Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 561
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Няма как да откажат връщане. Имаш право по закон в 14 дневен срок да върнеш продукт дори без да е дефектен. Дори само защото си си променил мнението.
Не бих поръчала от магазин с подобни изявления и политики.

# 136
Не ги знам, но мисля, че съм ги мяркала някъде из Варна.
Бих си поръчала с идеята да ги върна след като съм ги взема от Еконт, само за да им докажа, че нарушават правата за покупко-продажба на стоки и услуги чрез електронна търговия. Няколко жалби и ще си ревизират общите условия. Ако ли не, да си продават дрехите офлайн.
Иначе загледах им страницата вън ФБ и имат доста раздвижени и хващащи окото ми неща.

# 137
  • София
Благодаря. Не мисля че има дрехи, които да си струват нервите и загубеното време, ако не ми допаднат на живо🙂 Изненадах се доста на такава политика при такива цени и затова реших да ви попитам дали сте попадали на тях.

# 138
Има един македонски производител пишещ се като български или по точно използвайки ни като страна прозорец към Европа. Имат много интересни предложения. Но и те предлагат само замяна при несъответствие на цвят, размер или нещо си, или замяна поради дефект. Само в случай на дефектна стока имаш право да се откажеш от продукта и да ти върнат парите. Но никъде не видях в какъв срок имам правото да се откажа от предмета на договора за покупко-продажба щото ей така ми скимне в някой момент.
https://marabella.bg/%d1%83%d1%81%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%8f- … bd%d0%b5/?lang=bg

# 139
  • Пловдив
Прочетох им правилата. Падам от смях. Ако по някаква причина не си получа пратката, щели да ми ЗАБРАНЯТ да пазарувам от техния сайт 😂😂😂😂
Много им здраве, има доста други фирми без подобни високопарни изисквания.

# 140
Andrew имали и дамска версия
https://aleta-parizi.com/

Прочетох им правилата. Падам от смях. Ако по някаква причина не си получа пратката, щели да ми ЗАБРАНЯТ да пазарувам от техния сайт 😂😂😂😂
Много им здраве, има доста други фирми без подобни високопарни изисквания.

А, да! С това условие избиха рибата.... и клиентите си.

# 141
Разочарована съм от условията за връщане на Avin. Моя грешка е, че не съм прочела предварително, че трябва да си пазя бележката от Спиди и няма касова вътре или дубликат.
Както знаете много търговци и чужди фирми не издават касова, а от наложения отчитат и нямат такова анти клиентско отношение. Искам да върна този панталон за 90 лв, който ми е тесен, според мен Avin са си умалени. А и ми е като бермудки от Hm...
Да видим дали ще ми приемат връщането. Ако не ще махам талия, ама пак не ме впечатляват. Иначе тениските са им хубави, добър печат и интересна материя.

# 142
Мисля, че от Спиди могат да Ви разпечатат пак тази бележка, която е върху плика. Попитайте ги, може и да Ви свършат работа.
Разочарована съм от условията за връщане на Avin. Моя грешка е, че не съм прочела предварително, че трябва да си пазя бележката от Спиди и няма касова вътре или дубликат.
Както знаете много търговци и чужди фирми не издават касова, а от наложения отчитат и нямат такова анти клиентско отношение. Искам да върна този панталон за 90 лв, който ми е тесен, според мен Avin са си умалени. А и ми е като бермудки от Hm...
Да видим дали ще ми приемат връщането. Ако не ще махам талия, ама пак не ме впечатляват. Иначе тениските са им хубави, добър печат и интересна материя.

# 143
Харесват ми тениската и панталонките на снимка, но и от двете един размер по-голям ще стои по-добре.

# 144
  • София
И във Verychi е така, веднъж исках да върна един панталон и се отказах като прочетох, нямах касовата бележка и не ми се занимаваше. Не би трябвало да държат вече толкова на тези неща. Като знам във Fashion Days например колко е лесно връщането без никакви хартии и бумащини и куриер идва като поискам връщане онлайн, буквално за минути на адреса ми.

# 145
  • София
Аз съм връщала, не помня дали имаше бележка, но нямаше никакъв проблем, а и там не бих се притеснила, защото поръчките ясно се виждат през профила.
Но тези уж марки с цени 200-300 лв и без сайт и без възможност за връщане са съвсем различно нещо.

# 146
Тъпо ми стана, не заради парите, къде ли не отиват, въпросът е отношението и на клиента да му е готино да поръча.
В крайна сметка си взимам поука да пазя хвърчащи бележки поне седмица.
От Спиди същия клон бяха любезни и принтираха бележката пак. Сега ще очаквам благоволението за отговор връщане на Avin, че не може туку така да се пращат връщания. Ок, имат си принципи. От obuvki.bg сигурно имам 20 върнати и е много лесно и безплатно, бързо връщат и пари
Иначе дрехите са им много хубави, когато имат L, а това от месеци не се беше случвало...

# 147
Случайно влязох в магазин на Аристон. Добре ушити неща, хубави платове  но едни моделчета старомодни.

# 148
Случайно влязох в магазин на Аристон. Добре ушити неща, хубави платове  но едни моделчета старомодни.
Много са зле.

# 149
  • София
Bobo Zander на Аристон имаха няколко много хубави колекции и после нещо се завърнаха към леля стайлинга. Може би това се търси. Иначе качеството е страхотно.

Общи условия

Активация на акаунт