На море в България 2022г.! - 2

• 59 463
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София
То май не съм попадала на хотел, на който чадърите и шезлонгите да са съобразени с капацитета на хотела. Винаги има напрежение с тези шезлонги.

# 136
В Дюни винаги сме си намирали свободни, макар и по-назад.
В Уейв на плажа беше борба, но пък ние се позиционирахме на шезлонгите на крайните до плажа басейни и ходихме да си се къпем в морето.
Сега за Маджестик обаче съм притеснена как ще сме. Та да питам vodopad - шезлонгите пред хотела с допълнително заплащане ли са? Би било опция... до платените пред Виктория нито ще е удобно, нито ще се вредим🤣

# 137
То май не съм попадала на хотел, на който чадърите и шезлонгите да са съобразени с капацитета на хотела. Винаги има напрежение с тези шезлонги.

Така е,но сега още не сме в активния сезон и вече има проблем с чадърите. Какво остава за след месец.

Точно Дюни щях да дам за пример и аз!

# 138
  • Sofia
Дюни в това отношение са едно от малките места, където не е нужно да "водиш войни" за чадъри и паркинг.

# 139
В Дюни винаги сме си намирали свободни, макар и по-назад.
В Уейв на плажа беше борба, но пък ние се позиционирахме на шезлонгите на крайните до плажа басейни и ходихме да си се къпем в морето.
Сега за Маджестик обаче съм притеснена как ще сме. Та да питам vodopad - шезлонгите пред хотела с допълнително заплащане ли са? Би било опция... до платените пред Виктория нито ще е удобно, нито ще се вредим🤣

Шезлонгите пред хотела са платени, поне засега..а тези на Majestic нямат масичка.
Сега преди силния сезо правят много промени така ,че не се знае какво ще е след месец.Надявам се да  се подобри и храната, според мен основните ястия, супичките и десертите имат спешна нужда от промяна...
Прилагам снимки от азиатския ресторант ,който работи от вчера.

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 19:18 от Vodopad

# 140
Здравейте, някой дали може да даде мнение за Рива парк Слънчев бряг? Благодаря!
Бяхме там през 2020 но тогава хотелът беше пълен на 1/4 заради ковид въпреки, че беше август. Изключително любезен млад но опитен персонал. Не приходящи за по един сезон. Чистотата беше на ниво. Близо е до плажа. Храната е стандартана за олинклузив. Нищо специално но пък достатъчно разнообразна и вкусна. Има външно барбекю за любителите на скарата. Ние сме много доволни но не знам при пълен хотел как ще е.

# 141
Vodopad,
Благодаря отново за всички снимки и информация,  която споделяш. Flowers Tulip
Пише, че: Beach Bar – във Veny’s Beach Ви очаква една своеобразна
лятна фиеста с много емоции.
т.е. надявам се да отвори и да е включен в инклузив-а,  както е описано. А ако и шезлонгите около него във висок сезон са включени, нещата ще ми се наредят 😄

# 142
  • България
Тази сутрин ситуацията на плажа на Блу Меджик е различна. 8.30 ч. места на първа линия няма. Хавлии по шезлонгите колкото искаш - на всички линии. Има свободни места все още, но от 4 ред.
Снощи вечерята беше по-добре - пъстърва, миди, червено кадифе.

# 143
Тази сутрин ситуацията на плажа на Блу Меджик е различна. 8.30 ч. места на първа линия няма. Хавлии по шезлонгите колкото искаш - на всички линии. Има свободни места все още, но от 4 ред.
Снощи вечерята беше по-добре - пъстърва, миди, червено кадифе.

Лошо за шезлонгите! Много лошо... Басейните на Сънрайз студени ли са по принцип,че като гледам ще е трудно да се доберем до шезлонги на морето. Ей как мразя такива ситуации!

# 144
Е там няма ли човек на тоя плаж.. нали има някой който събира таксата. Ако не са си платили, няма как да се запазва с кърпа. Питаш тоя, който събира парите дали е заето, ако каже, не, плащаш и готово. После си показваш касовата бележка ако някой дойде с претенции.

# 145
Е там няма ли човек на тоя плаж.. нали има някой който събира таксата. Ако не са си платили, няма как да се запазва с кърпа. Питаш тоя, който събира парите дали е заето, ако каже, не, плащаш и готово. После си показваш касовата бележка ако някой дойде с претенции.

Чадърите и шезлонгите са включени в цената на нощувката.

# 146
Ако вече са надошли нахалните румънци не се учудвам на нахвърляните кърпи. Взимате и ги мятате на пясъка, и да ни ви дреме. Ако имат претенции ги изпращате при управителя на хотела да си търсят правата.

# 147
  • България
В момента е празен плажа.

За водата в басейните не знам. Но детския е пълен с деца на пързалките. Там са пълни шезлонгите.

# 148
Водата в детския басейн много бързо се стопля и става като чай. Миналата година  и в големия беше поносима по моите критерии.

# 149
Има ли някой, който да е бил в хотел Вела Слънчев бряг, търся мнения ще сме с две дена на 1 и 6г.,благодаря?!

Общи условия

Активация на акаунт