На море в България 2022г.! - 2

• 59 288
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Радвам се на всички, които тепърва започват почивката си. На мен ми предстои наесен едно море и го чакам с нетърпение - Санта Марина Созопол.

# 346
Мнение за хотел Роял Златни пясъци? Това е възможно най-изгодната оферта, която мога да намеря. 1730 лв. 3 възрастни и 1 дете.

# 347
Здравейте!
Стягам багажа за Сънрайз Ол Суитс Ризорт. Живот и здраве утре тръгваме. Приготвих плажните кърпи,но се сетих да ви питам дали случайно хотела не предоставя такива (както е в Дюни например).
И ние сме с резервация за този хотел, но от 23.07. В инфото пише, че се предлагат кърпи за плаж. Приятна и слънчева почивка, ще чакаме отзиви!

# 348
Благодаря! Ще споделя отзиви при първа възможност!

# 349

Гоним се с теб Simple Smile
Вие ще бъдете в Марината,нали?
[/quote]
Да, в другия край на Обзор. И ние сме голяма група 9+2. Ще видим как ще намираме чадъри и шезлонги. Тази година решихме да сменим обичайното време за море и дано не съжаляваме, ако попаднем на навалицата. Дано като мястото е по-откъснато да няма толкова туристи!

# 350
Поздрави от плажа на Обзор! Пристигнахме към 12.30. Сложиха ни гривни. Апартаментите бяха почистени и ни дадоха ключовете. Бях помолила за по-висок етаж,по ваша препоръка. Съобразили са се за всички помещения и съм доволна.
Обяда ме разочарова. Много бедно. Странни кюфтета, пиле със зеленчуци, кавърма, херинга, чушки с доматен сос,пържени картофи и бял ориз. Това беше. На другият бюфет точно същите неща ги имаше отново. Тортите бяха хубави. Беден избор на салати - млечна и шопска салата,тарама...
Към 15ч на плажа успяхме да си намерим шезлонги като махнах кърпите на запазените.
Морето не е много дълбоко. Днес има водорасли.

# 351
Аз най- накрая намерих своето местенце за тази година: апартамент в Черноморец. Чета в съседната тема, че там било пълно мъртвило. Мен това ме устройва. Лошото е, че ще трябва да готвя, което малко не ми се връзва с почивка, ама карай. Сега започвам обратното броене 🤗

# 352
Ние плануваме началото на юли почивка в Слънчев бряг, дали ще е пренаселено тогава или още няма да е лудница?! +

# 353
Миналата година бях по това време там и си беше лудница. Сигурно август е по-страшно де, но мислех, че в началото на юли ще е полупразно. Уви.

# 354
Ние плануваме началото на юли почивка в Слънчев бряг, дали ще е пренаселено тогава или още няма да е лудница?! +
https://www.webcams.bg/211/hotel_golden_ina/

# 355
Поздрави от Бяла! Хотел Iva resort може да се похвали с огромни стаи и невероятно приветлив рецепционист. Паркинг в двора на хотела.
Апартамент 3:

Кухнята е оборудвана с микровълнова, кана за вода, хладилник, чаши и чинии, прибори, дъска за рязане и нож за салата.

Зад масата има разпънат огромен и изключително удобен диван кинг сайз Joy. В момента басейнът и ресторантът не работят.
Сега в хотела са заети точно две стаи, цялото градче е спокойно и много тихо. Днес има някакво състезание по триатлон и централната част на града е напълно затворена за движение. Бяла има 4 плажа - централният, южният до водната пързалка, един симпатичен плаж още по на юг и плажът, заради който сме тук - Карадере, за него няма да пиша, че ще се отплесна много.
На централния плаж чадър и шезлонг са по 6 лева (онзи ден в Кранево ни взеха по 10 лева на централния плаж).
Тук в Бяла все още работи едно заведение на самообслужване, което аз наричам "комунистическото", защото цените са като от времето на комунизма - например наливна бира половин литър за 1,50 лева, цаца 100 гр за 2 лева, промоция половин пиле на грил + картофи + бира за 8 лева. Има най-различни салати, тостове, хот-дог, пици, пържоли и така нататък. Поддържат цените ниски с постоянен оборот - винаги има клиенти на масите и много хора, които вземат храна за вкъщи, така че вероятността да попаднем на развалена храна е почти нулева. Идваме от десетина години и непременно обядваме там. Капанчето се намира на главната улица като се слезе в най-ниската точка, до стъпалата към централния плаж вдясно на 10 метра, има табела "Печени пилета".
Ето снимка и от Дерето, днес

# 356
Е що така няма хора в Бяла, винаги ли е така? Да взема да си го запиша в белия списък този курорт....

# 357
Не знам, но винаги има места, централната улица е идеално разграфена с места за паркиране - безплатни при това, улиците са широки и не се гъчкаш с тълпи хора.
Плажът в близост до града е с камъни на влизане в морето, вероятно това носи някаква лоша слава, на брега и навътре пясъкът е хубав. За мен Бяла е спокойно място за почивка, идеално за семейства с деца.
Ето снимка на централната улица към плажа, ако някой се насочи към този хотел все пак да кажа, че е в горната част и пеша да се прибираш от плажа в лютата жега не е приятно, но долу винаги има къде да паркираш.

# 358
Изглежда супер, благодаря за отзива. Ако имате още впечатления от хотела и градчето  до края на почивката си, ще се радвам да споделите и тях.

# 359
Преди няколко години уцелихме разкошно бунгало, направо цяла къща с голям перфектно окосен двор, за съжаление вече не се предлага. Няколко пъти сме били в хотел Сани, до водната пързалка. Води се на първа линия, не е точно така, но наистина е много близо до морето. Там местоположението е голямо предимство, както и вътрешният паркинг, хотелът е нисък клас и много евтин. Стаите са прилични и сравнително чисти, но си е овехтял. Най-често сме на палатка, затова нямам много впечатления от хотелите. Кръчмите не се пълнят до дупка, няма чакащи за маси хора дори през август. Навсякъде е много чисто, особено в сравнение с Кранево например. Не се виждат много изоставени къщи, спретнато и зелено градче е, има обаче недостроени или затворени хотели и бунгала. Има няколко аптеки, доста магазини за хранителни стоки също, баничарници, увеселителен парк за малките, стрийт фитнес и хубав нов стадион или голяма спортна площадка. Личи си, че някой се грижи добре за това градче. Дискотеки и да има, не съм ги чула. Има много семейства с деца и "младежи" над 40 Grinning
Като цяло не е подходящо за млади хора, които търсят да се разцепят в поредица от барове - първо няма чак толкова барове, второ ще се гътнат на улицата, докато катерят баира. Цените в ресторантите са напълно прилични, а в магазина даже е по-евтино от магазина в моя град.
Надявам се да съм била полезна Grinning

Общи условия

Активация на акаунт