На море в България 2022г.! - 2

• 59 280
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
В Бургас има евтини хотели (като семейният "Драма") с цени до 70лв.
В началото на август обаче,може да са пълни и по-трудно да се намират хотелски стаи,защото тогава в града ще се проведат няколко концерта и много народ ще се юрне от цяла България.
Въобще,в Бургас нещата се случват. Препоръчвам ви да разгледате природозащитния център "Пода". Там гнездят редки видове птици. Стига се с автобус №17. Спирката е до самият вход.
Също така препоръчвам ресторант-комплекс "Нептун". Намира се на самият плаж. Има и басейн. Приятно е привечер да се излегнете на шезлонг с питие в ръка,а музиката да се рее над хладния въздух над басейна. Yum

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 06:02 от deaf

# 586
В Св. Влас, хотел Милев. Миналата година стаята беше 75 лв. Чисто и поддържано беше, включва и прилична закуска. Може да се паркира около хотела.

# 587
Специално дойдох да напиша, че днес в обзор морето е тепсия 😃 водата кристална

# 588
  • Sofia
В Слънчев бряг до преди час също беше "тепсия", сега излезе вятър, но си напича. Тук преобладават "стресираните", разпознават се веднага, притежават завиден тен и още по-завидно нахалство. Едно не мога да разбера, как е възможно 5 месеца да не правиш нищо!? Масово се  търси персонал, но не, те наблягат на тена и на лова (на баламурници).  Има и от другите, те също лесно се разпознават, чак ми стана жал, но тези са пренебрежително малко, на фона на онези, преобладаващите.

# 589
  • София
В Слънчев бряг до преди час също беше "тепсия", сега излезе вятър, но си напича. Тук преобладават "стресираните", разпознават се веднага, притежават завиден тен и още по-завидно нахалство. Едно не мога да разбера, как е възможно 5 месеца да не правиш нищо!? Масово се  търси персонал, но не, те наблягат на тена и на лова (на баламурници).  Има и от другите, те също лесно се разпознават, чак ми стана жал, но тези са пренебрежително малко, на фона на онези, преобладаващите.
Нищо не разбрах ...... без да се заяждам, питам се какво имате предвид Thinking Понеже и ние бяхме миналата седмица  на Слънчев бряг, та затова се чудя , инак щях да подмина коментара .. какъв "лов" .. какви баламурници ?

# 590
Къде мога да видя маршрута на влакче то, което обикаля слънчев бряг, Несебър, Свети Власт?

# 591
  • Sofia
Cabo, млади, а и не само, засукани, нагласени и много поврътливи, с хубав маникюр, и педикюр. А баламурниците са тези, които тепърва ще "паднат в жертва" (скоро ще бъдат разведени).
И аз не се заяждам, плажуваме в близост, до там, където са "настанени" и вече трети ден им гледам сеира. Simple Smile

# 592
Тук преобладават "стресираните", разпознават се веднага, притежават завиден тен и още по-завидно нахалство. Едно не мога да разбера, как е възможно 5 месеца да не правиш нищо!? Масово се  търси персонал, но не, те наблягат на тена и на лова (на баламурници). 
Нищо не разбрах ...... без да се заяждам, питам се какво имате предвид Thinking Понеже и ние бяхме миналата седмица  на Слънчев бряг, та затова се чудя , инак щях да подмина коментара .. какъв "лов" .. какви баламурници ?
Украинки има, стресирани от войната. Които вместо да си търсят работа и да си вадят с честен труд хляба, търсят да завъртят главата на някой български ерген. Родните попфолк диви надали са доволни от подобна конкуренция 😀

# 593
Ма те украинките ако си мислят, че като хванат български ерген безоблачно и безплатно ще си живеят без да работят, много се лъжат. Милионерите са малко и вече отдавна са заети, какъвто и маникюр и сластен поглед да има някой.

# 594
  • There I was on a July morning
Как не ги е срам тези украинки, сигурна съм, че войната са си я измислили само и само да откраднат мъжете на бг-мамите.Flushed Rolling Eyes

# 595
  • София
Аааа, украинки дебнат за БГ мъже по плажовете ни, уф, случили са и те кого да дебнат. Зачудих се какво имате предвид и какво ловуват. Grinning

# 596
Я кажете как стоят нещата с вход, изход в Сл. Бряг, и паркиране.
Задръстено ли е от автомобили.
Както например е в Созопол.

# 597
Здравейте,
Може ли отзиви за Рейна Дел Мар Обзор?

Здравейте,
може би късно се включвам с отговор, но бяхме точно там на почивка и си изкарахме прекрасно.
Досега Дюни ми беше любимо място, но Рейна го надмина по няколко точки. Може би малко ми липсваше зеленината на Дюни, но с оглед на това, че комплекса е нов тепърва ще избуява и ще става красиво. Мога да пиша много, но само ще ви кажа, че ще се върнем отново. Толкова усмихнат и приветлив персонал не бях срещала. За пръв път ми се случи да нямам търпение да оставя бакшиш на човек от персонала, ами просто си го заслужи.
Дано съм била полезна и слънчева почивка пожелавам.
Ако ви интересува нещо друго пишете, ще отговоря с удоволствие.

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 08:51 от Polq Georgieva 680065

# 598
  • Sofia
Биле омайно, Според мен не може да се сравни с кошмара в Созопол (бяхме юли 2020 и се уплаших). Като цяло тази година не е толкова пренаселено, както беше миналата година по същото време. Да, има хора, но са далеч по-малко, липсват тълпите. Simple Smile Ние сме с две коли, които паркирахме безпроблемно и безплатно пред хотела.

# 599
Благодаря, Crystal_Noir.

Общи условия

Активация на акаунт