На море в България 2022г.! - 2

• 59 400
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Тъпа работа е това с паркирането, когато отиваш на почивка и си с кола обикновено. Созопол трябва да помисли добре ако иска да си запази туристите от България. Айде в градчето добре, то не може на два етажа да спираме, обаче извън града и в нищото да ме ограничават вече ми е прекалено!
Абсолютно … а и тези подробности ти ги казват като пристигнеш Sad
Както споделих имах и друг вариант !!
Мисля, че доста хора няма да повторят след тазгодишната изненада, при положение че от комплекса само свиват рамене !!

# 436
  • There I was on a July morning
Здравейте на всички:hibiscus:

Ако можете да ми препоръчате хубав хотел, който да е ол инклузив, да е на първа линия /ако може почти да е до плажа, тъй като съм инвалид и трудно ходя/ и да има задължително басейн с иззидани стъпала, да не са от тези металните, които са поставени отвесно на басейна. Благодари предварително!
Има ли определен бюджет?
Сещам се за един комплекс Хелена Ризорт, Слънчев бряг, който е хубав, с вкусна храна и близо до плажа с 2 басейна, каквито търсите.
Хотел Хелена Сендс - на първа линия до плажа, предлага се със закуска и вечеря, има опция за обяд на свободна консумация. Това е басейнът към него със зидани стъпала.

Хотел Хелена Парк - на втора линия зад Хелена Сендс, изхранване УОИ, и басейнът към него, виждат се стъпалата.

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 21:06 от Скубиду

# 437
Здравейте, попрочетох последните 10 страници, но не открих актуално мнение за Сол луна в Обзор.
Резервирах 5 нощувки от 1.09 за двама възрастни и две деца под 2 години.
Цената, която ми дадоха в приложението на Мелиа беше 615евро. Имат някакво намаление в момента.
Добри ли са условията? Цената добра ли е?
Имат ли пюрета за малките си гости?

# 438
Ние днес се настанихме в Мирамар. Пристигнахме около 3 и имаше малко неразбории около намиране на пиколо, настаняване и т.н., но бързо-бързо всичко се нареди. Нещата на пръв поглед са същите като миналата година - стаи, чистота, обслужване, храна, басейни и плаж. Не виждам нито подобрения, нито влошаване на услугата (за щастие). Понеже гледам, че е тема - паркингът е безплатен, охраняем, на около 30-40м от хотела. Басейните (3) са със зидани стълби, но само един е за “възрастни”, другите са детски (до глезен или коляно на голям човек), и е сравнително малък.
Скрит текст:

(снимка от сайта им, може човек да добие представа с хората вътре) Поне с очите си виждам как всяка нощ го чистят, ако не друго 🙂 Леглата ни не бяха събрани на “спалня” та се наложи да звъня на рецепция - веднага дойдоха 2 камериерки да ги съединят и сложат големи чершафи, и двете бяха българки, любезни.
Утре ще преговарям с управителя на ресторанта пак да вземам супа от рано 😄 дано се съгласят. Днес за вечеря темата беше морски деликатеси, отядохме си 😂 храната както и преди, е в изобилие, с добро качество - до момента проблем с тяхната храна никога не сме имали, включително с детето. Постоянно персонал отсервира и чисти, а храна се зарежда нон-стоп. В минибара има 2 детски сокчета, някаква вафла, 2 кена бира и шише 250мл вино Черга, може и друго да има, не съм ровила, само набутах шишето с вода (Девин изворна 2л). В лобито си взехме още шишета, че с едно сме за никъде. Тази година в стаята има кафе машина с капсули, миналата нямаше.
Плажът е както обикновено, водата беше супер, естествено имаше леки вълни, жълт флаг.
Ще пиша по-нататък какво е положението. Дано останем доволни до края пу-пу

# 439
  • София
С тази прогноза за времето съм в голяма чуденка. От 11 ни е резервацията и мисля дали от 13ти да не я отложа. Но утре трябва да кажа. Уж на морето не дават ниски температури и захлаждане, но знам ли. Някои да каже сайт с вярна информация, че в този синоптик само я променят.

