На море в България 2022г.! - 2

• 59 350
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • here and now
Доколкото съм чела (не съм била лично) морето на Дюни е много по-спокойно, брегът е плитък и плавно става дълбоко. В Обзор е доста по-бурно и става дълбоко доста бързо. Това и на мен не ми допада, но детето е малко и го е страх 😃 така че си седи на плажа с басейнче и ме устройва.
Чудесно е там за деца. Препоръчвам да посетите.

# 286
  • София
Последната ни версия е да почиваме седмица на Ривиера и след това 4-5 дни на Албена. Понеже ще сме без кола, трябва ли да се връщаме до Варна или има превоз от Златните до Албена? Не очаквам предложения за таксита, щото е по подразбиране, някакви други варианти за транспорт.
А сигурни ли сте, че има транспорт от Варна до Албена. Миналата година нямаше маршрутки от автогарата.

Не сме.

# 287
Триумф такси ползваме, когато ходим във Варна и курортите. От Златните до Албена не е колко знае какво разстояние, няма да излезе повече от 20-30лв. Миналата година от Св. К и Е ходихме единия ден на разходка до Варна с такси и излезе 12 лв. Сега с цените на бензина, ще е повече, но пак не е кой знае какво. Това си е фирма и возят на нормални цени с апаратче и касова бележка и всичко.

# 288
Припомните ми, защото ни съм ходила от години в Китен-хотил Съндей на шумно място ли е? Има ли в близост ресторанти с жива музика или дискотеки?

# 289
Припомните ми, защото ни съм ходила от години в Китен-хотил Съндей на шумно място ли е? Има ли в близост ресторанти с жива музика или дискотеки?
Пише, че е на 200 метра от дискотека Зангадор. Това е достатъчно да ме откаже. Няма спане там до сутринта, а като гледам на снимките и плаж няма пред хотела.  Питай в темата за Китен.

# 290
  • В.Търново

renidimova, на едната снимка се вижда мъж, може би твоя, морето още в началото му е под дупето. Притеснява ме най-много дълбочината на морето в Обзор.

# 291
  • UK
Е стига, как сега дълбочината, какво му е на морето в Обзор?
 Била съм там преди 30 година, нямам спомен въобще. Сега отивам с две деца на 6 и 11 години, и точно сутринта обяснявах на малката, че ще ходим на море в което ще може да се къпе и да прави замъци от пясък. ,,🤣🤣🤣

# 292

renidimova, на едната снимка се вижда мъж, може би твоя, морето още в началото му е под дупето. Притеснява ме най-много дълбочината на морето в Обзор.
Точно затова съм сложила снимката, да се придобие долу горе представа как е морето за децата като дълбочина спрямо съпругът ми. Ами определено не е като на Приморско - вървиш, вървиш и все ти е до глезена 😁 или да е толкова спокойно, че да виждаш дъното. Но на моите им беше добре. Каката на 6,5 г и средния на 4,5 г се държаха за ръце и си влизаха сами заедно. А каката така взе да се отпуска сама , че стоеше много време сама в морето, въпреки че имаше вълнички или точно заради тях, научи се да скача като идват и без пояс и беше по- сигурно и спокойно.
   Да използвам да питам, че не ми се чете всичко в темата за Златни пясъци, някой ходил може ли да сподели  наистина ли е толкова дълбоко още от началото както чета. Че днес нашите тръгнаха за там и взеха каката и ми е малко притеснено.

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 15:36 от renidimova

# 293
То и аз се замислих за канселация на Маджестик, четейки отзивите, но в крайна сметка никъде за нищо няма гаранции 😃 дори хотели, които за поредна година посещаваме, могат да те изтенадат неприятно. Да се настроим положително и да сигнализираме при нередности с надеждата да бъдат отстранявани.
Защо така, Аркадия   ?
Къде четете негативни отзиви?  Аз обратното, попаднах на много положителни. Нямам търпение за другата седмица.. : )))))))))))))))))))

# 294
Вече изпадам в депресия, гледам за море но така и не попадам на читава. Искаме да е нещо средно, да има поне пързалки за малката, а за каката вечер анимация. Храната да е хубава, за да не я мисля дребната и в същото време таткото да не носи много багаж до плажа да е близко. Приемам мнения, а и плажа да е плитък, май имам много изисквания

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 22:54 от mimkkata

# 295
boroboro,
В такъв случай ще чакам и твоите отзиви, ние сме от 23 юли.
🙂
Накратко какво не ми хареса от отзиви до тук - чадъри и шезлонги на комплекса били ситуирани пред съседния хотел Виктория, вероятно недостатъчни 🙄, бийч барът не работил, не можело с чанта да влезеш в ресторанта, обзавеждането на стаите било старо и захабено... такива неща. Ще видим...

# 296
  • There I was on a July morning
............................................
   Да използвам да питам, че не ми се чете всичко в темата за Златни пясъци, някой ходил може ли да сподели  наистина ли е толкова дълбоко още от началото както чета. Че днес нашите тръгнаха за там и взеха каката и ми е малко притеснено.
Нека да не влиза само детето и да стои близо до брега! Hands V
Ако са близо до к-с Ривиера, биха могли да ходят там. Пред х-л Нимфа е плитко.

# 297
Вече изпада в депресия, гледам за море но така и не попадам на читава. Искаме да е нещо средно, да има поне пързалки за малката, а за каката вечер анимация. Храната да е хубава, за да не я мисля дребната и в същото време таткото да не носи много багаж до плажа да е близко. Приемам мнения, а и плажа да е плитък, май имам много изисквания
Ако не Ви притеснявам лудницата и ако има места, Панорама Китен.

# 298
  • София
............................................
Нека да не влиза само детето и да стои близо до брега! Hands V
Ако са близо до к-с Ривиера, биха могли да ходят там. Пред х-л Нимфа е плитко.

Пред Лотос също е плитко, иначе на самите Златни Пясъци е дълбоко навсякъде. Не сме били на плаж Нирвана, от отзиви тук като че ли се споменаваше че е плитко морето.

# 299
  • Sofia
Моите спомени са, че пред хотел Ривиера също е плитко, така ли е или се бъркам? Втората част от почивката ни е там и ми е важно да си имам дъно, че какъвто съм плувец..

Общи условия

Активация на акаунт