На море в България 2022г.! - 2

• 59 466
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • България
Благодаря , тортичка! Как е положението с храната?Разнообразна ли е? Плажа дълбок ли е?
Не бих казала, че съм впечатлена от храната. Вкусна е, но разнообразна - не. Готвено няколко вида има, скара - само един вид - късчета месо и за обяд, и за вечеря, скумрия и панирано месо. Но сравнявам с Грифид, Мирамар и Каса ди Фиоре, а там цените са почти двойни, така че.....
Плажът не го пробвахме, защото валеше днес.
Стаята е просторна и удобна.
В ресторанта климатизацията е неприятна - постоянно духа. Никак не обичам да усещам течение. Но от утре ще се храним навън, така че няма проблем.
Като цяло съм доволна за сега.

# 121
  • В.Търново
Благодаря! Приятна почивка! Simple Smile

# 122
Аз трябва да доплатя най-късно до 29 юли, тогава ще видя на моя ваучер какво пише. Вашите дати за кога бяха?
11 ч. е напускането в Блу Меджик.

Има ли вече анимация, вечерни шоута ?
Шезлонгите стигат ли и за двата хотела ? Предполагам Блу-то е почти празен все още.
И въпрос от гладника във фамилията (синковеца) - телешки бургери в следобедната закуска, има ли ?

Благодаря.

# 123
  • България
Вчера пристигнахме. Вечерта имаше детска дискотека. После дискотека за възрастни. Друга анимация не съм видяла още. В понеделник ще има музика на живо.

В 10 часа нямаше свободни шезлонги. Аз отидох след закуска към 8.30 часа - почти празно беше. Не видях да има запазени места, което е добре.

Бара на плажа работи и постоянно е с опашка. Още не мога да се ориентирам откъде да си взема еспресо.
За бургерите ще проверя следобед. Simple Smile

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 11:35 от тортичка

# 124
Приключи нашата почивка в Majestic Sunny Beach. Крайна оценка бих дал 3.5/5
Някои минуси сигурно зависят от факта ,че сме в началото на сезона и малкото гости, но има и други базови неща които не ни харесаха.

# 125
Вчера пристигнахме. Вечерта имаше детска дискотека. После дискотека за възрастни. Друга анимация не съм видяла още. В понеделник ще има музика на живо.

В 10 часа нямаше свободни шезлонги. Аз отидох след закуска към 8.30 часа - почти празно беше. Не видях да има запазени места, което е добре.

Бара на плажа работи и постоянно е с опашка. Още не мога да се ориентирам откъде да си взема еспресо.
За бургерите ще проверя следобед. Simple Smile

Благодаря за отзива! Много неприятно,че бързо свършват шезлонгите. Ние от 2.07 сме в Сънрайз голяма група и не виждам как ще се доредим като всички сме с деца и никой няма да може рано да отиде на плажа.
За Сънрайз и Блу-то шезлонгите са на едно място,предполагам?

# 126
Да се включа и аз в Блумеджик кафе експресо на лоби бара правят и доста по-вкусно от това долу в ресторанта.Ние сме в началото на август и вече нямам търпение.Миналата година ни се получи добра почивка.

# 127
  • В.Търново
Да се включа и аз в Блумеджик кафе експресо на лоби бара правят и доста по-вкусно от това долу в ресторанта.Ние сме в началото на август и вече нямам търпение.Миналата година ни се получи добра почивка.
Ние сме почти след вас.

# 128
  • България
На едно място са шезлонгите за двата хотела. В момента се поизпразни плажа, като само част са с кърпи, докато обядват хората. Другите ги освободиха изцяло. Минаха от персонала, подредиха ги и прибраха чадърите.

Бургери има, също хотдог, пилешки пуканки, пица, картофки и салата.

Благодаря за информацията, относно кафето. Тъкмо пих от бара на басейна. Повече ми хареса от това на бара на плажа.

В инклузив програмата пише, че трябва да има млечен шейк, но на пул бара казаха, че няма. После ще проверя за айс нектар и кафе. Ако пак няма, значи тази програма няма смисъл да я чета.

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 14:06 от тортичка

# 129
Всъщност бара на плажа към олинклузива ли е или със заплащане? Не мога да се ориентирам.
А на плажа в близосто до чадърите на двата хотела има ли свободна зона? За който не е спечелил в състезанието за ранно заемане на шезлонг. Wink

# 130
Ние пък точно заради детето ходим на плажа към 8:30 и към 11:30ч си тръгваме. А следобяд го водим за час на басейна в хотела. Не бих оставила дете на плажа между 12 и 16ч., а и малките деца си имат нужда от следобеден сън и да не им се нарушава режима. Така че винаги има чадъри и шезлонги свободни Sunglasses

# 131
Здравейте, някой дали може да даде мнение за Рива парк Слънчев бряг? Благодаря!

# 132
Ние пък точно заради детето ходим на плажа към 8:30 и към 11:30ч си тръгваме. А следобяд го водим за час на басейна в хотела. Не бих оставила дете на плажа между 12 и 16ч., а и малките деца си имат нужда от следобеден сън и да не им се нарушава режима. Така че винаги има чадъри и шезлонги свободни Sunglasses

Зависи от режима на детето и от възрастта. Групата ни е над 20 възрастни,така че имаме всякакви деца. Но не е това проблема. Все пак като отида на почивка искам да не тичам,за да има свободни шезлонги. Хубаво е броя на шезлонгите да е съобразен с капацитета на хотела/хотелите.

# 133
Миналата година заради запазването на шензлонгите в 10:00 управителката минаваше и събираше кърпите ,щом няма човек,прибира в една голяма чанта и после румънците ходеха да си търсят кърпите на бара и вдигаха скандали.Но се научиха за няколко дни.
Бара на плажа е към олинклузива за двата хотела.Но може и да си платиш и да си поръчаш вносен алкохол.Не помня до колко часа беше 20:00 или нещо такова си ставаше бар и имаше музика.

# 134
  • България
Всъщност бара на плажа към олинклузива ли е или със заплащане? Не мога да се ориентирам.
А на плажа в близосто до чадърите на двата хотела има ли свободна зона? За който не е спечелил в състезанието за ранно заемане на шезлонг. Wink
За бара са отговорили. Има свободна зона от двете страни на шезлонгите.

Общи условия

Активация на акаунт