На море в България 2022г.! - 2

• 59 303
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Ние от вчера сме на Слънчев бряг, но не баш в лудницата, ами към Несебър, по тихата част, ако изобщо тук има тихо. Grinning  Но прилично е, де, няма проблеми. Харесва ни много даже. Хубава Плажна ивица. Имаме апартамент    на 300метра, аааа и паркомясто имаме. Joy Абе добре е. Само като знам, че брат ми тръгнаха за Гърция и висят на Кулата и все по - добър ми се струва избора ни. Това естествено на шега... Времето е много добро. Лек ветрец, леки вълни, фин  пясък. Народ, средна работа, повечето чужденци.

# 391
Има ли украинки с деца в Слънчев бряг или това е мит?

# 392
Cabo San Lucas 40, как е водата?
Щипалки??

# 393
  • София
Бяхме само днес на плаж, но не, нито щипалки, нито много украинци. Всичко е добре засега. Главно английска реч. Тук там руска. Не е горещо, подухва лек ветрец. Доволни

# 394
Здравейте! Търся хотел ол инклузив, но безплатно  за дете до 13.99 години. Моля, за предложения!

# 395
Здравейте! Търся хотел ол инклузив, но безплатно  за дете до 13.99 години. Моля, за предложения!
Може да погледнеш постът ми 241 на 17 страница на темата. Там съм коментирала такива хотели. Не че ги препоръчвам, но те предлагат безплатно настаняване на деца до 13.99 или пък са с отстъпка за такива. Иначе може да си прочетеш отзивите за тези хотели от тази или предходната година и си прецени дали и кой от тях да избереш.

# 396
  • Точно където трябва
А как са цените на сянката в Слънчев бряг?

# 397
  • Cyprus, Пловдив
И ние сме в тази част в Слънчев бряг, към Несебър. База и хотел - СУПЕР, ново и се поддържа много чисто. НО... храната(при все,че не сме никак капризни) - на обяд и вечеря, всеки ден пържени картофи, салати - много бедно и увехнали зеленчуци, десерт - купешки пасти и тортички, които не стават за ядене. За късна закуска има някакви сухи бисквити и нищо друго, за следобедна-принцеси с кашкавал и нищо друго...и така всеки ден.
Мислехме да останем още 1-2 дни, но храната ме отказва или трябва да ходим да ядем навън.

# 398
Анелия, съжалявам за трибуквието.
Загубих скоро баща си ....
Чети ме, тръгнах на път след 2 отрицателни теста ! Не съм толкова безотговорен, за колкото ме мислиш.
Айва, и аз загубих скоро майка си. Само че нея я заразиха с К-19 в болница, а в последствие се оказа болна от рак в напреднал стадий, като последиците от К-19 я довършиха. За това съм толкова чувствителна на темата. Влизах два пъти в Ковид болнично отделение - имаше и пациенти, които бяха живи трупове, така че не ми обяснявай как К-19 е само едно вирусче.
Според мен К-19 се доказва само с ПСР тест, всичко друго е бошлаф работа. В първата болница, която лежа майка ми, ме светнаха, че положителен антигенен се получава и с Фанта портокал.
Аз също приключвам по темата, всеки сам си носи отговорността.

И за да не е съвсем оф топик, търся автобусна фирма за пътуване до Приморско, която обаче предлага малко по-луксозен превоз, включващ и ползване на химическата тоалетна. Някой да знае такъв. Че самолетните билети са по 250 лева до Бургас и оттам пак трябва да се взима някакъв превоз до Приморско и не ми е опция.

# 399
  • Sofia
И ние трябва да сме в тази уж тихата част, без изхранване сме. Първоначално това малко ме притесняваше, но като чета, май е по-добре. Гладни няма да останем. Simple Smile Какви са цените на чадъри и шезлонги? Приятни почивки и на двете! Simple Smile

# 400
Аз се радвам, че сподели, защото ние отиваме там другата седмица и бих се пазила повече. Аз имам починал от к19 в семейството, без придружаващи заболявания, и от тогава си се паникьосвам честно казано.
Толкова ли е зле храната? Гледах им сторита няколко пъти и изглеждаше ок, но предполагам е от някакви тематични вечери. Столчета за бебета има ли в ресторанта?

# 401
Ние почивахме на апартамент комплекс с около 20 семейства украинци.Те са собственици на апартаментите.Абсолютнп никакъв проблем нямаше.Децата се къпят в басейна, а майките ги наглеждат.Видях само няколко мъже и то вечер,мисля че през деня бяха на работа.Страха от румънците вече е забравен.Сега са други на ред.

# 402
  • Точно където трябва
И ние сме в тази част в Слънчев бряг, към Несебър. База и хотел - СУПЕР, ново и се поддържа много чисто. НО... храната(при все,че не сме никак капризни) - на обяд и вечеря, всеки ден пържени картофи, салати - много бедно и увехнали зеленчуци, десерт - купешки пасти и тортички, които не стават за ядене. За късна закуска има някакви сухи бисквити и нищо друго, за следобедна-принцеси с кашкавал и нищо друго...и така всеки ден.
Мислехме да останем още 1-2 дни, но храната ме отказва или трябва да ходим да ядем навън.
Понеже сте ме цитирали, аз се интересувам от цена на шезлонги и чадъри на Слънчев бряг. Не виждам написаното как отговаря на въпроса ми.

# 403
  • Cyprus, Пловдив
Понеже сте ме цитирали, аз се интересувам от цена на шезлонги и чадъри на Слънчев бряг. Не виждам написаното как отговаря на въпроса ми.
Да, не разбрах за кои цени става въпрос, извинявам се  Simple Smile
10лв за шезлонг и 10 за чадър, вчера видях в по-централната част, че има и за по 9лв.

# 404
Изобщо не съм по морето аз, обаче не мога заради това да лиша децата от такъв вид почивка. Решили сме да направим 7 нощувки в началото на септември, децата тогава ще са на 10 м. и 3 г. 11 м. Общо взето, вариантът ми е самостоятелен апартамент или някъде на ОИ, за да не гърбя с храна и обслужване, все едно съм си вкъщи. Четох в темите за Обзор, Приморско, Дюни, обаче има нещо, което ме притеснява. За повечето хотели, които прегледах, обядът започва след 12.30 ч., а вечерята - след 19 ч. Моите деца обаче си лягат рано, съответно и се хранят рано. Какво трябва да търся? Има ли някакава ултра ОИ опция, при която има готвена храна по-рано от тези часове или евентуално целодневно? Тъмна Индия са ми тези неща, извинявайте за лаишките въпроси, но ще съм много благодарна за насоки.

Общи условия

Активация на акаунт