На море в България 2022г.! - 2

• 59 296
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • В.Търново
Fatalina e изчерпателна, както винаги! Благодаря, за което! Много бих искала да резервирам за Марина Сандс, но ме притеснява неохраняемия плаж, заради дълбокото и бурно море там.

# 571
Страхотно изглежда плажа.Само цените не ми харесват.

# 572
  • В.Търново
Страхотно изглежда плажа.Само цените не ми харесват.
Отстъпките са много добри и за това, което получава човек там е много добре.

# 573
А такива големи отстъпки в активен сезон означават ли, че хотелът е надценен първоначално или пък, че има отлив от туристи по нашето море тази година?

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 13:44 от Mur

# 574
Ех, fatalina, разкошни коментари, много полезни, благодаря! Офертата е супер, с удоволствие щях да я "грабна", но буквално преди дни резервирахме голям апартамент в Поморие и нямам безплатна анулация, но със сигурност ще си запазя името на хотела и ще го имам предвид за следващата година, живот и здраве.

# 575
  • В.Търново
А такива големи отстъпки в активен сезон означават ли, че хотелът е надценен пъвоначално или пък, че има отлив от туристи по нашето море тази година?
По-скоро второто. Още в края на есента, декември имаха голяма отстъпка от 40%. За миналата година не помня, аз си бях решила, че ще резервирам тогава за Белведере.

# 576
Потвърждавам червен флаг от вчера в Обзор, морето е много бурно. На Мирамар има спасители и аха-аха някой да влезе малко повече от вода до коляно и го прибират. Иначе времето е супер, не е адска жега и е много приятно на плажа (аз съм от тези, дето не обичат да се пържат на 200 градуса).

# 577
За пореден път се убеждавам,  че сме много различни и на всеки се харесват различни неща. И добре, че е така!💛
Погледнах Марина сендс, той на втора линия ли е? Въобще не ме впечатли да разгледам цените, басейнът ми се вижда много малък... а ти пък не би се върнала в любимите ми Марини,  защото просто не са твоето място.
Но важното е, че различните предпочитания никога не са пречили на приятелския ни форумен тон, което е най-хубавото.💜
Ами,  както се казва, така се прави!😄
Приятна почивка!
ПП Моят младеж се е настанил и вече е на плажа в Китен.☺️

# 578
Да, както написах,  хотелът е компактен с малка територия. Басейнът не е голям, но е ок за капацитета на хотела. На втора линия е и на няма и 50 м от плажа, като достъпът е само по павирана пътека и от там по дървени скари. Част от апартаментите и крайните стаи от изток имат директен изглед към морето. Аз съм на 6-тия етаж с прекрасен изглед и при отворена балконска врата прибоят на вълните доста се чува. Офертите за апартаменти е до stop sale, т.е. на ТА са им останали няколко непродадени апартамента. Хотелът си е пълен, но не на макс, което е нормално за този период. Все пак още не е 20 юли. Не бих казала, че има отлив на туристи. Тук мястото е откъснато от града и заобиколено от апартхотел и апартаментни комплекси на руснаци, които по обективни причини не са тук. Затова е така празно. В Обзор си има туристи. Цените са като в повечето хотели от този клас, дори по-ниски от много други места. Аз също съм с 40% отстъпка на ранни записвания още от ноември 2021г. директно в хотела, както и бонус от хотела, плащане на цена за стая изглед басейн, а настанаване в стая страничен изглед море. 110 лв. на човек на нощувка на база УОИ. Ами екстра ми е цената за това, което получавам.  

