На море в България 2022г.! - 2

• 59 404
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Някой да е посещавал ХОТЕЛ Вела Слънчев бряг и да каже, как е и плажа на хотела подходящ ли е за деца?

# 196
Някой да е посещавал ХОТЕЛ Вела Слънчев бряг и да каже, как е и плажа на хотела подходящ ли е за деца?
За хотела не мога да дам мнение, но в ОИ пакета не влиза ползване на чадър и шезлонги на плажа на Слънчев бряг. Курорта е с прекрасен плаж с много свободна зона, със зони с платени чадъри и плавно увеличаваща се дълбочина на морето.

# 197
  • близо до Кресненското дефиле
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча семеен хотел или къща за гости в Созопол? С дете сме, така че ще е хубаво да е на по-спокойно място. Благодаря предварително!
"Зелената къща". За 5-та година сме там.

# 198
Здравейте!
Някой бил ли е наскоро във вили Холидей, на ММЦ Приморско?
Чета неприятни отзиви, а много ми се ходи точно на бунгала...
Съвсем ли не са ремонтирани?

# 199
Тук присъстващите сме имали хубави моменти, но в последните 3-4 години толкова влошиха нещата, че изобщо не ги поглеждам.
Комарите и влагата там са много, преди 2-3 лета добавиха климатици и толкоз, те си плачат за основен ремонт. И вече като прецакаха и хубавата храна .... останаха им само лагеруващите, които не са малко и явно са им достатъчни.

# 200
Момичета, знаете ли в квартал Аурелия между Несебър и Равда има ли магазини,ресторанти нещо интересно за вечерна разходка? Плаж Аурелия хубав ли е?

# 201
Момичета, знаете ли в квартал Аурелия между Несебър и Равда има ли магазини,ресторанти нещо интересно за вечерна разходка? Плаж Аурелия хубав ли е?
Има от всичко и то прекалено много, а плажът е най-големия отврат. Застояла морска вода, зеленясала, с огромни стърчащи и ръждиви ламарини от стар кораб. Плажната ивица е тясна.
Скрит текст:

# 202
Това с ръждясалия кораб звучи и изглежда гадно. Благодаря!

# 203
Здравейте на всички.Колебаем се тази година между 3 хотела и ще съм благодарен ако някой сподели отзиви.Хотелите са “Белвил” на Дюни,Мирамар и Риу Хелиус Св.Влас.Приоритети са ни най-вече храната и плажа.Благодаря предварително!

# 204
Тук присъстващите сме имали хубави моменти, но в последните 3-4 години толкова влошиха нещата, че изобщо не ги поглеждам.
Комарите и влагата там са много, преди 2-3 лета добавиха климатици и толкоз, те си плачат за основен ремонт. И вече като прецакаха и хубавата храна .... останаха им само лагеруващите, които не са малко и явно са им достатъчни.

Ех, много жалко!  И вили Ропотамо ли са зле? Те май се водят малко по-уредени, имат и кухненски бокс. Не че има места за моите дати, но от миналото лято ги имам предвид.

# 205
  • Sofia
Здравейте на всички.Колебаем се тази година между 3 хотела и ще съм благодарен ако някой сподели отзиви.Хотелите са “Белвил” на Дюни,Мирамар и Риу Хелиус Св.Влас.Приоритети са ни най-вече храната и плажа.Благодаря предварително!

Не мога да кажа за другите два, но откъм храна и плаж Дюни са сред най-добрите. Плажът е залив, плитко, топло, няма битка за шезлонги (освен ако не търсите първите линии). Храната беше доста разнообразна, ние останахме доволни (принципно вечно сме в търсене на отлична храна).
Отзивите са ми отпреди 4 години.

# 206
  • Пловдив
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча семеен хотел или къща за гости в Созопол? С дете сме, така че ще е хубаво да е на по-спокойно място. Благодаря предварително!
"Зелената къща". За 5-та година сме там.

Стана ми интересно и разгледах сайта, но там пише че има две- една в стария град и една до плаж Харманите. Вие от коя сте доволна?

# 207
  • София
Има от всичко и то прекалено много, а плажът е най-големия отврат. Застояла морска вода, зеленясала, с огромни стърчащи и ръждиви ламарини от стар кораб. Плажната ивица е тясна.
Скрит текст:
А плаж Олимпийски надежди как е,нали уж син флаг има.

# 208
Олимпийски надежди не е ли в Равда, и то май точно около този потънал кораб? За 2022г не е със Син флаг

През 2022 г. с престижния световен стандарт Син флаг в България са плажовете на Бялата лагуна, Албена, Кранево-Север, Златни пясъци, Слънчев ден, Обзор-Централен, Свети Влас–Нов плаж, Слънчев бряг-Север, Слънчев бряг-Централен, Слънчев бряг-Юг, Несебър-Юг, Поморие-Изток, Къмпинг Черноморец, Созопол-Централен, Созопол-Харманите, Дюни, Дюни-Юг и Аркутино, както и Марина "Диневи".

# 209
  • Cyprus, Пловдив
Здравейте,
Някой с отзиви от Мария Палас, Слънчев Бряг? До колкото разбрах хотелът е нов, май от миналата година работи?

Общи условия

Активация на акаунт