Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 525
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Бързо да си признава кой ми измъкна тези панталонки под носа😄. Докато добавя сакото и топа,, панталонките в моя размер се изчрпаха. Тази колекция на Avin e просто 10 от 10, жалко че не мога да си позволя да изкупя всичко.

И аз, ама ще ти кажа при мен как става номера 😃 Мм онзи ден ми каза нещо на криво, та се направих на сърдита и сега още се правя, та само гледам какво ще ми хареса 😃 Добре, че алесите не избухнаха и те с колекция, че тогава жална му майка, фалира човека 😅 Я кажете за мишел, размерите сега отговарят ли си? Едно време не съм имала проблем, пратиха ми известие, че утре ще ми дойде сета, да знам дали да меря…

# 616
  • Пловдив
Извинявам се , не е нормално на АВИН  един сет да е 250 лв и да ми искат 5 лв за доставка.
Тъкмо се бях засилила да купувам и го видях това. Спомних си защо не пазарувам от тях.
Въпросът за мен е принципен …

Сет Sand: Панталон и топ

249.00 лв.

# 617
posh и аз процедирам така с ММ - ядоса ли ме - харча! Иначе за доставката съм съгласна, могат да я поемат…, особено при тези цени

# 618
И аз съм съгласна за доставката - принципно алесите просто са си я сложили към цената на дрехата, същото могат да направят и авин. Ама пък толкова са ми легнали на сърце, че им го прощавам - скъпи са, ама си избиват парите - не е да ги облечеш 2 пъти и да стават на бобчета. Иначе мм преди малко ме пита втора чаша вино ли мисля да пия, та пак съм убидена 😂 Дано по-скоро пуснат още нови неща

# 619
  • Варна
112 лв. за панталонки?? Съвсем се забравиха вече.
На всичкото отгоре са толкова прозрачни, че отпред все едно манекенката е с превръзка стигаща и покриваща дори пъпа....

# 620
Вярно, с тези прозрачни панталони може ли да се ходи на работа? Понеже в другата тема нареждат Алесите, че в новата колекция нямали дрехи за офис. 😀
Не ми харесват Авин, нито цените ми харесват, че и на тези цени и пари за доставка искат.
А Nikole Collection какви са тези сака по 400-500 лева?Ако ще давам толкова пари за дреха, със сигурност няма да е на Nikole Collection. 😀

# 621
  • София
То ако може с къси гащи , защо да не може и с прозрачни… според зависи от работата.

# 622
  • София
Не се сещам за работно място, където да може да си ходи с такива къси гащи. Харесвам много нещата на Авин, но дължините на полите им в повечето случаи са безобразно къси. Поръчах си гащеризон Lime за лятото, нарочно М размер, а той къс та къс. Хем съм дребна, за по-висока дама даже не ни се мисли как ще се вижда всичко.

# 623
Зачудих се дали да не си поръчам ризата на Avin с прехвърлянията, не съм сигурна дали е добра идея, защото я дават един размер и може да се окаже твърде широка. Нея може би е по-добре да я пробвам първо в магазин.

И пак относно нея - голяма мъка беше, докато разчета "ценните" надписи на гърба Joy За любопитните ги слагам в спойлер, че голяма реклама ѝ направих Grinning

Скрит текст:
La douceur de l'été
N'oublie pas de vivre
Tu es la preuve que
l'amour existe

Сладостта на лятото
Не забравяй да живееш
Ти си доказателството,
че любовта съществува

# 624
Какви са ви впечатленията от Denica Boutique? Заглеждам ги доста сериозно напоследък и ми допадат. Днес са пуснали този сет, който според мен слага в малкия си джоб някои подобни на други марки, още повече, че е от естествена материя.

Скрит текст:

# 625
Аз вчера пробвах тези ленени панталонки в магазина на Авин Шишман. Не ми харесаха как ми стоят, правеха ме много широка в таза. Аз не мога да се оплача от липса на дупе откакто тренирам сериозно вече втора година и такива модели явно го разширяват. Преди две години сигурно щяха да са ми добре защото бях по-плосичка в тази зона. Който поръчва от тях, да има предвид, че седи като разкроена пола, не като панталонки. Иначе аз не забелязах да прозира и материята ми допадна много. Беше в размер С и ми застана идеално в талията, без да е некомфортно, така че си отговаря на размера. Топа го нямаше, но него май със сигурност ще го взема като го пуснат в магазините.

# 626
Аз съм много доволна от Denica boutique. Имам няколко неща - пола, блуза, сет от къс панталон и топ, последно си взех и този сет с пола-панталон и блейзър. Подарявала съм и рокля на приятелка, и тя остана доволна.

# 627
Здравейте, мисля, че имаше отзиви за топа на Авин с мъфините, но не мога да ги открия. Хубав ли е, умален ли е и цветовете ярки ли са? Благодаря предварително!

# 628
Здравейте, мисля, че имаше отзиви за топа на Авин с мъфините, но не мога да ги открия. Хубав ли е, умален ли е и цветовете ярки ли са? Благодаря предварително!

Пускам нов отговор, ето го как изглежда реално, както се вижда на снимката е

# 629
Благодаря, много е красив!

Общи условия

Активация на акаунт