Аркадия, причините да нямам желание да се върна в Дюни са доста лични, но и не съвсем. Както и в другата тема писах, и както и в отзива от хотела споделих като минуси, вероятно за много хора са незначителни, но не и за мен. В комплекса, включително в двата 5* хотела няма условия за хора с двигателни проблеми, което изискване за достъпна среда, дори за малък семеен хотел е задължително. Странно е как комплексът отговаря на тези изискавния?! Това е проблем и за деца и бебета в колички. Затова бях избрала Марина бийч, който поне е на нивото на басейните и на плажа. Нямах късмет хотела да отвори за периода, за който бях резервирала и ме настаниха в Марина Роял Палас и то като извинение в апартамент с изглед море. Нямам кой знае какви забележки към хотела, дори напротив, много съм доволна от почти всичко, но поради недостъпната среда не успях да се възползвам от голяма част от услугите, включени в ОИ и най-вече от хубавия плаж. Интересното е, че иначе са помислили за най-малките си гости с наличието на бебешки каши и пюрета, с кани за топла вода и микровълнова на разположение, но поне за един асансьор, който да стига до плажа, не. Не мисля, че печалбата на сезон е малка и едва ли е непосилно да изградят поне един външен асансьор, а място има предостатъчно. С едно съобщение на сайта им, че няма условия за хора с двигателни  проблеми, въпросът не се решава. Сори, обаче не ми е ок такава политика. Не ми допада и around концепцията в ресторантите и най-вече, че такава се практикува и в Марина бийч. Не понасям лудница в ресторант, чакане за свободна маса, за прибори и чаши, или пък да се редя на опашки за храна. Не бих си го причинила, а точно в Марина бийч на обяд масово хората от всички хотели, разположени нагоре по баирите, решават да се хранят там. Еми не ми е ок някой да ми виси на главата и да ми брои залците или пък аз да чакам някой да се нахрани, за да седна като в столова на непочистената маса. И после, ама то на ОИ било ужас, ами така ще е като в ресторант за 500 човека искат да се нахранят 1000 и нагоре. Не отивам на почивка, за на водя битки за маса, за храна или за чадър и шезлонги. Затова и избягвам да почивам в пика на сезона.

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 00:19 от fatalina

# 579
  • Пловдив
Не разбирам защо да давам 200 лв на вечер на човек да кажа ,че отивам на море а накрая да не мога веднъж да се топна заради големи вълни и червен флаг при условие ,че в Обзор това е всеизвестно от край време.

# 580
  • София
Здравейте!
Някой знае ли какви са цените за чадъри и шезлонги на плажа Иракли?

# 581
Не разбирам защо да давам 200 лв на вечер на човек да кажа ,че отивам на море а накрая да не мога веднъж да се топна заради големи вълни и червен флаг при условие ,че в Обзор това е всеизвестно от край време.
Морето на Обзор почти никога не е “тепсия”, такъв е характерът на района тук, не е спокоен залив. Но хора всякакви - на едни им харесва едно, на други - друго.

# 582
Здравейте летовници ! Имам една молба , тъй като прочетох доста теми , но главно се коментират скъпи хотели , може ли да ме насочите за някой евтин хотел независимо в кой курорт на черноморието до 70лв на вечер в който сте ходили и сте доволни ? Става дума за двама възрастни , които не искат да е включена храна , само да има къде да се паркира кола пред хотелчето и да е що годе близо до плажа . Благодаря !

# 583
Здравейте летовници ! Имам една молба , тъй като прочетох доста теми , но главно се коментират скъпи хотели , може ли да ме насочите за някой евтин хотел независимо в кой курорт на черноморието до 70лв на вечер в който сте ходили и сте доволни ? Става дума за двама възрастни , които не искат да е включена храна , само да има къде да се паркира кола пред хотелчето и да е що годе близо до плажа . Благодаря !

Вила Даниела - Приморско

# 584
може ли да ме насочите за някой евтин хотел независимо в кой курорт на черноморието до 70лв на вечер в който сте ходили и сте доволни ?
Вижте в Грабо. Има много оферти. Аз редовно ползвам тази платформа за настаняване в хотели. А чрез ОЛХ си намирам чудесни частни апартаменти.

Общи условия

Активация на акаунт