На море в България 2022г.! - 2

• 59 339
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • В.Търново
Разбира се. Влизам в Грабо, задавам си параметрите и избирам най- изгодната оферта. Понеже децата растат, всяка година сме на различно място, според където ги водят деца.
Този оферта ми е грабнала окото https://grabo.bg/liato-v-biala-0rgbt8, защото дете до 13 е безплатно, а трети възрастен е на 80% от ваучера. Изглежда ми изгодно.
Цените са същите и през агенция. Бяла няма хубав плаж, морето е дълбоко.
milittana, да , обаче аз нямам нерви и търпение да вися по ресторанти и заведения да чакам да ми вземат поръчката , и после да ми я сервират.Това ми е най-омразното да чакам, и накрая, ако не ми хареса ми се проваля излизането и настроението. Не ми пречи, че сядам на шумно място с много хора. Като ученичка съм ходила на доста лагери и не ми е чуждо това, даже ми е хубаво. Разни хора, разни идеали. Grinning

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 16:51 от Русалка_1

# 511
То зависи от "шумното място" и от почиващите наоколо, но някои преживявания в подобни места за хранене ще ги запомня цял живот. Вече съм писала как в Дюни си бяха изнесли казана за неизядена храна насред ресторанта и без свян изсипваха всичко там пред погледите на всички. Гадни са ми тези неща, не искам да ги преживявам, особено през почивката ми. Представям си и някои нискобюджетни преживявания на ол инкл. какво пък представляват. Бях харесала за това лято Тива дел Мар, не отидохме точно по тази причина. За чакането в ресторанти тази година нямаше проблем през юни. На мен храненето всяка вечер на различно място ми е удоволствие, така разнообразявам. Продължавам да си харесвам Дюни заради природата наоколо, но мъжът ми вече отказва да ходим там - последният път беше през август преди три години. Всъщност откакто направиха Аква парка точно и баш до Релакс басейна (който по тази причина вече не е никакъв релакс) мястото не е същото в негативен смисъл и се препълни с шумни компании, от които няма покой никъде. Не съм фен.

# 512
Преди да се появи малкото и ние не бяхме ходили на ОИ. Предпочитахме къщи, вили, апартаменти с приятели и си вечеряхме по ресторанти. Но сега, с детето, си е голямо удобство ОИ - храната готова, не чакаш, вижда се какво има и може да вземеш от няколко нещо по малко и каквото хареса на малкото, отделно всичко е на едно място, спиш, ядеш, в хотела, а не обикаляш да търсиш заведения, да чакаш и тн. и това по минимум два пъти дневно. Отделно ни се е случвало на заведение малкото да си избере уж нещо и после да не иска да го яде като го види, а на ОИ избягваме това, защото всичко се вижда и избира лесно.

# 513
Преди да се появи малкото и ние не бяхме ходили на ОИ. Предпочитахме къщи, вили, апартаменти с приятели и си вечеряхме по ресторанти. Но сега, с детето, си е голямо удобство ОИ - храната готова, не чакаш, вижда се какво има и може да вземеш от няколко нещо по малко и каквото хареса на малкото, отделно всичко е на едно място, спиш, ядеш, в хотела, а не обикаляш да търсиш заведения, да чакаш и тн. и това по минимум два пъти дневно. Отделно ни се е случвало на заведение малкото да си избере уж нещо и после да не иска да го яде като го види, а на ОИ избягваме това, защото всичко се вижда и избира лесно.
Докато детето е малко и още не знае какво иска/какво му се яде/ най-вече сладоледа на корем ОИ е супер … после си е грехота да плащаш за ядене, което не можеш/няма и как да изядеш.
На Дюни най ме кефеше т.нар италиански ресторант … спокойно, сервират ти, хапваш италиански специалитети Simple Smile

# 514
Здрвейте,някой почивал вече в хотел Сън Райз Ол Суитс Ризорт?Прочетох мнение за Блумеджик само.Ще се радвам ,ако някой се включи.

Все още сме в хотела. Малко по-напред в темата писах. Ако нещо друго Ви интересува,питайте.
Anelia,много се чудя дали да резервирам в този хотел.Плажа много ли е далеч,че сме с дете на 3г.?Анимация,храна
та как са?Въобще всичко каквото се сетиш ще ми е полезно.Благодаря предварително!

