На море в България 2022г.! - 2

• 59 198
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
На мен пък не ми прави впечатление кой с какво ходел, сядал да яде и т. н. Нали цял ден се гледаме на плажа😁😁😁
И там се яде и пие... Ако ти е неприятна гледката, трябва навсякъде да ти е неприятна...
Аз отивам да си почивам и не обръщам внимание на останалите...
Ако трябва да кажа за себе си:обядваме някъде около плажа и си намятам рокля, парео или нещо от сорта... Детето  слага тениска и по шорти...
Вечер си излизаме изкъпани и облякани...
Ама не коментираме кой имал паласки, кой целулит... та така

# 76
  • при него
Точно така мисля и аз, въпрос на възпитание и уважение е, как ще се появиш в ресторанта. Или го имаш или го нямаш.

# 77
В Маджестик, всичко Ли е включено, напитни на плажа, на бара или се заплащат допълнително? Плажа подходящ ли е за деца? 1

# 78
  • близо до Кресненското дефиле
Категорично съм за спазването на етикет на обществени места. Не заради целулит, паласки и т. н., а от уважение към храната на масата. Вкъщи не се храним по бельо, на плажа, на почивка, също. Детето ни е на 6 и знае, че има общоприети правила за допустимост.

# 79
  • Пловдив
Точно така мисля и аз, въпрос на възпитание и уважение е, как ще се появиш в ресторанта. Или го имаш или го нямаш.
Много точно казано.И може би до усещане.Винаги съм се възхищавала на рускините в хотелите.Ей тези жени винаги се отличават с елегантните рокли,високите токчета , грима и парфюмите.А италианските мъже са еталон за класа при мъжете.Останалите нации веднага се отличават.Най западнали ми се виждат българите и румънците.

# 80
А на мен германците и англичаните.

# 81
И аз съм останала с впечатление за англичани и германци. На повечето места, на които сме ходили, българите са си били ок. Румънци виждам основно по северното.

# 82
Благодаря за новата тема! Тази година се отказах от ол инкл.и големи хотели , ще сме с приятели на вила в Лозенец . Не съм била там , ако може да ми кажете кой плаж е за предпочитане и приятни места за хапване . Да добавя , че сме с две деца и две малки кучета .

# 83
Aз в Лозенец основно съм седяла на Оазис. Хубаво беше, чисто, храната и напитките ок, цените уау Laughing

# 84
В Маджестик, всичко Ли е включено, напитни на плажа, на бара или се заплащат допълнително? Плажа подходящ ли е за деца? 1
Всичко е включено, за момента няма бар на плажа. Евентуално казаха ,че ще има бюфет с храна , но бара нямало да е към хотела.
В бара на хотела предлагат ,,марков" алкохол..а дали е качествен не мога да преценя.В момента има малко гости и обслужването е на ниво.В хотела работят доста украинки, едно 90% бих казал.

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 16:57 от Vodopad

# 85
Vodopad,
Плажният бар не е ли Beach Bar – Veny’s Beach?

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 16:15 от Аркадия

# 86
Масово хората хапват на плажа, пушат цигари, пият някакви неща и т. н.
За мен е важно как се хранят, да не хвърлят отпадъци и фасове на пясъка, да имат културата да си събират боклуците и хвърлят в коша...
Иначе не мога да си представя някой да се облече, за да си изяде "кукуруза" или "царвейшъна" 😁😁😁Добре де, това го казах, за да се посмеем малко:))) Просто си го представих:)

# 87
  • В.Търново
При настаняване в Сънрайз Блу Меджик Ризорт - Обзор, в колко часа става това и в колко се напуска хотела?

# 88
При настаняване в Сънрайз Блу Меджик Ризорт - Обзор, в колко часа става това и в колко се напуска хотела?

Миналата година ни настаниха след 12ч като стана готова стаята, но беше преди 14ч със сигурност. А напускането- стандартно в 12ч.

# 89
Може ли повече информация за Астор гардън. Как е храната, плажът?

Общи условия

Активация на акаунт