На море в България 2022г.! - 2

• 59 279
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
С уговорката, че в Топола скай сме били преди години, когато още нямаше аквапарк и сградите бяха по-малко.
Това е един от хотелите с най-големи и хубави апартаменти, в които сме били.
Обслужването беше добро. Имаше основно румънци тогава. Храната нищо особено.
Хотелът е на скала. Плаж няма или по-скоро трябва с кола да се ходи.
Гледката е уникална.
Балчик е наблизо, Калиакра, Болата.

# 331
Топола скайс лично не съм посещавала. Приятели ходят там всяко лято заради децата - харесват аквапарка. Плаж истински хубав и голям там няма. На юг най-близко е Албена, на север - Шабла. Болата се пада по-близо в посока север, но той си е “бутиков” и се препълва неприятно юли и август.

# 332
За Топола скай има добра оферта в момента. Някакви отзиви за хотела и плажа?
Писано е много за хотела.. На нас лично ни е любим и всяко лято сме там. Изключително много забавления, хубава храна, чистота… Минус е плажа, защото е на 1 км, но пък е доста екзотичен и спокоен ☺

# 333
  • В.Търново
От няколко дена решихме, че все пак ще се ходи до морето.
За началото на август.
Четирима сме, децата вече минават в графа възрастни. Може да са две отделни стаи с тераси, даже за предпочитане, може и да е апартамент, но да са отделни стаите и балкон.
Държа да е на първа линия и гледка море. Храната не е задължителна, може би закуска.
При такъв вариант обаче трябва да има ресторанти, където да седнем и вечер да се разходим.
Като района Влас-Сл. бряг и Несебър отпада, защото ни е писнал.

Нещо да препоръчате Blush
Искаше ми се Созопол, Приморско, ама сигурно ще е пренаселено тогава.

Загледах Съни касъл, Кранево - някой може ли да сподели нещо.

Благодаря предварително Grinning
За тези изисквания за 5 нощувки нагласете поне 2-3 000лв.

# 334
Да знам Grinning
Ми даже не са и 5 дена, че рядко разполагаме с толкова на куп. 3-4 дена на два-три пъти ни е добре Grinning

Реших да заложа на Гранд хотел Поморие - 1250 лв за три нощувки.
За същото нещо на север не намирам нищо под 2500 Joy
Ще се наклепя с кал и ще пробвам някоя и друга процедура. Дано да ни хареса.
Ще пиша как е.

# 335
Да знам Grinning
Ми даже не са и 5 дена, че рядко разполагаме с толкова на куп. 3-4 дена на два-три пъти ни е добре Grinning

Реших да заложа на Гранд хотел Поморие - 1250 лв за три нощувки.
За същото нещо на север не намирам нищо под 2500 Joy
Ще се наклепя с кал и ще пробвам някоя и друга процедура. Дано да ни хареса.
Ще пиша как е.
Приятна почивка, Руми!
Гранд Хотел Поморие ми е любим Heart

# 336
Здравейте, има ли някой инфо от тази година, как е на бунгала Джордаш в Шкорпиловци?

# 337
Здравейте,
Може ли отзиви за Рейна Дел Мар Обзор?

# 338
Чудя се между Тиара бийч Слънчев бряг и Империал Ризорт Слънчев бряг, кое е по добре за семейство с две деца на 1 и 6 г., благодаря

# 339
Здравейте!
Стягам багажа за Сънрайз Ол Суитс Ризорт. Живот и здраве утре тръгваме. Приготвих плажните кърпи,но се сетих да ви питам дали случайно хотела не предоставя такива (както е в Дюни например).

# 340
Моето инфо е от преди 5 г., но тогава предлагаха плажни кърпи. Предполагам и сега има.

# 341
Моето инфо е от преди 5 г., но тогава предлагаха плажни кърпи. Предполагам и сега има.

Благодаря! Simple Smile

# 342

Благодаря! Simple Smile
Приятно изкарване и ще чакам отзиви! И аз броя дните, но този път ти ме изпревари.

# 343

Благодаря! Simple Smile
Приятно изкарване и ще чакам отзиви! И аз броя дните, но този път ти ме изпревари.

Гоним се с теб Simple Smile
Вие ще бъдете в Марината,нали?

# 344
  • В.Търново
Здравейте!
Стягам багажа за Сънрайз Ол Суитс Ризорт. Живот и здраве утре тръгваме. Приготвих плажните кърпи,но се сетих да ви питам дали случайно хотела не предоставя такива (както е в Дюни например).
Ще чакам отзиви за плажа и морето, че нещо се притесних, че е дълбоко повечконтова лято. И за бийч бара чакам отзиви. Хубава почивка! ☺️

Общи условия

Активация на акаунт