# 515
  • В.Търново
Здрвейте,някой почивал вече в хотел Сън Райз Ол Суитс Ризорт?Прочетох мнение за Блумеджик само.Ще се радвам ,ако някой се включи.

Все още сме в хотела. Малко по-напред в темата писах. Ако нещо друго Ви интересува,питайте.
Anelia,много се чудя дали да резервирам в този хотел.Плажа много ли е далеч,че сме с дете на 3г.?Анимация,храна
та как са?Въобще всичко каквото се сетиш ще ми е полезно.Благодаря предварително!
Защо не резервирате Блу Меджик, той е на плажа, има и пързалки.

# 516

Защо не резервирате Блу Меджик, той е на плажа, има и пързалки.
Защото в Блу Меджик предлагат само двойни стаи,а аз искам да сме в апартамент.

# 517
Привет! Само да вметна,че пързалките на Блуто са детски,за малки деца. На снимките изглеждат по-големи.

Така... За Сънрайз Ол Суитс Ризорт. Плажа не е близо изобщо. В горещините тези 6-7 минути се виждат като повече,тъй като няма никаква сянка по пътя. Нито едно дърво. И ако трябва веднъж на ден да го минеш този път,да го преживее човек. Ама все нещо сме забравили,после за обяд се връщаме,та е по няколко пъти на ден.

Апартаментите се намират в първата от четирите сгради. Ресторанта е в трета сграда. И до там се върви. Изобщо голямо обикаляне пада.

Ние сме в двуспален апартамент, удобен е. Има една баня с тоалетна и отделно тоалетна. Прохладно е. В комплекса няма комари и мухи,което ме изненада приятно.

Храната за мен е изключително посредствена. За закуска има пържени филии или мекици,кус-кус,варени и бъркани яйца, палачинки,които остават сурови доста често...и това е... Сирене,кашкавал,някакъв гаден салам... Вече 5 дни така.
Обяда е най-зле. Винаги има пържени катофи,бял ориз и още картофи,приготвени по различен начин (това важи и за вечеря), накакво пилешко и свинско/къфтета/днес замразени пилешки кюфтета. И два вида супи.

На вечеря е по-добре. Днес ребра, пуйка и много вкусно телешко. Вчера пъстърва на скара. Един ден имаше агнешко. Но обикновено от всичко става едно или две неща за ядене.
Дразни ме,че слагат огледално основните и гарнитурите по два пъти,за да изглежда,че има повече избор.

Десертите,плодовете и сладоледа са добри. С дюнерите не смогват. Вчера имаше пауза от около час,че нямаше готово,а после слагаха сурово.

Анимацията не ме впечатлява и никой от групата ни не ходи.

Шезлонги има доста,но пускат и външни посетители срещу заплащане. Ние ходим към 10 и сме винаги на най-последния ред,върху изкуствена трева. На пясък бяхме едва днес следобяд. Следобяд е по-спокойно на плажа,има чадъри. Днес от персонала махаха кърпите на запазените шезлонги.

Другото неприятно е,че станцията за кърпи работи от 8 до 10 и после от 16 до 18ч.

Ние сме голяма компания - 20+ възрастни и 7 деца. В тази конфигурация бяхме на Белла Виста миналата година за почти на половина по-ниска сума (периода беше със седмица по-ранен). Та всички са категорични,че там повече им харесва. Колкото и аз да бях разочарована от там,май и моето мнение е такова.

Има достатъчно места за паркиране в комплекса.

В обобщение. Добре си изкарваме,но защото сме с близки хора и  не задълбаваме много.

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 20:58 от Anelia20

# 518
Привет! Само да вметна,че пързалките на Блуто са детски,за малки деца. На снимките изглеждат по-големи.

Така... За Сънрайз Ол Суитс Ризорт. Плажа не е близо изобщо. В горещините тези 6-7 минути се виждат като повече,тъй като няма никаква сянка по пътя. Нито едно дърво. И ако трябва веднъж на ден да го минеш този път,да го преживее човек. Ама все нещо сме забравили,после за обяд се връщаме,та е по няколко пъти на ден.

Апартаментите се намират в първата от четирите сгради. Ресторанта е в трета сграда. И до там се върви. Изобщо голямо обикаляне пада.

Ние сме в двуспален апартамент, удобен е. Има една баня с тоалетна и отделно тоалетна. Прохладно е. В комплекса няма комари и мухи,което ме изненада приятно.

