Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 594
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Много красиво! Много го харесвам този клин и докато се наканя да отида да го пробвам, ще свърши…Някой има ли им новите овърсайз сака? Дали надписите няма да паднат, ако се перат?

# 541
Тъй като пишете в темата за бг брандове може да попитате Кристин фешън, те шият по размери на клиента.
Да шият, но два пъти вече давам размери и пристигнаха не размерни. Например рокля, която в сайта е малко над коляното дойде до глезена. И от страни трябваше да се хване с два см по- малко. Панталон по размери дойде два пъти оголемен. На всичко отгоре доставка и в двете посоки. Иначе като модели в сайта са уаооо, точно мой стил, плат и шев също много ми допадат.
Аз много харесвам български дрехи, модели и шев в България. Не робувам на марка, стига да е  хубава дреха.
Обаче за дънки. Тук имам проблем. Купувам турските дънки luizza някой знае ли къде мога да ги намеря за цена под сто лева.

# 542
Мои близки момичета си шиха за баловете официални рокли и всичко е точно. Къси, кокетни роклички им пристигнаха.
За турски стоки в някоя друга тема.

# 543
  • Бургас/София
Моите впечатления от Christine fashion са подобни на тези на Елена 6. Ходих до Ст. Загора, за да ми вземат те мерки за конкретната рокля и след това пак не беше Ок размерът. Освен това явно ме забравяха (2 пъти) и ми звъняха да ме питат още ли я искам.
Ако оставим това настрана, качеството и на плата и на самата изработка беше отлично.

# 544
И аз веднъж съм поръчвала рокля от Кристин Фешън. Обадиха ми се, дадох точни размери и си дойде точна. Много бях доволна. Явно като навскяъде стават разминавания понякога.

# 545
И аз да споделя за Кристин Фешън - платовете и изработката на всичкоq вземано от тяхq досега са на много високо ниво.

Но аз също имах проблем с оразмеряването, по-точно с дължината на дрехите. Не ми харесва, че не посочват в сайта си колко високи са моделите, които позират, и съответно рокля, която на модела стои над коляното, на мен ми е до коляното и съответно ефектът ѝ се губи донякъде. Затова веднъж реших да им се обадя и да им кажа колко съм висока, като изрично им казах колко съм висока и ги помолих да си пресметнат колко дълга да е роклята, за да стои като на модела. Еми, не - пак ми дойде по-дълга и се чудех какво да я правя, защото от една страна ми стоеше добре, но не толкова колкото бих искала, а от друга - бяха ми казали, че като я направят по мои размери уж, не мога да я върна.

# 546
  • На зелено
Здравейте,

някой от вас дали е купувал този сет на В'заро и може да даде отзив за плата?

# 547
Аз имам роклята от този плат. Много хубаво тежко трико, много добре си заема кройката. С платовете на Взаро няма да сбъркате.

# 548
  • Варна
От Кристин Фешън съм поръчвала един единствен път. Блуза, която уж беше налична. Три седмици ни вест, ни кост. Накрая им писах и изведнъж на другия ден се появи в Спиди. Явно тотално ме бяха забравили. И така и не повторих поръчка от тях.

# 549
  • София
Аз все се каня да си поръчам нещо от кристин фешън и ги забравям. Миналата година имаха хубава лятна колекция, но сякаш излезе супер късно. Много бг брандове са така- дрехите излизат репърва в средата на сезона, много ме дразни това.

# 550
Да похваля iv boutique Grinning

Дрехите им по принцип ми се струват една идея по-консервативни, като за по-възрастни, от това, което по принцип ми харесва. Но станах приятно изненадана колко стилно и скъпо (те не че са много евтини всъщност Joy ) изглежда това, което все пак си взех.

# 551
Аз да похваля "Дафне".
Качествени платове, добри кройки. Купувам от тях близо 30 години. В началото купувах за поводи, сега и за ежедневието. Скъпи са, да, но правят хубави намаления, а дрехите си заслужават (не избледняват цветовете, не се протриват дрехите).
Имам само една несполучлива покупка на палто, плат тип "букле" през 2012г. Купих го за повод, облякох го веднъж, но стана на папулчета.

# 552
  • София

Дрехите им по принцип ми се струват една идея по-консервативни, като за по-възрастни, от това, което по принцип ми харесва. Но станах приятно изненадана колко стилно и скъпо (те не че са много евтини всъщност Joy ) изглежда това, което все пак си взех.

Може ли линк?

# 553

Може ли линк?
Ето:

https://www.iv-boutique.com/

Grinning

# 554
Наистина някои бутици пускат колекции в средата на сезона. По това време на мен лично отдавна ми е минал мерака да пазарувам за определения сезон. Трябва или много, ама много да ми хареса и да знам, че ще го нося и другата година със сигурност (да не е “модерно” само за тази година) или да е много “офертно (намалено). И мен малко ме дразни тази практика, не знам защо го правят, едва ли е нарочно. Дали изработката им отнема много време или няма налични платове? Или може би в периода април-юни се концетрират върху бални рокли и нямат капацитета и ресурса да пуснат и лятна колекция.

Аз се надявам Cliche (надявам се, че те са си български бранд и шият тук) да пуснат някакви ленени комплекти. Преди две години имаха страхотни къси панталонки с ризки от 100% лен, но с шарки и много приятни бежови цветове, но аз твърде късно попаднах на тях и изпуснах наличност. Все се надявам да изскочат в олх ама уви. В тази мисъл, ако някоя дама е попаднала на такива ленени комплекти за лятото, ще се радвам да ме насочи Simple Smile Гледах наскоро Nixa имаха точно къси панталонки с ризки, но кройката им изглежда ужасна, а и цената не мисля, че е опрадвана за памук - https://nixa.bg/product/%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%bf%d0%bb%d0%b5%d0% … 1%8f%d0%bb%d0%be/

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 15:26 от ReniKan

Общи условия

Активация на акаунт