Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 554
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Честита рокля!
Много е лятна, цветна и свежа 🌷

# 121
Роклята е прекрасен летен цвят и ти стои страхотно!

# 122
🥰🥰🥰
Благодарения на ivalivave сдобих роклята диня от Vzaro. Която обаче не е точно цвят “диня”. Показвам снимка, аз я определям като корал. Може би така повече ок за мен.

# 123
  • Бургас/Пз
Някой поръчвал ли е то този сайт??
https://mijelstore.com/produkt/roklya-purple-rain/?utm_source=li … u3CGbNQFHVkDybt48
Няколко неща ми грабнаха окото

# 124
  • София
Да, поръчвала съм рокли от там. Доволна съм от тях, също съм връщала - коректни са, но за съжаление връщането си е за сметка на клиента.

# 125
Да, имам две рокли, пола и яке от там. Хубави са им нещата.
Някой поръчвал ли е то този сайт??
https://mijelstore.com/produkt/roklya-purple-rain/?utm_source=li … u3CGbNQFHVkDybt48
Няколко неща ми грабнаха окото

# 126
  • София
Днес минах по Пиротска и се загледах в една рокля в лилаво, оказа се на българската марка Роси Фешън, много ми хареса, с дантела по края както обичам. Има я и в синьо-зелен цвят.
Рокля Флорентина

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 10:50 от Lizia

# 127
Все се каня да поръчам от Dizi, някой поръчвал ли е от там и с какви впечатления е останал - без значение рокля, панталон и др.

# 128
  • Бургас
Днес минах по Пиротска и се загледах в една рокля в лилаво, оказа се на българската марка Роси Фешън, много ми хареса, с дантела по края както обичам:
Рокля Флорентина

Роси изкарват сполучливи модели, сега видях -има интересни и актулни и този сезон.Зимата си взех кожен панталон, имат една специфична кройка на панталоните, която стои много добре при мен.Иначе като цяло и тяхната колекция е стил" бг дизайнер от старата школа", но кройките им са сполучливи.

# 129
  • Пловдив
Все се каня да поръчам от Dizi, някой поръчвал ли е от там и с какви впечатления е останал - без значение рокля, панталон и др.

Това са турски стоки внос. Просто имат физически магазини и си правят реклама онлайн с тяхна фотосесия.
ИЗобщо не ми харесаха - бях взела панталон и блуза, все едно бяха от пазара в Димитровград. Получих ги без касова бележка.

# 130
  • Бургас
Днес минах по Пиротска и се загледах в една рокля в лилаво, оказа се на българската марка Роси Фешън, много ми хареса, с дантела по края както обичам:
Рокля Флорентина

Роси изкарват сполучливи модели, сега видях -има интересни и актулни и този сезон.Зимата си взех кожен панталон, имат една специфична кройка на панталоните, която стои много добре при мен.Иначе като цяло и тяхната колекция е стил" бг дизайнер от старата школа", но кройките им са сполучливи.

П.П. Не бях гледала от зимата, много неща ми харесаха този път.

# 131
А, аз си живея със заблудата, че е БГ бранд. Sweat Smile
Много ти благодаря за информацията!
Цитат на: Lore.lay link=topic=1455398.msg44970780#msg44970780date=1656391961

Това са турски стоки внос. Просто имат физически магазини и си правят реклама онлайн с тяхна фотосесия.
ИЗобщо не ми харесаха - бях взела панталон и блуза, все едно бяха от пазара в Димитровград. Получих ги без касова бележка.

# 132
  • Пловдив
Защото така си прикриват нещата, че изглежда че са бг бранд. С фотосесии тук, реклами и т.н. Така се подлъгах и аз да купя.
 Но като получих дрехите са с различни етикети, зашити за тях. Пише си made in Turkey на втикета с инструкции за пране и така….

# 133
Типична "българска му работа" Grinning, че не са и никак евтини дрехите им.

# 134
  • София
Мнения за mauve? Във Варна са.
Харесах сет за около 230 лв, но условията за връщане са несериозни- преглед, тест, проба в Еконт? После нямаш право на връщане. 240 лв за дреха да пробвам в Еконт и ако не ми е ок да не мога да я върна дори и за моя сметка.

Общи условия

Активация на акаунт