# 440
Синоптик дават най-точните прогнози. А ги променят,защото новопостъпилите данни казват друго. Времето вече е толкова шантаво,че е трудно да се правят дългосрочни прогнози. Днес го даваха в нашия град да вали следобяд,но не падна и капка дъжд. Така че не обръщайте внимание на прогнозите,а отивайте и се веселете.

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 22:58 от deaf

# 441
С тази прогноза за времето съм в голяма чуденка. От 11 ни е резервацията и мисля дали от 13ти да не я отложа. Но утре трябва да кажа. Уж на морето не дават ниски температури и захлаждане, но знам ли. Някои да каже сайт с вярна информация, че в този синоптик само я променят.
Gismeteo - руснаците никога не лъжат в прогнозите за времето.

# 442
Поболях се покрай Синоптика за нашата почивка... 2-3 дни преди да тръгнем даваше цяла седмица дъжд и 24 градуса в Созопол... реално на Дюни валя два следобеда и всеки ден беше 30 градуса... не вярвайте много, много на прогнозата...

# 443
  • There I was on a July morning
Този сайт е сериозен https://www.wunderground.com/forecast/bg/sozopol
В 10-дневната прогноза дават само на 9-ти да вали - за Созопол гледах.

П.П. Вече и за 10-ти дават дъжд. Но каквото-такова, няма да се ядосвам предварително. Relaxed

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 23:44 от Скубиду

# 444
  • София
И аз се надявам на хубаво време! В петък пътуваме . Blush

# 445
Някой почивал в хотел Тишина -Приморско? Мои близки познати бяха там миналата година и останаха много доволни, но коментарите в интернет пространството изобщо не ми харесват ,а във вторник заминаваме. Моля за отзиви

# 446
  • В.Търново
Някой почивал в хотел Тишина -Приморско? Мои близки познати бяха там миналата година и останаха много доволни, но коментарите в интернет пространството изобщо не ми харесват ,а във вторник заминаваме. Моля за отзиви
В последно време само за този хотел се пита, а не се четат коментарите.Поне няколко пъти се пита за него. Ами не са много окей нещата там.Средна работа. На мен специално няма да ми хареса. Хотела е предимно за лагерници - русначета, украинчета, тук-таме някои българи. Захабена база, храна средна хубост.

# 447
  • Пловдив
То и аз си бях харесала мястото и гледах за апартаменти, но евентуално след като се пенсионираме.....Созопол си страда от липса на паркоместа и това си е. Някаква приемлива алтернатива в района да ми препоръчате с безпроблемно паркиране за периода 30 август - пети септември? Търся апартамент задължително. Двама възрастни сме.

Не разбрах точно дали в самия Созопол ти е опция. Аз съм си харесала тези :
https://www.facebook.com/horizont.apartments.sozopol/
Може да ги разгледаш.Нямам лични впечатления обаче, отзивите са добри.

# 448
В последно време само за този хотел се пита, а не се четат коментарите.Поне няколко пъти се пита за него. Ами не са много окей нещата там.Средна работа. На мен специално няма да ми хареса. Хотела е предимно за лагерници - русначета, украинчета, тук-таме някои българи. Захабена база, храна средна хубост.
Не че нещо, но с тази търсачка на бг-мама и аз не мога да се оправя нещо.
Хотел Тишина не е за претенциозните. Лично аз ако бих го избрала, бих избрала варианта Тишина Нотрик  - настаняване в хотел Нотритк с ползване на ресторант и басейн на Тишина, който се намира на 100 м.
За тези пари бих предпочела например Хотели М1 или М2, които се намират приблизително в същата част на Приморско, с по-големи стаи са, но там басейнът е малък и е разположен в Хотел М2, ако това ви е приоритет. Ако държите на басейна - хотел Белица, АИ в него е с 1.20 по-скъп от този на Тишина.

# 449
Щом е такова положението в Санта Марина и аз ще канселирам Вива Маре-то за края на август…

Общи условия

Активация на акаунт