На море в България 2022г.! - 2

• 59 401
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Някой с мнения за Хотел бор слънчев бряг?

# 181
  • UK
За първа година, семейно, ще посетим българското черноморие. Запазихме 4 нощувки в РИУ Обзор, края на август. Надявам се да ни хареса.

# 182
Хубаво е там и е похвално , че и във време на пандемия нещата бяха ок.

# 183
Някой дали е бил в Мирамар Обзор вече да каже какво е положението тази година?

# 184
  • В.Търново
Четох, четох и не мога да реша кой хотел във Слънчев бряг или друг ол инклузив до 2100лв. Искам и с включени шезлонги, че не искам да си провялам в почивката в бой за шезлонг.
Няма такъв хотел, при който да стигат шезлонгите за всички гости.

# 185
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча семеен хотел или къща за гости в Созопол? С дете сме, така че ще е хубаво да е на по-спокойно място. Благодаря предварително!

# 186
  • В.Търново
тортичка , може ли малко снимки от басейните и ресторанта? Как е дълбочината на плажа в началото?

Живот и здраве, в петък съм там, ще дам и аз като редовен гост отзиви Simple Smile
Ще чакам с нетърпение! Приятна почивка! Simple Smile

# 187
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча семеен хотел или къща за гости в Созопол? С дете сме, така че ще е хубаво да е на по-спокойно място. Благодаря предварително!
Скрит текст:
https://m.olx.bg/d/ad/apartamenti-evgenievi-CID368-ID8Thic.html Това са чисто нови студио и тристаен апаратамент на мои близки, но са далеч от плажа. Ако Ви устройват може да ги разгледате. Скоро са обявени и все още за август са свободни. За края на юли студиото вече е резервирано./spoiler]

# 188
Грийн лайф не е семеен хотел или къща за гости, но е много приятно място. Ето първото изпаднало ми предложение. Там има много апартаменти давани от собственици и вероятно има подобни цени и за по-големи от студио имоти. https://www.alo.bg/7888676#fb_open.

# 189
  • UK
Един въпрос имам за резервациите през Букинг. Та значи резервирахме през Букинг хотела, обаче на сайта на самия хотел цената е по-висока, тива нормално ли е? Да не отидем в хотела и да ни кажат, че е станала някаква грешка. Работата е там,че пристигаме в Бг предишната вечер и сутринта ще пътуваме директно за морето, не искам изненади с кисели и недоспали деца.

# 190
Ще платите цената, която е в букинг. Неведнъж ми се е случвало с хотели в България.

# 191
  • UK
Супер, благодаря за отговора.
Разликата беше доста фрапираща, затова се стреснах малко.

# 192
  • There I was on a July morning
Супер, благодаря за отговора.
Разликата беше доста фрапираща, затова се стреснах малко.
Ако сте резервирали по-рано във времето и сте ползвали някаква отстъпка, а сега цените навсякъде се вдигнаха - не е толкова учудваща подобна разлика.
Но каквато и да е причината, щом сте сключили договор за тази цена - нямат основание за промяната и. Simple Smile

# 193
  • Great Britain
Единw въпрос имам за резервациите през Букинг. Та значи резервирахме през Букинг хотела, обаче на сайта на самия хотел цената е по-висока, тива нормално ли е? Да не отидем в хотела и да ни кажат, че е станала някаква грешка. Работата е там,че пристигаме в Бг предишната вечер и сутринта ще пътуваме директно за морето, не искам изненади с кисели и недоспали деца.
Щом си букнала през Букинг плащаш тяхната цена.Нямаш причина за притеснение.Хубава ваканция! Enjoy.

# 194
  • UK
Благодаря на всички, вчера букнахме за последната седмица на август.
 Почнах много да се вълнувам за тази почивка, децата ми не са били на море в България до сега. Надявам се да им хареса.

Общи условия

Активация на акаунт