Joy
и все пак има и хубава страна - хванало те е нещо чак след почивката Wink (а можеше да ти я провали)

кТара, има ли много комари в Приморско? Където и да гледам коментари за морето, навсякъде се оплакват от нашествия на комари Thinking . Да знам дали да търсим тежка артилерия. Rolling Eyes

# 308
  • Great Britain

Някой,някъде с мръсни ръце ти е бутнал я лед че, я лимонче в чашата .Нищо ново под слънцето на черноморието.  Така е последните 20+ години.За канализацията няма и да споменавам.Кофти тръпка,Съжалявам. Сега диета и почивка от почивката.

# 309
Значи като прочета в оферта за почивка "паркинг до изчерпване на количествата" и ми става лошо. Пътувала съм 400 км. и в най-голямата жега и гмеж разбирам, че количествата са изчерпани, аз съм платила една пачка пари и какво правим? По тази причина гледам да не почивам в топ сезон и предварително се осведомявам за възможности за паркиране, които са гарантирани. Ние обикаляме доста и ми е важно да мога винаги да вляза или да изляза с колата си без да се съобразявам с някой друг. Сл.бяг и Златните, че и Албена определено не са правени с мисълта, че ще има много курортисти с коли - те си чакат чужденците с рейсовете от летището. Ни румънци, ни българи е имало тогава да задръстват алеите с колите си.

# 310
  • София
Хайде и аз да дам сведения
Азалия, Св.Св Константин и Елена

Като цяло хотелът е поовехтял, но много се стараят навсякъде да е чисто. Все пак дойдохме на 25 юни, де.
Дадоха ни чудничко студио с три тераси с гледка море, на втори етаж.
Пясъкът на два метра, морето на двайсет.
Широко, просторно, спалня , допълнително легло, диванче, маса, тоалетка, гардероби, закачалки...Абе всичко си е добре.
Само ме тормози, че банята е с вана, че съм зле с единия крак, ама...
Чадъри и шезлонги и до днес, никакъв проблем- сутрин, следобяд, вечер, когато и да отидеш. Само на Дюни не сме се тормозили досега по този въпрос, като тук.
Тези по-близо до басейна са по-желани, ние при четящите в другия край сме много доволни.
Басейните са чисти, топли.
Времето чудесно. Водата е приказка- чиста, чиста, топла... Страхотна.
В ресторанта винаги си намираш маса, което също е рядко, даже в повечето случаи една навън, по-отдалечена, че хи мързи да носят румънеските

Изглед от стая

От морето

От ресторант

Плажът в 10.30ч

Храната , както и очаквахме, е компромис.
Уж има всичко, ама е все едно и също и нищо особено.
Само плодове(диня, пъпеш, праскови, кайсии, череши, нектарини, ябълки) и сирена(синьо, чедър, Камамбер, пушено, топено, прясно, козе, моцарелки) са много хубави. Основно това се яде и салати и таратор. Като със салатите не са прекалили откъм качество и разнообразие, но можеш да си сглобиш прилични.
Някои от печените меса са, като казва шеф Ангелов, тежко пресготвени, до степен неядливи.
Има и някои попадения от готвените като джолан в сос с гъби, едно телешко с броколи и не знам какъв сос, но като цяло...

Важно е, че сме положително настроени, почиваме добре и се наслаждаваме на плаж, гледки и море...
Паркинг- безплатен, но уцелихме, с ограничени места е, водят те като свалиш багажа, после връщат шофера с количка.
От 2 юли ще дам и от съседния-
Палас, Слънчев ден

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 11:19 от pileto

# 311
  • София

и все пак има и хубава страна - хванало те е нещо чак след почивката Wink (а можеше да ти я провали)

кТара, има ли много комари в Приморско? Където и да гледам коментари за морето, навсякъде се оплакват от нашествия на комари Thinking . Да знам дали да търсим тежка артилерия. Rolling Eyes

На Приморско беше много добре, плажът  - чист и сравнително подреден. Не съм забелязала пълчища от комари - не повече, отколкото на други места.

# 312
На Приморско съм останала с впечатления за тежка жега, смрад от сергиите за пържени неща и комари безброй! А в морето, което е доста чисто и топло - щипалки. По тези причини не е моето място там.

# 313
  • София
Някой ще ми отговори ли за Равда?

# 314
Здравейте! За първа година ще ходим на Дюни с бебче. Дали има някой бил вече там този сезон, който може да сподели как е храната тази година? Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт