На море в България 2022г.! - 2

• 59 301
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
https://grabo.bg/relaks-v-zl-piasatzi-06q6m73
Оферти колкото щеш, има много време. Не се паникьосвай.

# 376
  • Sofia
Да, на нас ни харесва. В началото на Златните е, комплексът е сред зеленина и има простор. Два от хотелите (Лотос и Империал) няма да отворят тази година. Плажът пред хотел Нимфа е с плавен преход.

# 377
Не, че нещо Айва, ама след 3 дни, мислиш ли че вече не си заразен и не е ли малко несериозно да си сред почиващи?
Вторник -ден1, темп и болки в мускули.
Сряда - ден2 - диария и повръщане. Тест положителен.
Четвъртък - ден3 - дрезгав глас, всичко друго отмина - тест положителен.
Петък и събота - без оплаквания, тестове отрицателни.

Въпроса по-скоро важи за този, който ме е заразил.

Пък колко са верни тестовете е друга тема.

Разликата между този,който те е заразил и теб е,че човека може да не е знаел - може да не е имал симптоми и да не се е тествал, а ти знаеш,че си заразен и въпреки всичко си сред хора,рискувайки (или почти сигурно) да ги заразиш. Освен това фалшиво отрицателен тест може да бъде,но фалшиво положителет - не.

В момента съм в Обзор и ми стана изключително неприятен поста ти. И не,не ми обяснявай да си стоя вкъщи като ме е страх. Тук става дума за самосъзнание и отговорност. Прясно  оперирана съм и достатъчно се пазя,но това е несериозно!

# 378
А този плаж Ривиера, хубав ли е? Защото доколкото виждам не е централния плаж на Златните.
Това е най-хубавият и уреден плаж в България, на който съм била. Чух обаче нещо притеснително за цената шезлонг и чадър там, нещо от прядъка на 50 лв за два шезлонга  и чадър с включена консумация.

# 379
Не бяхме платили нищо все още. Имаше безплатно отказване до 16.07.
Сега гледах и Холидей парк хотел. Бил до плаж Ривиера.
До към 1500лв е бюджета.

Гледах онзи ден за Холидей парк кошмарни снимки в една от групите във ФБ. Ще ти пратя на лично, защото все пак не е мой поста..

# 380
  • София
Олееее какво стана, хора Scream От хотела ни отказаха резервацията, защото щели да приемат украински бежанци и нямало да работят с клиенти Scream
Спешно трябва да намеря нов хотел в Св. КиЕ или Златни пясъци за 24-29.07 пет нощувки, двама възрастни и тригодишно дете, Олинклузив, не повече от 5-10мин до плажа. Може и с платен паркинг и без включени чадъри на плажа.
Помагайте, моля.
Пп. Мнения за хотел Елена и хотел Роял в Златните?

Най-важното беше да посочите хотела, който ви е отказал резервацията, и други попитаха.
Гледайки местоположението на Холидей парк, доста далече е от морето,

# 381
Грийн парк е хотелът, който ни отказа резервацията.

# 382
В по- горен пост бяха попитали дали има щипалки на морето и къде, но не видях отговор. Затова да попитам и аз. Как е водата? Щипалки? Водорасли?

Но по-важното е , че не ми пука от психясали на тема ковид, защото както и преди съм го казвал - вирус като вирус.

Подобни (няма да кажа какви) изказвания само доказват защо се налагат принудително локдауни, а не се разчита на съвестта на хората. Но аз нямам нищо против. Например Слънчев бряг в епидемична обстановка много ми допадна. Празен, тих, евтин 👌 Така че ако има повече курортисти като горния непукист нищо чудно края на август да си направя още едно моренце.

# 383
АйВа нямам нужда нищо да ми казваш! Доста хора мислят като мен по повод изказването ти за положителните тестове,но заради арогантното ти поведение не смеят да ти отговорят. Пък и естествено, че ще кажеш,че си работиш от стаята и си се изолирал,но е ясно каква е истината.
И ако обичаш не коментирай кой колко е психясал на тема ковид,но откакто чух трибуквената диагноза,та сякаш не ми е все едно от дебелоочието на останалите!

# 384
  • Сф
Добре де, мерки няма така или иначе. На държавно и/или никакво ниво. Наистина ли разчитате, че някой ще ви пази 2022? Ами че колко малки и не малки деца разнасяха вируса, да не би и сега някой да обръща внимание на сопол или кашлица, че и леко карат и щъкат по хотелите. Ами персонал, съмнителната хигиена? Който иска , да се е ваксинирал и да кара леко. Не разбрахте ли, че никой не гледа сериозно на кв вече? Кара се на крак 90% Ако бяхте ваксинирани нямаше да се паникьосвате така.
И да, " всеки сам си преценя". Заразно е много, не правете Айва изкупителна жертва, нелепо е.
Или си седиш сам, без контакти, въпреки че и тогава се хваща понякога незнайно как.
Много сме с болести, отговорността е лична и каквото стане. Никой не се е опазил досега в крайна сметка. То не бяха локдауни, карантина, айде стига излишна паника.

# 385
Тоест не е проблем да бъда с положителен тест и симптоми и да се разхождам навън,обяснявайки как няма вирус,а мога да заразя някой с компрометирана имунна система! Пак казвам няма нужда да ми обяснява никой дали има вирус и дали да се скрия някъде. Темата не е за това,но и спокойно да заявяваш,че си положителен,ама ти е минало на трети ден...ами не е ок!
Изкупителна жертва на кое?! Хайде моля ви! За мен не е ок и споделих мнението си,въпреки,че не ми се разправя с хора с арогантно поведение. Пък и за ваксината се отвори приказка. Не,не става дума за това. Става дума за самосъзнание,пак казвам.
Спирам. Който трябва е разбрал. Който не иска - няма шанс да разбере.

# 386
И аз мисля, че няма смисъл да се обсъжда. То все едно да се спори къде е по- добре: на къмпинг или на ол инклузив. Като това са две съвсем различни преживявания. Същото е и с безопасността. Има места където мерките се спазват (когато имаше мерки) и места, където бяха проформа. И всеки отива където се чувства добре. Това също е вид естествен подбор.
Аз обожавам големите курорти, където има забавления на всяка крачка. Обожавам големите хотели където храната е богата и изобилна и си буквално на плажа. Ама на, втора поредна година ще съм по апартаменти, защото не ми се бута с хора. Даже вече се заглеждам по къщички тип Малдиви. Но такова нещо тук не мога да намеря. Като си задам критериите и ми излизат оферти за бунгала 😀

# 387
Не взимам страна, но само да кажа, че както има фалшиво отрицателни така има и  фалшиво положителни тестове.

# 388
Анелия, съжалявам за трибуквието.
Загубих скоро баща си ....
Чети ме, тръгнах на път след 2 отрицателни теста ! Не съм толкова безотговорен, за колкото ме мислиш.

# 389
Анелия, съжалявам за трибуквието.
Загубих скоро баща си ....
Чети ме, тръгнах на път след 2 отрицателни теста ! Не съм толкова безотговорен, за колкото ме мислиш.

Чета те и се радвам на дългите и обстойни мнения за хотели,които споделяш.
Видях за тестовете още първият път.
Аз също съжалявам за баща ти...

И да не е спам само. Храната в Сънрайз продължава да е много бедна и безвкусна. Станцията за търпи работи до 10ч сутрин и после от 16 до 18ч. Тоест след 10 няма от къде да вземеш кърпа.

Общи условия

Активация на акаунт