Храната за мен е изключително посредствена. За закуска има пържени филии или мекици,кус-кус,варени и бъркани яйца, палачинки,които остават сурови доста често...и това е... Сирене,кашкавал,някакъв гаден салам... Вече 5 дни така.
Обяда е най-зле. Винаги има пържени катофи,бял ориз и още картофи,приготвени по различен начин (това важи и за вечеря), накакво пилешко и свинско/къфтета/днес замразени пилешки кюфтета. И два вида супи.

На вечеря е по-добре. Днес ребра, пуйка и много вкусно телешко. Вчера пъстърва на скара. Един ден имаше агнешко. Но обикновено от всичко става едно или две неща за ядене.
Дразни ме,че слагат огледално основните и гарнитурите по два пъти,за да изглежда,че има повече избор.

Десертите,плодовете и сладоледа са добри. С дюнерите не смогват. Вчера имаше пауза от около час,че нямаше готово,а после слагаха сурово.

Анимацията не ме впечатлява и никой от групата ни не ходи.

Шезлонги има доста,но пускат и външни посетители срещу заплащане. Ние ходим към 10 и сме винаги на най-последния ред,върху изкуствена трева. На пясък бяхме едва днес следобяд. Следобяд е по-спокойно на плажа,има чадъри. Днес от персонала махаха кърпите на запазените шезлонги.

Другото неприятно е,че станцията за кърпи работи от 8 до 10 и после от 16 до 18ч.

Ние сме голяма компания - 20+ възрастни и 7 деца. В тази конфигурация бяхме на Белла Виста миналата година за почти на половина по-ниска сума (периода беше със седмица по-ранен). Та всички са категорични,че там повече им харесва. Колкото и аз да бях разочарована от там,май и моето мнение е такова.

Има достатъчно места за паркиране в комплекса.

В обобщение. Добре си изкарваме,но защото сме с близки хора и  не задълбаваме много.
Благодаря много за изчерпателния отговор.Май ще търся нещо друго.То все с нещо трябва да се направи компромис,но не е само плажа както си мислех.Приятно доизкарване на почивката.Simple Smile

# 519
Благодаря! Пропуснах да кажа,че не сме от най-взискателните. 5-6 години сме в Белла Виста при всичките кусури там. Доста често попадам и на мръсни чаши в Сънрайз и ползваме пластмаса, така че и нивото на хигиена не е много високо.

# 520
  • В.Търново
Като знам какви отлични отзиви имаше преди години за Сънрайз хотела, а сега...... Най-вероятно е същото и в Блуто, както писа и aiwabg. Sad Още ме чопли да сменям резервацията, но няма изгоден ласт минит, а последната дата, на която мога да платя цялата резервация е 31 юли, но понеже е неделя, може би трябва на 29 юли.

# 521
Русалка, погледни и малко по-бюджетните хотели с не толкова заявки за "уау", не виждаш ли, че тази година АИ по-скоро е греда. Поне да не те е яд, че си дала една торба пари за нещо като нищо.

# 522
Спрели сме се на
Несебър бийч
Аквамарин
Империал ризорт
С 2 деца сме, кое е по-подходящ. Благодаря.

# 523
Като знам какви отлични отзиви имаше преди години за Сънрайз хотела, а сега...... Най-вероятно е същото и в Блуто, както писа и aiwabg. Sad Още ме чопли да сменям резервацията, но няма изгоден ласт минит, а последната дата, на която мога да платя цялата резервация е 31 юли, но понеже е неделя, може би трябва на 29 юли.

От Блу-то виждам,че носят към плажа разни картофки в кутии като от Мак Доналдс, разни модерни сладки и други интересни неща,така че може би не е чак като при нас. Днес ми напрани впечатление, че една жена показваше от кърпите на Блу-то,че е мръсна,а недоволстваше,че чак от бариерата я е взела,което е далече(различен цвят са за двата хотела и по това познах,че е от Блу).  АйВа ще каже дали там се намира станцията за кърпи или нещоне съм разбрала.
Децата,ако са малки,ще се зацавляват на пързалките. Моето е на 12 и каза,че не биха и били интересни.

# 524
Anelia, не се ядосвай за Бела Виста. Наши приятелк миналата седмица се прибраха с приятелчета - дървеници от там. Падна голям “купон” след това. Точно вчера го коментирахме с тях, много неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт