Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 525
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • На зелено
Здравейте! Някой, който е купувал тази рокля на Денина дали може да опише цвета на живо? Открояват ли се хубаво белите райета или се "губят" в бежовите?

# 631
Rovaniemi, аз я мерих в попъп магазина им през пролетта. Не мога да си спомня за цвета по твоето питане (на мен ми хареса), но е хубаво да се има предвид, че на по-голям бюст (чашка D)  според мен не стои добре тази панделка. Остава си сякаш отгоре и не покрива добре бюста. Затова и се отказах от нея, иначе е доста симпатична.

# 632
Хора, този сет много ми допада, но пак са написали “италиански премиум плат от популярна фабрика”. Какво ме интересува каква е фабрика, кажете какъв е състава на плата 😡 имам чувството, че ги е срам да си напишат “100% полиестер или акрил или подобните” и затова пишат такива глупости

# 633
Повечето им платове са полиестер Simple Smile взех от тях един от летните им гащеризони и белите панталонки с ризата - всичко е полиестер …. Ако случайно нещо е памук, или лен със сигурност ще го напишат Simple Smile)))

# 634
Да се похваля с първите си покупки от Деница Бутик. Много съм впечатлена от качество, кройка и бързина на доставката - на следващия ден бяха при мен Simple Smile Ленения оранжев сет стои страхотно, панталонът е същия като блузата, ни не съм се снимала с него. Дънките са много яки, но единствено се изненадах, че са турски (имат си етикет и всичко). Мислех, че всички дрехи в този бутик си ги произвеждат те. Очаквах, че ще го пише, отворих даже сега и сайтът да чета, ама не виждам да го пише някъде 🤔 Но пък са хубави де Simple Smile Просто да го имате предвид. Аз не знам дали се произвеждат дънки някъде в България 🤔

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 23:04 от Golfo_di_Orosei

# 635
Момичета,
Имате ли опит с Replica (Just Didi.it)? Съотношение качество-цена?
Разглеждам летните им предложения......има хубави рокли....
Но до момента нямам впечатления.

# 636
  • София
Роклята на Денина с панделката, според мен ще стои добре на малък бюст. Такива неща се слагат да придадат обем. Аз съм с чашка Б към C и винаги такива апликации, рюжчета, воланчета и драперии ме карат да се чувствам огромна, като крава и не застават на мястото, където са на снимките.

# 637
  • Варна
От Амиа мода някой поръчвал ли е скоро? Доста неща ми хващат окото.

# 638
Момичета,

Купувала съм 3-4 пъти дрехи от тях. Аз ги харесвам. Може би не са wow, но ми харесва че винаги имат нещо ново и интересно, което да предложат.

# 639
Роклята на Денина на райетата много ми хареса, но не я откривам в сайта им 🙄 Къде сте я гледали, може ли линк?
Аз искам да похваля две страници във Фейсбук, едните имат и сайт, другите не.
Danielle Handmade е страница на една дама, която собственоръчно си шие моделите. Затова и доста често са по една бройка от модел. Изработва обаче все малки номера предимно. Материите и са прекрасни, принтовете също, качеството перфектно и със сигурност са дрехи, които няма да видите на всяка втора жена. Имам рокля от нея, ръчно напръскана като с ефект от боя, не знам как да го обясня, рипс е, но такъв рипс, който не е мръднал вече 2 години, а съм се скъсвала да я нося и пера, и то не на ръка. Нито е избеляла, нито се е отпуснала или каквото и да било, стои си като нова. И подарък колие имах към нея. Втората страница е Richland Boutique, те имат и сайт. От тях пък имам комплект клин с туника. Също уникална материя, и също не е мръднал. Получих го с лек дефект, единия крачол на клина беше съвсем леко по - къс от другия. Незабележимо, но им казах. Веднага ми изпратиха нов клин, без да си поискат стария и така се озовах с два.

# 640
Роклята на Денина на райетата много ми хареса, но не я откривам в сайта им 🙄 Къде сте я гледали, може ли линк?
Заповядай -
РАИРАНА РОКЛЯ RIVIERE ОТ ПРЕМИУМ ЛЕН
https://shop.deninamartin.com/bg/product/%d1%80%d0%b0%d0%b8%d1%8 … 0%bb%d0%b5%d0%bd/

# 641
Здравейте, момичета да попитам имате ли отзиви за сайта Avangardshop.bg харесала съм си няколко плажни облекла, но снимките им в сайта са доста "фотошопирани". Grinning
Търся си рокля от макраме предимно, а в Зара където намерих бързо се изчерпаха.

# 642
И аз чакам отзиви за авангардшоп, доста неща ми хванаха окото. Изглеждат редовни.

# 643
  • Тра-ла-ла
Аз ползвам бельо на Авангард и съм доволна (боразилиани и бикини). Но си ги купувам от магазини за бельо. В сайта са една идея по-скъпи. Гледам, че онлайн са вкарали и продукти, които не са тяхно производство.

# 644
Днес съм точно в рокля на Реплика. Много ги харесвам, имат страхотни модели, платовете са хубави.
Момичета,

Общи условия

Активация на акаунт